1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Libresse reklám

*************************

Libresse brand logo - 15s +++ Értékelés: 3,8/10

Durván hiányzott már nekem ez a téma. Szerettem. Annyira megkapó, ahogy a kedves hölgyek örülnek a megoldásnak. Azt persze nem szerettem, hogy a kedves hölgyekkel kapcsolatban olyan vizualizációkra kényszerülök, amelyekről nem is akarok tudni, de hát tudomásul kell vennünk, még mindig biológiai testben élünk egyelőre, és az bizonyos következményekkel jár. Mindenki kap erre mindennap emlékeztetőt, és most nem csak a gasztronómiára gondolok. Illetve szeretnék csak arra gondolni…

 

***************

***************

Korábban már dohogtam azon, nem lehetne-e az ilyesmi dolgokat szép hölgyek láttatása nélkül megoldani, de úgy tűnik, a szép hölgy, a jó nő a reklámban modul mindennél erősebben kötelező faktor, bármiről is legyen szó. Lehet, én talán perverz vagyok, de amikor például egy kerékpározó, fantasztikusan dögös nőről megtudom, azért ilyen vidám, mert használja azt a bizonyos székletrendező szert, nem tudom nem elképzelni a pillanatot, amikor egy hasonló kerékpározós helyzetben éppen rádöbben, neki ezt a szert legközelebb mindenképpen használnia kell. Jó kimondom, tessék mondani, miért kell nekem egy kerékpáron befosó szép nő képzetétől elborzadnom? Bár kétségtelen, pont ez a cél, annyira ijesztő, hogy a sokk hatására még én is beveszek kettőt a szerből, még ha amúgy nincs is semmi bajom. Ügyes.

Vannak napok, amikor nem tudhatod, mit tartogat számodra a tested. Ez a kiinduló megállapítás. És ez igaz. Nem tudhatod, jő-e aznap infarktus, vagy esetleg éppen kilukad a gyomrod. Az a nő sem tudja, aki ott a képen éppen a bugyijai közt válogat, vajon melyik lehetne a biztonságos arra a napra? Persze itt nem valamiféle halálos veszélyre kell felkészülni, hanem olyasmikre, amik azon a szerencsekerék féleségen állnak. Ha semmi extra, mehet a normál bugyi. Izzadás? Szerintem ez sem veti fel az altesti burkolás normáltól eltérő megoldását. Szex után? Hát itt már lehetnek megfontolandók, erősen függ az adott pár szexuális és higiéniai rutinjától, de ebbe sem szeretnék most belegondolni. Menzesz vége? Biztos, ami biztos, azért még tegyük be a terméket. Meg fog jönni? Biztos, ami biztos, azért már tegyük be a terméket. Hüvely folyás? Biztos, ami biztos, mindig tegyük be a terméket. Ez utóbbi következtetésem a legjobb az eladás mértékének növelése szempontjából. Mert tényleg, honnan tudhatnám, mikor kezd el folyni a hüvelyem? A hüvelyed? Na jó, esetemben mikor csap le az inkontinencia?

Próbáltam rájönni, hol is történik ez a szerencsekerék forgatás? Valószínűleg a hüvelyben. De vajon mik lehetnek ezek a kissé amorf figurák? Például az a piros, aki tartja a kereket és a nagyon viccesen kilógó nyelve a jel, amelynél megálló felirat az érvényes? Mondjuk ő a menstruáció. A nagy zöld legyen a hüvelyfolyás, a kicsi meg a szex után. Eltaláltam? De most tényleg, ez volt az ötlet? Hüvelyben szerencsekerék? Ez aztán megfogja a kedves rétegnézőt. Lehetett volna félkarú rabló is. Szerencse dolga mit dob a gép. Bár azért a menstruációt elég jól meg lehet tippelni. Nem baj, ez volt a koncepció, Béla ötlete volt. Különben is olyan régen nem volt már neki, annyira kellet a lelki békéjéhez, hát legyen. Hadd örüljön a Béla. És persze el lehet adni a megrendelőnek így is.

Ja, és a szép hölgy azért kell ide is. A bugyiválogatós. És látjuk is ahogy nevet, nevet, ahogy kacag, kacag, mert boldog. Felszabadult. Az élet szép. Mert bent van a betét. A vékony, a szuper nedvszívó. A hű barát. Legközelebb, ha ismerős kacagó nőt látok megkérdezem (ismeretlent nem mernék megkérdezni), ugye a betét? Mert az én poénom nem lehetett ennyire jó. Nemrég próbálkoztam stand-up-al. Egy csomó nő is nevetett. Azt hittem sikerem volt. Most kissé elbizonytalanodtam.

Szóval szerintem ez már pofátlanság. Szakmányban tolni ugyanarra a kaptafára a reklámokat, és aratni a nagy pénzt? Legalább valamiféle szakmai önbecsülés jelen kéne hogy legyen. Vagy épp a kaptafagyártásban van a lényeg? Hogy azt nem tud akárki kreálni? Ehhez kell a szakmai hozzáértés? De úgy tudom, a kaptafát egy adott lábra készítik, és arra aztán nagyon sokféle cipő képzelhető el. Átlagosak, és egészen különlegesek is. Szóval nem fogadom el ezt a védekezést. Jaj, hogy én hogy utálom a reklámokat…

*******************************************************************************

Értékelés: 3,8/10 pont (ISTST szám)

A BRAND bevésése (Imprinting) – 3/10

A forgatókönyv és/vagy a történet (Script) – 2/10

Az igazság faktor és/vagy a valós érték (Truth) – 6/10

A látvány (Scene) – 4/10

A technika (Technology) – 4/10