Magyar
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
Raiffeisen reklám

*************************

Raiffeisen egyszerű lekötött betét - 25s +++ Értékelés: 4,6/10

Ne a pénzkeltető titkát lesse, a hasznát élvezze! Nagyszerű kamatok egyszerűen! Raiffeisen egyszerű lekötött betét! Így kell átkötni a sztoriról az üzenetre. Látod? Egyszerűen, mint a lekötött betét. Tudom, én vagyok a hülye, hogy mindenben valamiféle értelmet, logikát szeretnék felfedezni.

***************

***************

Ennek a filmbéli házaspárnak amúgy is nagyon furcsa dolgai vannak. A Halászbástyán akarnak építkezni, lestipi-stopiznak mindenfélét az utcán, furcsa bankokba járnak ahol az alkalmazottak a fülüket ütögetik, a rég nem látott ismerősnek mindenféle banki akciókról üvöltöznek ahelyett, hogy legalább két emberi szót váltanának, meg más effélék. Itt például egy a filmekből jól ismert megfigyelő pontból figyelik a szemközti vonatkozó bankot, mivel ki akarják lesni a pénzkeltető titkát. Gondolom már napok óta figyelik, mert jól berendezkedtek a cél érdekében. És azért keresik - nekem átjött az üzenet - mert egyszerűen hihetetlen, hogy ebben a bankban ilyen nagyot lehet kaszálni! Itt muszáj, hogy működjön valamiféle pénzkeltető. Vagyis egy pénzgyár. A kicsit szerényebb képességű férj egyszer csak azt hiszi, hogy a kávégép a pénzkeltető. A feleség gyorsan helyre teszi, de azért ő csak egy picit normálisabb, hiszen benne van a buliban ő is. Mi persze tudjuk, nincs itt semmiféle pénzkeltető gyerekek, csak egy jóságos bank, aki nagyon-nagyon kedvező feltételekkel dolgoz ki különböző konstrukciókat, hogy mi mind jól járjunk.

Jó, nem érdekes. Ha valaki egy nyilvánvalóan szellemileg sérült házaspárral, vagy más efféle személlyel (Emese) akarja reklámozni a bankját, hát lelke rajta. Az se baj, ha egy sztori úgymond abszurd. De mi volna - ez persze csak egy pajzán ötlet - ha a sztorinak némi köze lenne a termékhez? Kinek fog eszébe jutni a pénzkeltetőről épp az egyszerű lekötött betét? Ennél még a jégkrémes szopós csaj is jobb, mert legalább a terméket szopja. Mondjuk mi volna, ha a drogériában a polcon egymás mellett lenne a szárnyas betét és az egyszerű lekötött betét. Kicsit hasonló csomagolásban. Na milyen? Semmilyen? Elnézést, én itt ellenzékben vagyok, vagyis nem kötelességem önök helyett a válságból kivezető utat megmutatni, akarom mondani az ütős reklám sztorit kitalálni, én azért vagyok, hogy cikizzek. Viszont lehet, hogy önöknél van a pénzkeltető?

******************************

Értékelés:4,6/10 pont (ISTCT szám)

A BRAND bevésése (Imprinting) - 4/10

A forgatókönyv és/vagy a történet (Script) - 3/10

Az igazság faktor és/vagy a valós érték (Truth) - 5/10

A látvány (Scene) - 610

A technika (Technology) - 5/10

{mxc}

Ki van most itt?

Oldalainkat jelenleg 104 vendég és 0 tag böngészi

Utolsó hozzászólások

Képtalálat a következőre: „kövess minket a facebookon”

Legutóbb olvasottak

Olvasottsági sorrend egy évre visszamenőleg

Olvasottsági sorrend 2008 február 9 óta

És még ezek is:

Forgalom - különböző IP címekről

4.png6.png3.png8.png5.png6.png
Ma96
Tegnap97
Ezen a héten96
Ebben a hónapban2425
2014.10.25 óta463856

Látogató infó

  • IP: 3.88.161.108
  • Böngésző: Unknown
  • Verzió:
  • Operációs rendszer: Unknown

Itt és most

2
Online

2019. április 22. hétfő, 13:04

És még ezek is: