Külföldi

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Activia reklám

*************************

Activia - 25s +++ Értékelés: 4,4/10

Szóval ezeknek a magyar székletjelző egyenmozdulat nem felel meg. Ha azt egy magyar anya, egy magyar feleség, egy magyar barátnő mutatja be, az nem felel meg ezeknek az idegenszívűeknek. A hazának az ő elárulása most már manifeszt, megnyilvánul még a legapróbbnak látszó dolgokban is. Tessék mondani, hogy jön ez az idegen nő, ez a magyar lelket nem ismerő némber ahhoz, hogy szeretett mozdulatunkat bemutassa? Mit bemutassa, meggyalázza!

***************

***************

Persze, persze jól tetszenek látni, én az előbb ironizáltam egy csöppet, mert azt hittem, vicces vagyok így. És hogy most tetszenek fetrengeni a röhögéstől. Mert manapság a magyarkodást ironizálni nagyon divatos. Nagyon trendi. Mindenhez használható. Csakúgy, mint a vonatkozó reklámtechnika, miszerint rögzíts egy jelet a termékhez, és akkor az majd felidéz. Ráadásul egyfajta közösséghez tartozást is szimbolizál, és ez nem semmi manapság, amikor a kapitalizmus elidegenítő, embert embernek farkasává tévő társadalmi viszonyrendszerében kiüresedik a közösséghez való tartozás biztonságot sugárzó fogalma. De ha mutatod az ujjaddal, vagy te is úgy jársz, mint egy pingvin, azonnal tudni fogja a másik, azonnal tudni fogod a másikról, hogy együvé tartoztok. A termék összeköt, egységbe forraszt, valódi közösséget formál. Közös nyelv, bizalom, biztonság. A béke szigete köszönt ilyenkor rátok (?).

Tessék, szállj fel például egy trolibuszra, fordulj az utazóközönség felé, és mutasd be a székletjelző egyenmozdulatot. Figyeld meg, hány arc derül fel, hány kéz lendül szinte vezényszóra ugyanúgy. Érezni fogod, hogy hazaértél. Ekkor persze a leszállásjelzőt ne felejtsd el megnyomni, különben nem nyitják ki az ajtót.

Ami pedig a külföldi illetőségű hölgy mozdulatát illeti, ne berzenkedjünk. Milyen jól jön majd külföldön nyelveket nem beszélő honfitársainknak ez a nemzetközi metakommunikációs elem. Például ha a közértben Activiát akarnak venni. Talán még akkor is, ha a toalettet keresik.

Egyébként a filmecske, amennyire lehet, magyarítva van. Minden felirat magyar. Szinkronizált is. Indul egy néma felirattal, ami specifikusan a magyar nőkre vonatkozik. (Jesszus, tegnap ettem egy Activiát, nem tudtam, hogy ez női kaja. Többet nem eszek.) Szóval a magyar nők 71 %-ának van emésztési jellegű problémája. Így a felirat. Aztán látunk egy külföldi nőt, akit láttunk volna pontosan tizenöt nappal ezelőtt. Aztán látjuk is. Nagyon csúnya emésztési diszkomfortja volt, álmomban ne jöjjön elő. De ennek vége. A rendszeres étkezés segített. Jaj bocsánat, a rendszeres étkezés nem segít, csak ha Activiát is eszünk hozzá. Ekkor megtekinthetjük az egyenmozdulatot, ahogy azt más nemzetek csinálják. A magyar nekem jobban (nem)tetszik. Itt és itt megnézheted. Aztán a szokásos befejező szöveg a szokásos képekkel. Ja és most van 15 napos visszafizetési garancia. Tudod, ha a mozdulat még 15 nap után is túl gyors, vagy túl lassú volna. Ha ez nagyon megmozgatná a fantáziádat, olvasd el a feltételeket, mindjárt megkeseredik a termék a szádban (elnézést, ha közben levették volna az oldalt, a szokásos őrület).

Végül bevallom, fogalmam sincs, miért nem volt jó a magyar megoldás. Talán mert új kampányhoz új film kell, és most nem volt rá annyi lóvé. Maradt a hozott anyag. Nem baj, már gyűjtő vagyok. Gyűjtöm a mozdulatot. Most szereztem egy külföldi példányt. Neked mid van? Cserélünk?

******************************

Értékelés: 4,4/10 pont (ISTCT szám)

A BRAND bevésése (Imprinting) - 7/10

A forgatókönyv és/vagy a történet (Script) - 3/10

Az igazság faktor és/vagy a valós érték (Truth) - 2/10

A látvány (Scene) - 5/10

A technika (Technology) - 5/10

 

{mxc}

 

Ki van most itt?

Oldalainkat jelenleg 72 vendég és 0 tag böngészi

Utolsó hozzászólások

 • A király az szent
  ekszvájzed 13.10.2018 21:17
  A magam részéről megjegyezném ugyanekkor, amit már régóta gondolok az ilyen termékekről, hogy nagyon ...

  Bövebben...

   
 • A király az szent
  ekszvájzed 13.10.2018 21:16
  Már megint a hazaival van a baj, értem én ... Megint a magyar nem teccik, Az az "egy csepp Magyarország" ...

  Bövebben...

   
 • Azanyád az anyád!
  GRóna 03.09.2018 12:30
  azon nem csodálkozom hisz a hölgy az egyik legszebb pornószínésznő hasonmása! =))

  Bövebben...

   
 • Gusztustalan Zsolt sörözik
  Stéger László Károly 08.08.2018 11:53
  Sajnálom a Soproniakat , hogy ilyen szeméttel hozzák össze Őket , mint ez a " reklám " Mostanában ...

  Bövebben...

   
 • Nehogymá unatkozzá...
  Sandor 01.08.2018 01:20
  Egyet értekaz előttem szólóval. ( A cikkszerzővel) Eddig is voltak bugyuta, 60-as iq-hoz ...

  Bövebben...

Képtalálat a következőre: „kövess minket a facebookon”

Legutóbb olvasottak

Olvasottsági sorrend egy évre visszamenőleg

Olvasottsági sorrend 2008 február 9 óta

És még ezek is:

Forgalom - különböző IP címekről

4.png2.png5.png4.png1.png3.png
Ma420
Tegnap423
Ezen a héten2962
Ebben a hónapban8246
2014.10.25 óta425413

Látogató infó

 • IP: 54.196.26.1
 • Böngésző: Unknown
 • Verzió:
 • Operációs rendszer: Unknown

Itt és most

3
Online

2018. október 21. vasárnap, 19:43

És még ezek is: