Külföldi

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 

Lidl reklám

*************************

Lidl - 25s

A Lidl benyal a nőknek. Azt gondolja, ha hízeleg nekik, csak nála fognak vásárolni. Mosolyogva tolják majd a nők a bevásárlókocsit a polcok között, mert tudják, itt értékén becsülik meg a nőket, mégpedig a maguk sokoldalúságában.

***************


***************

A nők ilyen férfiről álmodnak, mint ez a Lidl nevű fickó. Akik ilyen szépeket mond róluk, aki ennyire megérti őket. A lényegüket. Erről szól a kellemes férfihang. És ez a hang, férfias, erős kezével rakta tele a polcokat, és lám, pont olyan termékekkel, amelyeket csak e mély megértés birtokában volt képes kiválasztani. Minden termék itt a polcokon szinte férfiasan tökéletes. Az igazi férfitól. A nők tehát apró orgazmusokat átélve haladhatnak ezért a polcok között, és ki ne szeretne ilyen állapotban vásárolgatni? A baj csak az, hogy megint egy "brand-ről teljesen leszakadt" reklámmal van dolgunk, vagyis durván nem emlékszünk a szpot ismételt megtekintése során, mit is reklámoznak itten? Ugyanis a különböző szép, okos, határozott, stb. nőt nem a Lidl polcai közt sétálgatva ismerhetjük meg, hanem úgymond a maguk természetes környezetében. Se egy logo, se egy pénztárgép, tartós tej, semmi, ami utalhatna valamiféle közértre, bevásárló helyre. Aztán az utolsó négy másodpercben megtudjuk, hogy a Lidl mondta ezeket a szépeket. A következő négy másodpercben pedig ezt mindjárt el is felejtjük. Mint gép.Szóval hogy is van ez? Azt mondta a pszichológus, hogy aki szépeket mond a nőknek, abba a nők általában beleszeretnek. Kreatív Géza a homlokára csap, hát mondjon a Lidl szépeket a nőknek, és akkor a nők majd jól beleszeretnek élelmiszer kereskedelmi áruházláncunkba. Ilyen egyszerű. Pavlov kutyája. Kaja, nyál. Kaja, csöngő, nyál. Ez sokszor. Aztán csöngő, nyál. Ugyanígy. Szépszó, szerelem. Szépszó, Lidl, szerelem. Ez sokszor. Aztán Lidl, szerelem. És kész. Csakhogy annyi pénze vélhetőleg még a Lidl-nek sincs, hogy olyan sokszor prezentálja a kulcsingert, hogy a kívánt feltételes reflexív kialakuljon. Mert mit is reklámoznak itten? Ja és a férfiakkal mi lesz?

**************************************

Értékelés: 3,8/10 pont

A BRAND bevésése (Imprinting) - 2/10

 A forgatókönyv és/vagy a történet (Script) - 5/10

A hazugság faktor és/vagy a valós érték (Lie) - 2/10

A látvány (Scene) - 5/10

A technika (Technology) - 5/10  {mxc} 

Hozzászólások   

# hegedüs irén 2010-12-26 11:30
lidl antireklám
azt mondja: távol álljék tőlem.
mert ő, ugye, állik? lehúzom magam a wc-n.
Válasz
# Antibaby 2008-09-20 22:05
A férjem szerint meg ez a reklám hímsoviniszta. (A nő neveli gondoskodik a férfiról, a gyerekekről, és ő is vásárol be.) És valóban. Így - véleményem szerint - nem is hízelgő.
Válasz

Ki van most itt?

Oldalainkat jelenleg 9 vendég és 0 tag böngészi

Utolsó hozzászólások

Képtalálat a következőre: „kövess minket a facebookon”

Legutóbb olvasottak

Olvasottsági sorrend egy évre visszamenőleg

Olvasottsági sorrend 2008 február 9 óta

És még ezek is:

Forgalom - különböző IP címekről

1.png1.png3.png6.png6.png3.png7.png
Ma5
Tegnap163
Ezen a héten646
Ebben a hónapban3398
2014.10.25 óta1136637

Látogató infó

  • IP: 18.204.42.98
  • Böngésző: Unknown
  • Verzió:
  • Operációs rendszer: Unknown

Itt és most

4
Online

2021. január 22. péntek, 00:41