5 of 5 (1 Vote)

Whiskas reklám

*************************

Whiskas Junior - 30s +++ Értékelés: 5,6/10

Egy aranyos kis pötty, pici, mici, muci, bumfordi, poci, boci, maci, muci cicuska micuska elindul az asztal alól, hogy valami melegséget keressen magának. Szegény pici cica, olyan elveszett az alatt a nagy asztal alatt, alig látszik szinte. De ő mégis bátran nekivág a nagy útnak.

***************

***************

Amikor egy új jövevény útnak indul - kezdi a mesélő - természetes, hogy jólesik neki a gondoskodás, a törődés. Vagyis a cicus most jött, de már megy is. Ott született az asztal alatt, de az asztal nem akart gondoskodni róla. Ezért a cica most nekiindult a nagyvilágnak, kicsit billegve, ügyetlenül, ici-pici tappancskáin átkelt a nagy papucsdombon, felmászott a szinte függőleges takarósziklán, és most boldogan rohan a nagy, szőrös, horkoló bácsi felé, aki a fennsíkon terül el. Pici farkincája szinte antennaként veszi a felé áramló szeretethullámokat. (Bírjátok még?) Majd révbe ér a kis lény, nedves kis orrocskájának gyengéd bökögetésével ébresztgeti a nagy szőrös melegséget (nem félreérteni), amely lám, befogadja, magához ölelgeti, simogatja, vakargatja, s a csöppnyi szív immáron megnyugodva, biztonságban dorombolva dobban együtt az ezek szerint nem is olyan durva, nem is olyan macsó férfiszívvel. És ez még nem minden. Most, hogy az idill teljes legyen - ha egyáltalán ez még fokozható - eláruljuk, hogy mi van a Whiskas Juniorban. Mert most valahogy nekünk erről ez jutott az eszünkbe. Szóval az összetevők: kálcium, fehérjék, vitaminok és sok-sok szeretet. Tehát ha el akarod készíteni, ne feledkezz meg a sok-sok szeretetről, őstermelőktől is lehet kapni kimérve a piacon, nem csak a szupermarketekben. És tudod miért vannak épp ezek az összetevők a nevezett macskatápban? Hogy a kiscicák érezzék, így tökéletes a világ. Nem egy kiscicával beszéltem már, akik rendre arról panaszkodtak, mintha a világ még nem volna elég tökéletes. Nem értik, mi végre vannak ők a világon? Én megpróbáltam viccel elütni a dolgot, mondtam kutyatápnak, mert hogy a kutyák szerint viszont inkább így tökéletes a világ, de ez nem jött be. Aztán mondtam, várják meg a kommunizmust, amikor mindenki a képességei szerint dolgozik majd, és a szükségletei szerint részel, de ekkor jött egy kiscica, aki evett már Whiskast, és azt mondta, nem kell megvárni a kommunizmust, itt van már a Whiskas. Hát ezért nem vagyok én néptribun a macskák között.

Azért az zseniális, hogy nem egy leányzó, hanem egy fiatalember én is pisze, te is piszézik a kiscicával a végén, mert így a cicaszerető női szívek érzelmi hullámai még magasabbra korbácsolhatók. S ha nagy a hullámverés, könnyebben sodródhatnak a Whiskas csomagok is a bevásárlókosárba.

**************************************

Értékelés: 5,6/10 pont (ISTCT szám)

A BRAND bevésése (Imprinting) - 6/10

A forgatókönyv és/vagy a történet (Script) - 5/10

Az igazság faktor és/vagy a valós érték (Truth) - 4/10

A látvány (Scene) - 7/10

A technika (Technology) - 6/10