Magyar
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Potemix reklám

*************************

Potemix Gézával - a történet folytatódik 10s

Gézától épp akkor búcsúztunk el legutóbb, amikor egy ügyes trükkel megakadályozta - igaz, csak ideig, óráig - hogy felesége elhurcolja őt a minden bizonnyal rettenetes anyóshoz Helyette Géza a nyilvánvalóan rettenetes feleséggel való közösülést választotta. Rosszul tette, mert azóta, mint ez a reklámból kiviláglik, rémálmok gyötrik.

***************

***************

Bizony elmondhatjuk, hogy a Géza, az igaz szerelem beteljesülésének misztériumát, a testi szerelmet, nem a megfelelő helyen értékeli érzelmi háztartásában. Legalábbis a felesége vonatkozásában inkább az ördögűzés misztériumát gyakorolná szívesebben, úgy tűnik. Hiszen rémálmában felesége - kicsit ugyan rosszul érthetően - arról harsog, hogy Géza már megint nem teljesíti egy bizonyos kötelezettségét, amiről ráadásul elmondhatjuk, hogy a férfiak esetében, ha pszichésen nincs minden rendben, akkor a teljesítés fiziológiai okokra visszavezethetően lehetetlenülhet el. És esetünkben bizony pontosan ez a helyzet. Gézának viszont van egy terméke, amelynek a segítségével akár a legyet is röptiben, sőt mi több, még a feleségét is, ha kell. Rémálmából felriadva meg is könnyebbül legott, megpillantva a kis dobozt éjjeliszekrényén. Boldogan öleli magához.

Szedheti Géza nyakló nélkül a csodaszert, hiszen ez csupán egy étrend-kiegészítő, még csak a kezelőorvost, és a gyógyszerészt sem kell megkérdezni. Tehát étrendet egészít ki, vagyis ha étrendünk nem teljes, azaz normál, hétköznapi táplálékfelvételünk során valami fontos kimarad, azt pótolja. De világért sem gyógyszer. Legfeljebb csak pótolja azt. Ezt a definíciót például az Interneten találtam (természetesen egy ilyesmit forgalmazó honlapján):

"Modern és rohanó világunkban egyre kevesebb időnk jut odafigyelni az egészséges, helyes, kiegyensúlyozott táplálkozásra. Az étrend-kiegészítők olyan élelmiszerek, melyekkel kényelmesen pótolhatjuk az elmulasztott vitaminok, fehérjék és más hasznos anyagok bevitelét. A legkülönfélébb növényi kivonatok alternatívát jelentenek a mesterséges gyógyszerek használatának csökkentésére betegségek és különféle mindennapi problémák kezelésében. A sportolók számára nem csak a teljesítmény, hanem a megnövekedett tápanyag-igény pótlása is csak étrend-kiegészítők fogyasztásával lehetséges."

Tetszik érteni, ha egy szer nem gyógyszer, azaz nincs törzskönyvezve, nem fordítottak nehéz pénzeket és tengernyi időt hatásvizsgálatokra, de pótolhatja a "mesterséges" gyógyszert, vagyis hatásában ugyanaz, akkor az legfeljebb étrend-kiegészítő, esetleg gyógyhatású készítmény. Kérdés persze, hogy mellékhatásaiban is ugyanaz-e, vagy esetleg sokkal érdekesebb jelenségeket produkál? Ezért kell megkérdezni a gyógyszerészt meg az orvost. És akkor le van tudva a gond. Persze Gézának még ezt se. Elvégre egy vértolulást elősegítő szernek ugyan milyen egyéb káros mellékhatása lehet?

Értékelés: 3/10 pont

A BRAND bevésése (Imprinting) - 7/10

A forgatókönyv és/vagy a történet (Script) - 2/10

A hazugság faktor és/vagy a valós érték (Lie) - 2/10

A látvány (Scene) - 2/10

A technika (Technology) - 2/10

 

 

{mxc}

 

Ki van most itt?

Oldalainkat jelenleg 10 vendég és 0 tag böngészi

Utolsó hozzászólások

Képtalálat a következőre: „kövess minket a facebookon”

Olvasottsági sorrend egy évre visszamenőleg

Olvasottsági sorrend 2008 február 9 óta

És még ezek is:

Forgalom - különböző IP címekről

5.png6.png1.png4.png3.png7.png
Ma3
Tegnap149
Ezen a héten3
Ebben a hónapban5043
2014.10.25 óta561437

Látogató infó

  • IP: 3.237.66.86
  • Böngésző: Unknown
  • Verzió:
  • Operációs rendszer: Unknown

Itt és most

4
Online

2020. november 30. hétfő, 00:17