Magyar

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
Genertel Casco reklám

*************************

Genertel Casco - 20s +++ Értékelés: 4,0/10

Hogyan doktor úr? Most ezt nézzem meg? És gyorsan mondjam, mit vált ki belőlem? Hát nem tudom, mert amit az előző teszt után tetszett mondani az kissé aggasztó volt. Már hogy nem teljesen normálisak a különféle reklámokra adott reakcióim. Azt is tetszett mondani, lehet hogy terápiába kéne vonulnom. Félek, ha ezt megnézem, csak rontok a helyzetemen. Na jó, lássuk.

***************

***************

Hogy mit szólok? Semmit. Ez síkhülye. És rohama van. De majd én lerendezem. Lenyomom semmi perc alatt. Anyjával üvöltözzön az exhibicionista állatja! Mit lenget itt össze-vissza? Nem ismerem, mit csaózik itt nekem? Így akar ismerkedni? Különben is ez közveszély okozás, mert mindenki bámulja vezetés helyett. De majd jól pofán vágom, hogy lássa milyen a közveszély, amit okoz. Hogy mi? Hogy megint kissé agresszív vagyok? De hát belőlem ezt váltja ki és kész. Tudom, jön a terápia.

Jó, gondolkozom higgadtan. Mit akar ez mondani? Kitaláltam. Búcsút int a cascójának. És azért autós az egész, mert a casco az egy autós biztosítás. De akkor miért nekem int búcsút? Meg a többi autósnak? Egyébként jó a verdája. Például jól lehet belőle búcsút inteni, mert kabrió. Szóval azért nekem int, mert mondjuk általános búcsúintő hangulatban van. Olyan felszabadult, hogy a régi cascója helyett most megkötheti ezt az újat. És ez azért jobb, mert sokkal, de sokkal olcsóbb. Már 3240 forinttól. Persze nem az ő verdájára, hanem mondjuk egy gördeszkára, de csak ha egy f16-os pilóta ül a volánjánál. A többire kicsit drágább. És azt meg tetszett figyelni a doktor úrnak, hogy a csao-ból milyen ügyesen ki lehet rakni, hogy CASCO? Csak egy C betűt kell még hozzátenni. Azt is tudom, ez onnan jön, hogy sokan tényleg kiragasztották annak idején az autójukra hátra a CASCO matricából kivágva a CSAO-t. Az nagyon szellemes egy kiragasztás volt. Sokat nevettem én ezen. Hát ezt a szellemességet és szellemiséget hozták vissza a hagyományra építkező kedves kreatívok. Használd fel a népi rigmusokat, szólásokat, mondásokat, ragasztásokat. Meríts tiszta forrásból!

Egyébként volt egy előző verzió is, ha jól emlékszem, ahol a végén valami idős hölgy az autójában pozitívan reagál a csaózásra, és ettől idegbeteg barátunk igencsak meglepődik, mi több megijed. Tehát igenis a pozitív reakció volt a meglepő. Kreatív észbe kap, néni törölve. Negatív reakció marad.

Belátom én doktor úr, hogy picit túllihegem. De sebaj, szerintem abba még nem fog tönkremenni a nevezett biztosító, ha én egyedül máshol kötöm meg a cascómat. Csak mert belőlem agresszivitást vált ki az agresszívan tolakodó faszijuk. Az egyik haverom szerint például igenis jópofa a srác.

Na most már gondolkodtam higgadtan. Akkor mehetek végre leverni a fazont? Nem? Ja értem, ez csak egy filmecske. Ne keressem az utcán, nem fogom megtalálni. Kár. Azért a lejátszót összetörhetem?

******************************

Értékelés: 4,0/10 pont (ISTCT szám)

A BRAND bevésése (Imprinting) - 4/10

A forgatókönyv és/vagy a történet (Script) - 3/10

Az igazság faktor és/vagy a valós érték (Truth) - 4/10

A látvány (Scene) - 4/10

A technika (Technology) - 5/10

 

{mxc}

 

Ki van most itt?

Oldalainkat jelenleg 57 vendég és 0 tag böngészi

Utolsó hozzászólások

Legutóbb olvasottak

Olvasottsági sorrend az elmúlt félévben

Olvasottsági sorrend 2008 február 9 óta

És még ezek is:

Forgalom - különböző IP címekről

3.png6.png0.png3.png2.png6.png
Ma86
Tegnap450
Ezen a héten86
Ebben a hónapban8820
2014.10.25 óta360326

Látogató infó

  • IP: 54.80.183.100
  • Böngésző: Unknown
  • Verzió:
  • Operációs rendszer: Unknown

Itt és most

1
Online

2018. május 21. hétfő, 04:55

És még ezek is: