Külföldi
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Yogobella reklám

*************************

Zott Yogobella - 25s

Gondolta volna? A befőtt gyümölcsből készül. Egyes gyümölcsökből. De mikor mondjuk ezt el a lányunknak? Mikor lesz ehhez elég érett? Érett, mint a gyümölcs, amelyből a befőtt készül.

***************

***************

A történetünkben szereplő hölgy például nemrég mesélte a lányának, hogy egyes gyümölcsökből befőtt készíthető. Ha most látatlanban meg kéne tippeljük a lány életkorát, feltehetőleg kettő és három év közé tennénk, bár ki tudja? Mai felgyorsult világunkban egészen meglepő mértékben nincsenek tisztában a fiatalok bizonyos, számunkra, éltesebbek számára még triviálisnak tűnő dolgokkal. Például egyesek azt hiszik, hogy a tehenek kékek, ahogy az bizonyos reklámokban ábrázolva vagyon. Nos, az adott leány is benne van már a korban, szinte anyányi, úgyhogy mindenképpen felkészültnek tűnik az ilyesféle, eddigi világnézetét alapjaiban befolyásoló információk befogadására. Egy picit azért aggódom, vajon hogyan fogja elviselni lelkileg e leányzó, amikor anyja majd megint nemrég elmeséli neki, hogy például a borjú bécsi aranyos bocika húsából készül, amely állatka bizony nem szokta túlélni e kulináris beavatkozást.

De ne tévelyegjünk el vizsgálódásunk eredeti tárgyától, ugyanis mesénkben a leány megtudja továbbá, hogy a szebb gyümölcsökből pedig gyümölcssaláta fabrikálható. Tehát a csúnyábbja megy a befőttbe, a szebbje a gyümölcssalátába. Szerintem ha ennyi mezőgazdasági ismeret birtokában a lány nem kezd azonnal gazdálkodni, nagy hibát követ el.

De már megint csak gúnyolódom itten, és nem veszem észre milyen szép ívben épül fel e mondatok során a brand iránti bizalom, hisz végül kimondatik, a gyümölcssaláta szint, vagyis a szebb, gondosan válogatott gyümölcsdarabokat tartalmazó szint pont az, amin a Yogobella is tartózkodik. A Yogobella ugyanis nem egy szakadt befőtt, és ez az, ami fontos az anya és leánya számára, amint ezt az anya közli is. Közben természetesen szép, színes, jól fényképezett gyümölcsdarabokat láthatunk, és persze a boldog anyát nyilvánvalóan fogyatékos gyermekével, akivel egy két-három éves gyerek színvonalán lehet csak beszélni. És ez mind rendben is volna, minden részvétünk az övék, ha ez az otthon falai közt, vagy valamilyen ápoldában történne, de vegyük észre, ezek hozzánk beszélnek ekképpen! Elvégre ez egy reklám!

Tehát üdvözlet az ápoldában, és ízleld a különbséget. Gondolom a nagymamád másodosztályú gyümölcsökből készült befőttje, és a nagyszerű Yogobela között.

**************************************

Értékelés: 4,4/10 pont (ISTCT szám)

A BRAND bevésése (Imprinting) - 6/10

A forgatókönyv és/vagy a történet (Script) - 2/10

Az igazság faktor és/vagy a valós érték (Truth) - 4/10

A látvány (Scene) - 5/10

A technika (Technology) - 5/10

{mxc}

Ki van most itt?

Oldalainkat jelenleg 4 vendég és 0 tag böngészi

Utolsó hozzászólások

Képtalálat a következőre: „kövess minket a facebookon”

Legutóbb olvasottak

Olvasottsági sorrend egy évre visszamenőleg

Olvasottsági sorrend 2008 február 9 óta

És még ezek is:

Forgalom - különböző IP címekről

4.png6.png7.png6.png5.png0.png
Ma16
Tegnap111
Ezen a héten241
Ebben a hónapban2560
2014.10.25 óta467650

Látogató infó

  • IP: 54.91.41.87
  • Böngésző: Unknown
  • Verzió:
  • Operációs rendszer: Unknown

Itt és most

3
Online

2019. május 22. szerda, 07:41

És még ezek is: