5 of 5 (1 Vote)
Béres csepp reklám

*************************

Béres csepp - 35s +++ Értékelés: 4,4/10

Szép képek peregnek. Kanyargó folyó, kanyargó hajszálér, lepergő vízcsepp, lepergő könnycsepp, fakéreg faredőzete, ujjaink bőrredőzete, legyet bekapó virágkehely, kórokozót bekapó fehérvérsejt, és végül egy szép Béres csepp. S a kellemes, meleg férfihang dorombolása. Meg vagyok győzve. Megyek, veszek.

***************

***************

De mit is? Mit mond ez?

"Volt egy ember, aki felismerte a lenyűgöző hasonlóságot a természet és immunrendszerünk között." Én eddig azt hittem, az immunrendszer a természet része, nem mi csináltuk, nem lehetett tehát könnyű felismerni, hogy ez a rész nagyon hasonló az egészhez, aminek a része. Gratulálunk ezért ennek a nagy embernek. Ki lehet az? Mi persze nem vettünk észre semmit, pedig majd kiverte a szemünket, hogy például a folyó is kanyarog és folyik benne valami, meg a hajszálér is kanyarog és folyik benne valami. Kanyarog, kanyarog. Vízcsepp, könnycsepp. Redő, redő. Bekap, bekap. Aki ezekből nem képes levonni a fenti következtetést, az sürgősen kezdje szedni a vonatkozó terméket amíg jól van dolga.

"Meglátta, hogy kérés nélkül teszik a dolgukat. Ellenállnak, védenek." Értsd, a természet és az immunrendszer. Ők ketten kérés nélkül ellenállnak, és védenek. Maguktól. Önzetlenül, önként, kérés nélkül. Mert szeretnek bennünket nyilván. És ezt a mi nagy emberünk meglátta. Olyan szép. Meglátta, ahogy Michelangelo Buonarroti a márványtömbben Dávidot. De hogy mi az értelme a fenti kijelentésnek? Azt kérdezed? Ja, az nincs neki, de olyan szép. Veretes.

"De működésükhöz gondoskodásra van szükségük. Ezért megalkotta a Béres cseppet. Mert ott van a megoldás a természetben csak nyitott szemmel és elmével kell járni." Na kérem szépen. Tehát a nagy ember felismerte, hogy a természet és az immunrendszer működéséhez gondoskodásra van szükség. Mondhatni egy gondviselőre. Persze egy Isten nevű iparosember egyszer ezt már bevállalta, de a felhasználót is bizonyos mértékben felelősség terheli a hibamentes üzemért. Na ezt a részt viszi el a nagy ember. Kinyitotta hát a szemét és az elméjét, megtalálta a természetben azt, amivel gondoskodhat a természetről (ha már a természet nem találta meg önmagában), és a közjó szolgálatába állította önzetlenül. Egy cseppet készített, amit el is nevezett legott egy nagy emberről. Önmagáról.

"Béres csepp. Az immunrendszer természetes támogatója" Mert ebben áll a nagy titok. Hogy természetes. Nincs benne semmi mesterséges, mint egy csomó szar műanyag gyógyszerben. És mi szeretjük, ami természetes. Az nagyon egészséges. Azt mi megvesszük. Még a gyilkos galócát is. Abban sincs semmi mesterséges. Tiszta bió-gomba. Ahogy a szöveg is. Tiszta bió-szöveg. Nincs benne semmi mesterséges. Csak mesterkélt. Szépen, tisztán, magyarul.

******************************

Értékelés: 4,4/10 pont (ISTCT szám)

A BRAND bevésése (Imprinting) - 3/10

A forgatókönyv és/vagy a történet (Script) - 3/10

Az igazság faktor és/vagy a valós érték (Truth) - 2/10

A látvány (Scene) - 7/10

A technika (Technology) - 7/10