Külföldi

Olvasóink értékelése: 4 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag inaktív
 

Canesten reklám

*************************
Canesten Plus – 25s +++ Értékelés: 5,0/10
Hiába no, a gomba az gomba. Nem áll meg a hüvelynél. Bizony megy az tovább is. Például a férfiaknál nem is állhat meg ezen a köztes állomáson érthető okokból. A férfiaknál gyors, a nőknél személy. Nem érted mi? A férfiaknál nem áll meg a köztes állomáson. Érted?! Igen, én egy nagyon vicces ember vagyok. Hogy akkor most innentől te nem olvasod tovább? Járulékos veszteség vagy…

***************


***************
Szerintem a KRESZ kiegészítésre szorul. Ittasan és gombás lábbal tilos volán mögé ülni. Persze a gombás rész most nincs benne. Pedig itt láthatunk is erről egy oktatófilmet. Hogy milyen balesetveszélyes, ha az ember gombás lábbal próbál vezetni. Mert hogy a gombás láb az nagyon viszket, és akkor te óhatatlanul meg akarod vakarni miközben vezetsz, és akkor össze-vissza fogod nyomkodni a pedálokat, és akkor majd jól karambolozol előbb-utóbb, és akkor…
Igaz, itt a karambolt nem látjuk, csak hogy mennyire nem tud koncentrálni a szerencsétlen beteg, és hogy hogyan ugrál az autó ennek következtében. Szóval én zéró toleranciát hirdetnék. Hogy még gombapörköltet is tilos legyen az autóban szállítani. Ugyanis a lábgomba olyan, ha esetleg nem tudnád, hogy minél jobban vakarod, annál jobban viszket. Voltaképp érdekes jelenség. A végén már őrült tempóban szakítod le a lábujjaidat, egyiket a másik után, de lehet például forrasztópákával is vakaródzni, vagy üvegszilánkkal. Mit szólsz? Igen, nekem már volt. Nem is egyszer. Most nincs, ne izgulj. Meg hát tudom, mit kell tennem, ha lenne megint, hisz pont erről szól ez a termékismertető. Tehát a lényeg az, hogy nem lehet koncentrálni a forgalomra lábujjtépkedések közepette.
Megy a piros kis autó az úton, és bukdácsol, fékezget, mint amikor egy kezdő vezet. De itt nem kezdő a vezető, csak egyszerűen lábgombás. És persze szeretné valahogy megvakarni a viszketést. Először az egyik tornacipős lábával dörzsölgeti a másik tornacipős lábát, majd miután ez valamilyen különös oknál fogva nem vezet eredményre, hát leveszi a cipőt (hogy hogyan csinálja ezt is vezetés közben azt sajnos nem látjuk), majd az imígyen felszabadult zoknis felületet a pedállal próbálja megvakarni. A pedállal. Innen az autó sajátos viselkedése.
Tehát a poén kedvéért egy abszolút életszerűtlen szituációval operálunk, bár meg kell jegyeznünk tárgyilagosan, hogy legalább köze van az egésznek a termékhez a bántalom, és a megoldás bemutatásával.
Kellemetlen, égő, viszkető érzés? – teszi fel a kérdést a mesélő. Ez akár a láb gombás fertőzése is lehet. Lehet, de nem kéne kiszállnia a fószernek a kocsiból és átadni valamelyik másik gyereknek a volánt? Illetve valóban ez a legtipikusabb helyzet, amikor az emberre rájön a lábgombás viszketés? Ja, elfelejtettem, hogy ez pont vicces. Csakúgy, mint az én bevezető humorom. Tudod, az a gyors, személy. Hogy ez azért egy csöppet viccesebb? Menj te a fenébe! Egyébként többféle gomba is okozhatja a lábgombásodást, mint megtudjuk. De erre mind jó a termék. Már ellene, úgy értem.
Na most nézzük, voltaképp mi is a bajom ezzel a reklámmal? Egy szolid, visszafogott, aranyos kis reklámocska, pici poénnal, hát akkor mit akarok én? Most mondjam azt, hogy semmit, csak kellett egy újabbat írni? Mert TÖKRE tele van a TÖKÖM ezekkel a HUMORTALAN reklámokkal, amelyeket CSAK azért nézek, mert ELINDÍTOTTAM ezt a blogot! Most mondd meg, ezen nekem nevetnem kéne? Miért kell egyáltalán viccesen bemutatni, mi is az a lábgomba? Akinek van, annak nem kell bemutatni. Már ismerik egymást. Tegező viszonyban vannak. Aki meg nem ismeri, annak minek? Hogy tudja, ha véletlenül lesz neki? Akkor úgy is megtudja egy pillanat alatt mi kell rá e nélkül a reklám nélkül is. De ha már, akkor az legyen fergeteges, ötletes, legalább olyan, amin még én is elmosolyodok. Na mondjuk nem ennyire, mint itt alább, mert ebben csúnya szavak is vannak, előre is elnézést, és nem is reklám, de ezen még én is elmosolyodtam kicsit:

*******************************************************************************
Értékelés: 5,0/10 pont (ISTST szám)
A BRAND bevésése (Imprinting) – 5/10
A forgatókönyv és/vagy a történet (Script) – 4/10
Az igazság faktor és/vagy a valós érték (Truth) – 7/10
A látvány (Scene) – 5/10
A technika (Technology) – 4/10
{mxc}

Ki van most itt?

Oldalainkat jelenleg 22 vendég és 0 tag böngészi

Utolsó hozzászólások

Képtalálat a következőre: „kövess minket a facebookon”

Legutóbb olvasottak

Olvasottsági sorrend egy évre visszamenőleg

Olvasottsági sorrend 2008 február 9 óta

És még ezek is:

Forgalom - különböző IP címekről

1.png1.png5.png6.png3.png2.png5.png
Ma100
Tegnap141
Ezen a héten1115
Ebben a hónapban2881
2014.10.25 óta1156325

Látogató infó

  • IP: 18.207.129.82
  • Böngésző: Unknown
  • Verzió:
  • Operációs rendszer: Unknown

Itt és most

1
Online

2021. április 18. vasárnap, 14:48