Külföldi

Olvasóink értékelése: 2 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

*************************

Canesten Combi - 35s +++ Értékelés: 4,4/10

Végül is tényleg. Már régen beszéltünk róla. Mármint arról, hogyan lehetne undorító dolgokat reklámozni. Mondjuk anélkül, hogy ne kelljen nagyon felidézni a befogadóban azt az undorítóságot, ami ellen a terméket javasoljuk.

Vannak már általánosan bevett megoldások, például intimbetét arisztokrata kék vérrel, vagy vécépapír játékos puha cicával, de léteznek olyan kemény diók, amelyek alól nem könnyű kioltani az undorkeltő asszociációk hánytató tüzét. (Ez már nem semmi képzavar, gondolom neked is tetszik.) Mint azt korábban láttuk, már egy gyengéd fülzsír animáció is sokaknál kiveri a biztosítékot. És ha mondjuk hüvelygomba? Arra mit lépsz? Animáció? Vicces, de gusztustalan figurákból álló hüvelygomba család berendezkedik a hüvelyben és minden arra haladó spermát megmérgeznek. Majd halálra válva menekülnek a fehér Canesten lovagok elől, és a hüvely ismét szép rózsaszínűvé válik. Nos, akkor inkább beszéljünk róla.

***************

***************

Abban azonban rögtön megegyezhetünk, valóban nem férfifüleknek való beszélgetésről volna itt szó. Nem, dehogy akarom én azt mondani, hogy a nők zárják magukba gyötrő gondjaikat, mintegy belülről felemésztve önmagukat, hogy társukkal ne oszthassák meg legbensőbb titkaikat, hogy ne bízhassanak legközelebbi hozzátartozójukban, szerelmükben, stb. Jaj, dehogy. Csak lehet, rájuk kéne bízni a döntést. Miért, e reklám ezt megakadályozza? Talán igen, talán nem. Talán lesz olyan társ, aki miután közösen megnézték a vonatkozó filmetűdöt, gyengéden megkérdezi majd, ugye drágám neked nincs ilyened, és nem is volt, és nem is lesz? És most kivételesen nekem fáj a fejem, ha nem haragszol aludnék inkább. Vagy nicsak drágám egy Canestenes tubus, nincs neked hüvelygombád véletlenül? Nem, nem nincs semmi baj, csak kölcsön akartam kérni, azt mondják lábgombára is jó. Majd mindketten a kamerába mosolyognak, és úgy hívják őket, hogy Gombás József és Gombásné Canesten Emília.

Ja és mit szólnak a trükkhöz? Tudvalevő, hogy a nők imádják az ilyen nyálas szerelmes történeteket. A kemény férfiak meg utálják. Ezért úgy teszünk a spot első négy másodpercében, mintha egy ilyen film kezdődne. Ezalatt a férfiak azonnal kirohannak, és így nem érheti őket a fentebb már vázolt agresszió. Nem fogják látni és hallani, amint egy csinos nő kimondja, hüvelygomba. Mert hogy ez olyan ambivalens. Csakhogy gyanítom, a négy másodperc kevés a helyiség normaidőre történő elhagyásához, illetve a halló- és látótávolságon kívülre való kerüléshez. Ahhoz is kevés, hogy egyáltalán felfogjuk, mi is most itt a harci feladat. Vagyis óhatatlanul tanúi leszünk ennek a kis "beszélgetésnek".

De hát akkor mégis hogyan kéne azt propagálni, szedjünk, kenjünk Canestent a hüvelygombára? Szerintem sehogy. Orvoshoz kéne menni. Állítólag ért hozzá és majd megmondja melyik kencét dugjuk fel magunknak. Hogy, hogy melyiket? Hát nem csak a Canesten létezik? Ja szóval ezért kell reklámozni! Jól van, nem szóltam, beszéljünk tovább a hüvelygombáról. Mi orvosok egymásközt.

******************************

Értékelés: 4,4/10 pont (ISTCT szám)

A BRAND bevésése (Imprinting) - 5/10

A forgatókönyv és/vagy a történet (Script) - 3/10

Az igazság faktor és/vagy a valós érték (Truth) - 6/10

A látvány (Scene) - 4/10

A technika (Technology) - 5/10

 

{mxc}

 

Ki van itt?

Oldalainkat 57 vendég és 0 tag böngészi

Utolsó hozzászólások

 • Anyu üzemképtelen
  BacitraciN 30.09.2017 19:22
  Jo napot kivanok! Nekem csak egy hozzaszolasom lenne, butasag, de nagyon bantja a fulemet. A reklamban ...

  Bövebben...

   
 • Az összetartó elixír
  Sutyi83 27.09.2017 16:31
  Nekem is a zene volt fura. Bátyóval szeretkezne..?

  Bövebben...

   
 • Az összetartó elixír
  anonim 20.08.2017 15:46
  Nem eset szó a zenéről. A nagy családi összetartás alatt szóló zene eredeti szövege: "Ha esik test a ...

  Bövebben...

   
 • Szupergyors ötlet
  Bendegúz 09.08.2017 12:12
  Ráadásul eléggé félrevezető is a reklám. Azt persze elfelejtették hozzátenni, ha van egy viszonylag régi ...

  Bövebben...

   
 • Bénázás
  Bendegúz 09.08.2017 11:51
  Azt nem tudtam eddig még felfogni, mi a francnak ekell internet ahhoz, ha le akarok fényképezni ...

  Bövebben...

Legutóbb olvasottak

Olvasottsági sorrend az elmúlt félévben

Olvasottsági sorrend 2008 február 9 óta

És még ezek is:

Forgalom

3.png0.png6.png5.png9.png4.png
Ma0
Tegnap263
Ezen a héten641
Ebben a hónapban6963
2014.10.25 óta306594

Látogató infó

 • IP: 54.242.115.30
 • Böngésző: Unknown
 • Verzió:
 • Operációs rendszer: Unknown

Itt és most

2
Online

2018. január 17. szerda, 00:01

És még ezek is: