Külföldi

Olvasóink értékelése: 4 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag inaktív
 

*************************

Canesten Combi - 35s +++ Értékelés: 4,4/10

Végül is tényleg. Már régen beszéltünk róla. Mármint arról, hogyan lehetne undorító dolgokat reklámozni. Mondjuk anélkül, hogy ne kelljen nagyon felidézni a befogadóban azt az undorítóságot, ami ellen a terméket javasoljuk.

Vannak már általánosan bevett megoldások, például intimbetét arisztokrata kék vérrel, vagy vécépapír játékos puha cicával, de léteznek olyan kemény diók, amelyek alól nem könnyű kioltani az undorkeltő asszociációk hánytató tüzét. (Ez már nem semmi képzavar, gondolom neked is tetszik.) Mint azt korábban láttuk, már egy gyengéd fülzsír animáció is sokaknál kiveri a biztosítékot. És ha mondjuk hüvelygomba? Arra mit lépsz? Animáció? Vicces, de gusztustalan figurákból álló hüvelygomba család berendezkedik a hüvelyben és minden arra haladó spermát megmérgeznek. Majd halálra válva menekülnek a fehér Canesten lovagok elől, és a hüvely ismét szép rózsaszínűvé válik. Nos, akkor inkább beszéljünk róla.

***************

***************

Abban azonban rögtön megegyezhetünk, valóban nem férfifüleknek való beszélgetésről volna itt szó. Nem, dehogy akarom én azt mondani, hogy a nők zárják magukba gyötrő gondjaikat, mintegy belülről felemésztve önmagukat, hogy társukkal ne oszthassák meg legbensőbb titkaikat, hogy ne bízhassanak legközelebbi hozzátartozójukban, szerelmükben, stb. Jaj, dehogy. Csak lehet, rájuk kéne bízni a döntést. Miért, e reklám ezt megakadályozza? Talán igen, talán nem. Talán lesz olyan társ, aki miután közösen megnézték a vonatkozó filmetűdöt, gyengéden megkérdezi majd, ugye drágám neked nincs ilyened, és nem is volt, és nem is lesz? És most kivételesen nekem fáj a fejem, ha nem haragszol aludnék inkább. Vagy nicsak drágám egy Canestenes tubus, nincs neked hüvelygombád véletlenül? Nem, nem nincs semmi baj, csak kölcsön akartam kérni, azt mondják lábgombára is jó. Majd mindketten a kamerába mosolyognak, és úgy hívják őket, hogy Gombás József és Gombásné Canesten Emília.

Ja és mit szólnak a trükkhöz? Tudvalevő, hogy a nők imádják az ilyen nyálas szerelmes történeteket. A kemény férfiak meg utálják. Ezért úgy teszünk a spot első négy másodpercében, mintha egy ilyen film kezdődne. Ezalatt a férfiak azonnal kirohannak, és így nem érheti őket a fentebb már vázolt agresszió. Nem fogják látni és hallani, amint egy csinos nő kimondja, hüvelygomba. Mert hogy ez olyan ambivalens. Csakhogy gyanítom, a négy másodperc kevés a helyiség normaidőre történő elhagyásához, illetve a halló- és látótávolságon kívülre való kerüléshez. Ahhoz is kevés, hogy egyáltalán felfogjuk, mi is most itt a harci feladat. Vagyis óhatatlanul tanúi leszünk ennek a kis "beszélgetésnek".

De hát akkor mégis hogyan kéne azt propagálni, szedjünk, kenjünk Canestent a hüvelygombára? Szerintem sehogy. Orvoshoz kéne menni. Állítólag ért hozzá és majd megmondja melyik kencét dugjuk fel magunknak. Hogy, hogy melyiket? Hát nem csak a Canesten létezik? Ja szóval ezért kell reklámozni! Jól van, nem szóltam, beszéljünk tovább a hüvelygombáról. Mi orvosok egymásközt.

******************************

Értékelés: 4,4/10 pont (ISTCT szám)

A BRAND bevésése (Imprinting) - 5/10

A forgatókönyv és/vagy a történet (Script) - 3/10

Az igazság faktor és/vagy a valós érték (Truth) - 6/10

A látvány (Scene) - 4/10

A technika (Technology) - 5/10

 

{mxc}

 

Ki van most itt?

Oldalainkat jelenleg 9 vendég és 0 tag böngészi

Utolsó hozzászólások

Képtalálat a következőre: „kövess minket a facebookon”

Olvasottsági sorrend egy évre visszamenőleg

Olvasottsági sorrend 2008 február 9 óta

És még ezek is:

Forgalom - különböző IP címekről

5.png3.png6.png8.png4.png8.png
Ma85
Tegnap151
Ezen a héten957
Ebben a hónapban656
2014.10.25 óta536848

Látogató infó

  • IP: 3.236.97.49
  • Böngésző: Unknown
  • Verzió:
  • Operációs rendszer: Unknown

Itt és most

3
Online

2020. július 05. vasárnap, 11:30