Magyar

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 

POTEMIX reklám

*************************

POTEMIX potencianövelő étrend-kiegészítő tabletta - 10s +++ Értékelés: 4,2/10

Azt gondoltam, én már többet nem írok erről a szexuális teljesítménynövelő készítményről, de ez utóbbi filmecske annyira megmozgatta a fantáziámat, hogy nem tudtam ellenállni a csábításnak. Pontosabban nem is a fantáziámat mozgatta meg, annál sokkal gyakorlatiasabb gondolataim támadtak. Szinte úgy éreztem, nincs mit tenni, a kreatívok most jól végezték a dolgukat, azonnal megyek és veszek ilyet.

***************


***************

Én ugyanis egy alacsony, kövér, gyakorlatilag kopasz, javakorabeli férfiember vagyok. Vagyis minden fiatal nő álma. Magam sem értem, hogy tudtam ilyen külsővel szaporodni, ráadásul a gyermekeim sem idézik küllemükben mondjuk Quazimodo-t. Jó, persze, erre szokták mondani, hogy fiatalabb koromban, noha épp ilyen alacsony voltam, de se nem kopasz, se nem kövér, vagyis méltán hasonlíthattam magam egyesek szerint (én) nem egy, a magasság terén hasonló kihívásokkal küszködő, mégis nőbálvány hollywoodi filmsztárhoz. Na de azok az idők már elmúltak. Ma már ugyan mit láthat bennem egy fiatal csinos bombázó?

Hacsak!

Hacsak nem veszem meg és fogyasztom a fent reklámozott szerelmi bájitalt. Bájpasztillát. Akkor újból kinyílik majd előttem a szemhatár, újból egyenrangú társa leszek minden mai fiatal, piercing-es, vézna, macsós, egyszóval trendi külsejű fiatal srácnak. Vadászhatok megint. (Hagyjál anyukám, ez az egész egy ilyen humoros írás csak ide a blogomba, egy kroki, egy szatíra, egy... szóval nem kell mindig egy az egyben levenni amit a híres írók írnak, mint például én, szóval hagyjál már.)

Persze itt azonnal felmerült bennem néhány gyakorlati kérdés, amit szívesen megkérdeznék a filmben látott házasodó úriembertől, már ha tud egyáltalán kettőig számolni. Például honnan tudta meg az a dögös nő, hogy ő milyen az ágyban, hiszen már az anyakönyvezető hölgy is lám milyen undorral néz rá. Mi volt a nyerő duma? Egyáltalán hogy kerülhettek ők egy társaságba? Hogy volt alkalma megszólítani?

Ne haragudjon kedves szép kisasszony, hogy megszólítom itt a híd alatt, ahol csövezek, de ha már erre tetszik sétálni egyedül, ugyan tessék már lefeküdni velem, olyat mutatnék önnek, ami egyszer és mindenkorra a szexuális rabszolgámmá tenné önt, már ha meg nem sértem.

Tényleg? Ne már! Na ezt kipróbálom ? mondta a szép hölgy, azzal már be is bújt a jó csőlakó büdös kartondobozába. És onnantól kezdve valóban a szex-rabszolgájává vált a gusztustalan férfiúnak, akit aztán elvitt fényűző palotájába, kimosdatta, és máig is boldogan dugnak, míg meg nem halnak.

Aztán kétségbe estem. Mi garantálja, hogy ehhez a szerhez csak én juthatok hozzá, és egyetlen mai trendi fiatal sem? Mert ha valaki trendi is, meg a szert is szedi, biztosan őt választja majd a gyönyörű leányzó. Hacsaknem egyenesen ő adja majd neki. Mármint a leányzó a kiszemelt, igen előnyös külsejű férfinak.

Persze lehet, a szép leányzónak is beadtak valamit, hogy azt a csúnya bácsit válassza. Valami tudatmódosító szert. Így már az anyakönyvezető is értené a helyzetet. De akkor innentől kezdve ez egy krimi, vagy mi. Ráadásul így a szerre se volna szükség. Nem értem.

Ugyan már, ne izélj. Azért akarja a jócsaj ezt a hozzá méltatlan külsejű fazont, mert az potemixet szed, és így csodás az ágyban. Nem kell ezt tovább gondolni. Geg és kész. Képi poén. Vagy lehet, hogy nagyon gazdag a fickó?

Szóval azt hiszem, ez nekem mégsem fog bejönni. Nem vagyok gazdag. Marad hát a régi pálya.

Látod anyukám, a lenyugvó napnak is van ereje.

*******************************************************************************

Értékelés: 4,2/10 pont (ISTCT szám)

A BRAND bevésése (Imprinting) - 6/10

A forgatókönyv és/vagy a történet (Script) - 2/10

Az igazság faktor és/vagy a valós érték (Truth) - 5/10

A látvány (Scene) - 3/10

A technika (Technology) - 5/10

{mxc}

Ki van most itt?

Oldalainkat jelenleg 109 vendég és 0 tag böngészi

Utolsó hozzászólások

Képtalálat a következőre: „kövess minket a facebookon”

Olvasottsági sorrend egy évre visszamenőleg

Olvasottsági sorrend 2008 február 9 óta

És még ezek is:

Forgalom - különböző IP címekről

1.png1.png4.png8.png9.png5.png3.png
Ma90
Tegnap170
Ezen a héten554
Ebben a hónapban554
2014.10.25 óta1148953

Látogató infó

  • IP: 3.235.11.178
  • Böngésző: Unknown
  • Verzió:
  • Operációs rendszer: Unknown

Itt és most

1
Online

2021. március 04. csütörtök, 17:26