Külföldi

Olvasóink értékelése: 3 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Esprit reklám

*************************

Esprit - 20s +++ Értékelés: 4,8/10

Magányos fiatal nő éjszaka a hídon (mólón) tétován kódorogva. Őszi falevelek pörögnek, görögnek hideg szélben. Fiatal férfi hajába túr. Fiatal nő arca elfordul, szőke haját a szél durván kócolja. Fiatal férfi rohan, rohan, fiatal nőt elkapja. Felülnézetben. Levelek görögnek. Hátulról, elölről egymást átölelik, ajkak kicsit megnyílnak, szerelmesek ezek.

Levelek görögnek, lepkévé lesznek. Csoda. Fiatal nő nyúl utánuk. A szerelem csodákra képes. Engedd, hogy elvarázsoljon. Mennek a mólón, mennek a tengeren, éjszakai égre felhőkből fest a szél furcsa képeket.

***************

***************

Balladai. És hogy mi a vége? Vajon a fiatalok azon a bizonyos tengerbenyúló, végtelen mólón megtalálják a boldogságot? Az élet véges-végtelen mólóján? Az ő közös életmólójukon? Amelyen kéz a kézben indultak el a vészjósló éjszakai ég alatt tele reménnyel és szerelemmel? A boldogság megannyi falevélből lett pillangói között? Vajon a boldogság, vajon a szerelem épp úgy elszáll majd egykor akárcsak ezek a gyönyörű pillangók? Akarod tudni? Megmondom, elárulom neked hogyan teljesedik be életük, eléd gurítom hát sorsuk fonalát, hogy aztán a lábad előtt bomoljék az ki mindenki okulására. Az a vége, hogy Esprit Celebration. Új illat nőknek és férfiaknak.

Szóval ez nem egy hónaljmalac koncepció, ugye rögtön észrevetted. Ott azt mondták, ha büdös vagy frecskeld be magad a termékkel és aztán nem leszel te olyan büdös. Itt viszont van hangulat. Sejtelmes. Kicsit erotikus. Kicsit romantikus. Nagy, vad, pusztító érzelmeket sejtető. Érzed már az illatát? Nem, ne a régit, mostantól ennek a hevületnek új illata van. A régit cseréld le. Új hevülethez, új illat kell. Persze, igazad van. A nőt is cseréld le. Úgy egyszerűbb. Jól van, te meg cseréld le a férfit. Egyenjogúság. Csak az illatot ne keverjétek össze. Bár manapság már ki tudja? Mindenesetre beszéljétek meg előtte ki lesz a férfi és ki a nő. Mert ha már rajtatok a termék, nincs apelláta. Az a nő, aki a női illatot locsolta magára és fordítva.

De mégis, tessék mondani, hogyan vesz rá engem ez a metaforikus, szimbolikus, impresszionisztikus, allegorikus, és más ilyesmi reklám, hogy épp ezt a terméket vásároljam? Milyen valós szükségletemre tapintott rá, amitől majd a homlokomra csapok?

Ön nagyon buta kedves Jenő. Ön itt hangulatba lett hozva, önnek itt egy fílingje támadt kedves Jenő, amibe önnek a háta kicsit beleborzongott. És önnek ez olyan furcsán kellemes, izgalmas élményként ülepedett le a lelkében. Kicsit függő lett ettől ön kedves Jenő, és most már tudja, hogy mivel, milyen anyaggal lehet ezt a kábító élményt esmét magának felidézni. Igen, a vonatkozó termékkel. És ha loccsint magára belőle, meglátja, önbizalma támad, és lesz önnek valódi olyan élménye is. Nem tudom érthető valék-e kedves Jenő? Menjen hát, vegyen ilyet is olyat is, oszt loccsintson egy adagot az asszonyra is, majd menjenek ki éjjel a stégre romantikázni. Garantálom, látni fogja, az önök stégje is a végtelenbe vész. Csak igyon hozzá eleget.

******************************

Értékelés: 4,8/10 pont (ISTCT szám)

A BRAND bevésése (Imprinting) - 4/10

A forgatókönyv és/vagy a történet (Script) - 4/10

Az igazság faktor és/vagy a valós érték (Truth) - 3/10

A látvány (Scene) - 6/10

A technika (Technology) - 7/10

 

{mxc}

 

Ki van most itt?

Oldalainkat jelenleg 35 vendég és 0 tag böngészi

Utolsó hozzászólások

 • Anyu üzemképtelen
  BacitraciN 30.09.2017 19:22
  Jo napot kivanok! Nekem csak egy hozzaszolasom lenne, butasag, de nagyon bantja a fulemet. A reklamban ...

  Bövebben...

   
 • Az összetartó elixír
  Sutyi83 27.09.2017 16:31
  Nekem is a zene volt fura. Bátyóval szeretkezne..?

  Bövebben...

   
 • Az összetartó elixír
  anonim 20.08.2017 15:46
  Nem eset szó a zenéről. A nagy családi összetartás alatt szóló zene eredeti szövege: "Ha esik test a ...

  Bövebben...

   
 • Szupergyors ötlet
  Bendegúz 09.08.2017 12:12
  Ráadásul eléggé félrevezető is a reklám. Azt persze elfelejtették hozzátenni, ha van egy viszonylag régi ...

  Bövebben...

   
 • Bénázás
  Bendegúz 09.08.2017 11:51
  Azt nem tudtam eddig még felfogni, mi a francnak ekell internet ahhoz, ha le akarok fényképezni ...

  Bövebben...

Legutóbb olvasottak

Olvasottsági sorrend az elmúlt félévben

Olvasottsági sorrend 2008 február 9 óta

És még ezek is:

Forgalom - különböző IP címekről

3.png3.png4.png4.png2.png5.png
Ma494
Tegnap489
Ezen a héten1972
Ebben a hónapban10063
2014.10.25 óta334425

Látogató infó

 • IP: 54.92.172.79
 • Böngésző: Unknown
 • Verzió:
 • Operációs rendszer: Unknown

Itt és most

4
Online

2018. március 22. csütörtök, 22:14

És még ezek is: