Magyar

Olvasóink értékelése: 3 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Raiffeisen reklám

*************************

Raiffeisen Egyet Vissza Személyi Kölcsön - 40s +++ Értékelés: 3,6/10

El tetszik tudni képzelni egy olyan embert, aki a bank még oly kedvező ajánlatai ellenére sem akar semmiféle kölcsönt igénybe venni? Hát milyen ember lehet az ilyen? Milyen lelkülete lehet az ilyennek? Egyáltalán, felismerhető emberi formája van? Nem valamiféle kénköves leheletű, vámpírfogú, kecskepatájú ördögfattyút kell ilyenkor inkább magunk előtt megjeleníteni, ha valamelyest az igazsághoz közelítő képet akarunk nyerni a fajtájáról?

***************


***************

Hát majdnem helyes a kép kedves ügyfelünk, de azért lássuk be, ördögök igazából nincsenek, legalábbis a banki szférában való előfordulási valószínűségük meglehetősen alacsony. Azonban kedves felháborodása igenis jogos, valóban elképesztően impertinens egyedekkel is lehet találkozni a pénzkihelyezési gyakorlatban. Egyet mondhatok, nem rendes emberek az ilyenek. Nem tisztességesek az már szent. Mi az hogy nincs szükségük kölcsönre? Egy normális társadalomban a tisztességes munkából élő embereknek nincs pénzük. Nincs nekik nagyon sok. Általában elég a mindennapi betevőre, de ha nagyobb fába akarják vágni a fejszéjüket, akkor bizony hozzánk kell fordulniuk, és mi készséggel és önzetlenül, mintegy a magunk kára árán is segítünk. Mert tessék csak megnézni, mivé lesz az embert, ha otthon számolatlan halmokban áll a pénz. Hát milyen undorító ez a nőszemély azzal az undorító ölebbel a kezében, amit sütivel töm ott az elegáns cukrászdában? Hát nem? Eleve ki jár ilyen flancos helyre? Nos, rendes, munkából élő ember biztosan nem. És hallják, hogy dicsekszik ez a felfuvalkodott dáma?

Raiffeisen egyet vissza személyi kölcsön? Minek? Van nekem akármi. Mindent megkapok tőle, amit akarok. Lakást, luxus utat, kabriót, és nem ám kölcsönbe. Miért? Mutatom. Aranyban utazik. Ahogy én is.

És már mutatja is az aranyozott mobilján a hájfejű férje fényképét, és még puszilgatja is, meg azzal az undorító kutyaszerűséggel is megpusziltatja, hogy még a hátunk is beleborzong az undortól. Hát ilyenek szeretnének lenni? Hogy soha ne kelljen kölcsönt felvenniük? Hogy luxusutazásra kelljen menniük állandóan? Hogy mindenféle szuper kabriókban lobogtassa a hajukat a szél a tengerparton? Tán luxus villában szeretnének lakni és tán azt szeretnék, hogy - ó irgalom atyja ne hagyj el - soha ne legyenek anyagi gondjaik? Mert ha esetleg meg is kísértené önöket ez a gondolat, idézzék fel képzeletükben ezt a - nem is tudom minek nevezzem - hölgyet a retikül fogantyús kutyájával, és meglátják, menten elhussannak fejük fölül az átkos gondolatok.

Mi ezt az igazságot szerettük volna bemutatni önöknek kis filmünkkel, meg akartuk világítani a helyes, erkölcsös utat, ami minden rendes embert hozzánk vezet. Ne szégyelljék hát, ha kölcsönhöz kell folyamodniuk! Épp ellenkezőleg! Legyenek büszkék rá! És most egyszerre! Ki a rendes ember? Ki kölcsönt kér és abból él! Hangosabban! Ki kölcsönt kér és abból él! És ki a szarember? A kölcsöntelen erkölcstelen! Hangosabban! A kölcsöntelen erkölcstelen! Nagyszerű!

Visszatérve erre az úgymond hölgyre, hát ő nem a mi emberünk. A férje ugyan a milliárdjait a mi bankunkban tartja, de nem átall kamatot kérni utána, ami szinte kimutatható mértékben csökkenti a pénze forgatásából eredő hasznunkat! A zsíros hájfejű kapitalistája! De ne tessenek aggódni, ha egyszer megígértük, hogy ha 2009. november 16-tól 2009. december 21-ig és legkésőbb 2009. december 31-ig folyósított, fedezet nélküli, 7 éves futamidejű, 410.000 Ft- 1.005.000 Ft kölcsönt tetszenek igényelni a Raiffeisen Egyet Vissza Személyi Kölcsön akcióban, és valamennyi önök által igénybe vett banki termék illetve szolgáltatás tekintetében szerződésszerűen tetszenek tejesíteni, akkor istenuccse, ha belebetegszünk is, ha tönkre megyünk is, mi bizony visszaadunk 1 azaz egy havi törlesztőrészletet. Tehát ha például 770 000 forintot tetszenek 7 évre felvenni, akkor havonta csak 18 989 forintot kell törleszteni, ráadásul ennyit csak az első évben, a többiben még nem tudom, meglepetés, akkor mondjuk az első évivel számolva, ha ezt felszorozzuk, akkor a 7 évre az 1 595 076 forint a visszafizetendő, de ebből elengedünk egyszer 18 989-et.

Na most ebből az a hárpia kimarad. Szívás neki.

*******************************************************************************

Értékelés: 3,6/10 pont (ISTCT szám)

A BRAND bevésése (Imprinting) - 4/10

A forgatókönyv és/vagy a történet (Script) - 1/10

Az igazság faktor és/vagy a valós érték (Truth) - 2/10

A látvány (Scene) - 6/10

A technika (Technology) - 5/10

{mxc}

Hozzászólások   

# Én 2009-12-05 22:30
neked mindenben messzemenőleg igazad van. ezt a reklámot tudod, mi nem mossa ki az agyamból mégsem? az, h az életben nem láttam ilyen szép nőt, és megnyugtató a tudat, h esetleg civilben mégsem díszkurva. az igaz, h ez hirdető törekvéseit mitsem segíti.
Válasz
# Apoc 2009-12-05 16:49
Ez jó, még a kutya is megcsókolja a több 100k-s telót... :D :D
Válasz
# disel elek 2009-11-28 15:34
Kedves MoSzat86!
Köszi az infót! :-) 8) :zzz
Válasz
# MoSzat86 2009-11-27 22:45
Parti Nóra
Válasz
# disel elek 2009-11-25 20:45
Hát ez engem is rettenetesen érdekelne! :eek: :roll:
Válasz
# bütyök 2009-11-25 19:45
Engem első ízben az érdekelne, hogy hívják a reklámban szereplő színésznőt... :-)
Válasz

Ki van most itt?

Oldalainkat jelenleg 14 vendég és 0 tag böngészi

Utolsó hozzászólások

Képtalálat a következőre: „kövess minket a facebookon”

Legutóbb olvasottak

Olvasottsági sorrend egy évre visszamenőleg

Olvasottsági sorrend 2008 február 9 óta

És még ezek is:

Forgalom - különböző IP címekről

1.png1.png4.png9.png2.png8.png5.png
Ma96
Tegnap188
Ezen a héten886
Ebben a hónapban886
2014.10.25 óta1149285

Látogató infó

  • IP: 54.236.58.220
  • Böngésző: Unknown
  • Verzió:
  • Operációs rendszer: Unknown

Itt és most

5
Online

2021. március 06. szombat, 15:53