Külföldi

Olvasóink értékelése: 4 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag inaktív
 

Dulcolax hashajtó reklám

*************************

Dulcolax hashajtó - 20s +++ Értékelés: 3,8/10

Hát igen! Ezek szerint csinos fiatal, illetve fiatalos hölgyekkel, mintegy jokerszerűen, szinte mindent lehet reklámozni. Itt és itt már hoztunk példát, miként lehet a figyelmet így is olyasmire irányítani, ami e hölgyekre pillantva talán legutoljára jutna az eszünkbe. Kivéve persze az orvosokat és a kaki-pisi szex kedvelőit. Szűk célcsoportnak látszik, de hát pénzt ugyebár nem hagyhatunk az asztalon.

Íme egy újabb példa.

***************

***************

Te már megint nagyon kekec vagy! Miért ne lehetne szép nők vonatkozásában ilyesmiről beszélni? Hallgasd csak a költőt hogyan szól szerelméhez:

"Az örök anyag boldogan halad

benned a belek alagútjain

és gazdag életet nyer a salak

a buzgó vesék forró kútjain!"

Akkor te meg mit finnyáskodsz itten? Csakhogy míg idáig jut az ember az idézett versben, addigra már érti és érzi mi az hogy mindent elsöprő szerelem. És így tehetnek rá erre a fenti sorok még egy lapáttal. Filmecskénkben viszont mintha csak ez az egy lapát volna.

Már bocsáss meg, de itt két barátnő bizalmas beszélgetéséről van szó, ami igen sokszor egyáltalán nem férfi füleknek szánnak. Akkor vagy tessék kiírni, hogy a most következő reklámot férfiaknak csak felnőtt felügyeletével ajánljuk megtekintésre, vagy tessék azzal a nyálas sorozat főcímmel kezdeni, mint a hüvelygombánál.

Szia, hogy vagy? - kérdezi érkező barátnőjét a barátnő. (Eddig semmi különös, oda lehet nézni.)

Még mindig székrekedésem van - hangzik az  erősen libidócsökkentő válasz (számomra legalábbis), vagyis jöhet a szem eltakarása.

De már bocsáss meg, végül is ez nem egy konzumhölgy szolgáltató hirdetése!

Az lehet, de kizártnak tartom, hogy ez egy csak nők számára kifejlesztett hashajtó volna. (Szólj, ha tévednék.) Tehát mint ilyet, talán a férfiak számára is kívánatossá kéne tenni. Úgy, hogy közben ne fogják el lenge kellemetlen érzések.

Na és aztán ott van az az ominózus masszírozó kézmozdulat. Te mire gondolsz először, ha egy szép női kéz így csinál? Mondd meg mi jut róla eszedbe, és én megmondom ki vagy. Persze a tárgynál maradva elismerem, szinte látom, hogy mi és hogyan mozog így ott bent, és azt is, mit mozgat. Igen szinte látom, a szép női ujjak között. Tévedések elkerülése végett még mondja is a szép hölgy: fokozza a belek természetes mozgását, és sokkal könnyebben érzed magad. Majd kuncogva összeborulnak, mintegy jelezve a téma és a bemutató pajzánul illetlen pikantériáját. De könyörgöm, én nem tartozom a bevezetőben említett célcsoportba! Miért tetszik velem ezt csinálni?

Hogy hogyan lehetne másképp? Jogosítvány nélkül hajtja, egészségét rendben tartja. Hunyadi János keserűvíz. És a képen ott volt egy palack keserűvíz. Így. Akinek gondja van, biztos kipróbálja. És ha még az orvos és a patikus is ezt mondja, talán nem kell dögös nők bélmozgásának képeivel viaskodni bizonyos döntő pillanatokban.

******************************

Értékelés: 3,8/10 pont (ISTCT szám)

A BRAND bevésése (Imprinting) - 4/10

A forgatókönyv és/vagy a történet (Script) - 2/10

Az igazság faktor és/vagy a valós érték (Truth) - 5/10

A látvány (Scene) - 3/10

A technika (Technology) - 5/10

 

{mxc}

 

Ki van most itt?

Oldalainkat jelenleg 72 vendég és 0 tag böngészi

Utolsó hozzászólások

Képtalálat a következőre: „kövess minket a facebookon”

Legutóbb olvasottak

Olvasottsági sorrend egy évre visszamenőleg

Olvasottsági sorrend 2008 február 9 óta

És még ezek is:

Forgalom - különböző IP címekről

4.png6.png7.png6.png5.png0.png
Ma16
Tegnap111
Ezen a héten241
Ebben a hónapban2560
2014.10.25 óta467650

Látogató infó

  • IP: 54.91.41.87
  • Böngésző: Unknown
  • Verzió:
  • Operációs rendszer: Unknown

Itt és most

3
Online

2019. május 22. szerda, 07:49

És még ezek is: