Magyar

Olvasóink értékelése: 1 / 5

Csillag aktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Nők Lapja reklám

*************************

Nők Lapja - 20s +++ Értékelés: 4,0/10

Egyszerűen nem hiszem el. Vagy nem látok jól. Vagy végképp alkalmatlanná váltam reklámok befogadására. Egyáltalán lehet, hogy alkalmatlanná váltam bármiféle szellemi termék befogadására. Más a szimbólumrendszerem, a metakommunikációs szótáram, még az érzékeim is máshogy csalódnak, mint az átlagemberé. Vagy lehet, éppen ezzel váltam jó kreatívvá? Van valahol felvétel?

***************

***************

Ül egy magányos férfi egy üres étteremben. Letargiásan lötyögtet némi kis bort egy pohár fenekén. Előtte egy szál rózsa hever. Nyilván nem magának szánta. Az asztal kétszemélyes, a másik oldalról jól érzékelhetően hiányzik valaki. Egy nő, ki más. Közömbös pincérek unottan várakoznak. Reménytelenség, csalódottság. Szóval depi a köbön.

Vajon miért? Miért nem jött el ő? Miért, hogy a remény remegő lángja ismét kihunyhat? Miért, hogy a szerelem virága, amely már-már szárba szökkenni látszott, még a virágzás előtt hervadtan kókadt alá? Hát már tényleg törvényszerű, hogy e vad, élet-halál harcoktól terhes világban egyetlen igaz társra sem lelhetünk? Tényleg nincs helye már a valódi érzelmeknek? Igaz, hogy életveszélyes az őszinte kitárulkozás? Ki, vagy mi az, aki, vagy ami már megint boldogságunk útjába állt? Ki, vagy mi az aki, vagy ami kegyetlen gyilkosként mészárol emberi érzelmeket?

A Nők Lapja. Egy hetilap. Miatta nő a magány.

Szóval komoly, hogy a nő azért nem megy el a randira, vagy azért nem megy el a férjével egy kellemes vacsorára, mert a vonatkozó napilapot óhajtja inkább olvasni? És ráadásul ez egy olyan jó indok az otthonmaradásra, hogy senkinek egy szava sem lehet? Ezzel tetszenek népszerűsíteni a lapot?

Figyelj Karcsi, tudom, hogy megígértem, és hidd el, semmit sem szeretnék jobban, mint veled találkozni ma este, de... nem, nem egy fontos tárgyalás a külföldi delegációval, tudom, ezt már nem fogadnád el, hanem a Nők Lapja. Tudod ma jelent meg. Teljesen váratlanul. Ne haragudj. Ugye megértesz. És egyáltalán. Vagy elfogadsz így, nőklapjástúl, vagy maradjunk inkább barátok. Sajnálom. Azért jó volt veled.

És Karcsi válaszút elé kerül. Nem tehet mást, vesz ő is egy lapot, hogy megtudja, mi az, ami szerelme és közte ezt a szinte feloldhatatlan konfliktust okozza. És amint beleolvas, rögtön megérti, ő még valóban nem nőtt fel szellemileg szerelme alanyához, belátja, sokáig csak akkor maradhatna kapcsolatuk a kezdeti magas hőfokon, ha nem csak testileg, de intellektuálisan is egyenrangú partnerek lehetnének. Csakhogy az újság által kínált témákhoz lehet, ő sohasem fog tudni érdemben hozzászólni. Ezt te is könnyen beláthatod, ha ide idézek néhányat. Természetesen csak jelzésértékűen, hisz az elmélyedés mindenképpen magasabb felkészültséget kíván:

Hegyi Barbara kutyavédő akcióban. Illik szoptatni nyilvános helyen? Pánik az ágyban és az agyban. Kapuzárástól félnek nők és férfiak egyaránt.

Nos? Ugye? A kommandós hírektől az agykutatásig, a szexuál-higiénétől alapvető közerkölcsi kérdésekig mindmegannyi magas előképzettséget igénylő téma. Bár az egyiket értem, én például már nem félek a kapuzárástól amióta nincsenek házmesterek.

Gratulálok. Ez igen. Tényleg. Minek ide egy undorító büdös férfi? Le kell rázni. És milyen jó indokot találtunk! Hát persze! Nyilván olyan csapatra kell bízni egy női lap reklámozását, ahol a kreatív munkatársak kiválóan ismerik a női lélek titkát.

Én például nem ismerem. Női magazint nem is tudnék reklámozni. Én csak a nőket magukat tudom elcsábítani nagy hatékonysággal.

(Ugyan anyukám, csak a poén kedvéért írtam ide, tudod, hogy nem néznék másra. Hogy menjünk vendéglőbe? Ideadnád a Nők Lapját?)

*******************************************************************************

Értékelés: 4,0/10 pont (ISTCT szám)

A BRAND bevésése (Imprinting) - 4/10

A forgatókönyv és/vagy a történet (Script) - 2/10

Az igazság faktor és/vagy a valós érték (Truth) - 4/10

A látvány (Scene) - 5/10

A technika (Technology) - 5/10

Ki van most itt?

Oldalainkat jelenleg 9 vendég és 0 tag böngészi

Utolsó hozzászólások

Képtalálat a következőre: „kövess minket a facebookon”

Legutóbb olvasottak

Olvasottsági sorrend egy évre visszamenőleg

Olvasottsági sorrend 2008 február 9 óta

És még ezek is:

Forgalom - különböző IP címekről

4.png7.png4.png2.png2.png5.png
Ma104
Tegnap129
Ezen a héten649
Ebben a hónapban2194
2014.10.25 óta474225

Látogató infó

  • IP: 34.201.121.213
  • Böngésző: Unknown
  • Verzió:
  • Operációs rendszer: Unknown

Itt és most

4
Online

2019. július 19. péntek, 23:35

És még ezek is: