Magyar
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Colgate reklám

*************************

Colgate Total - 30s +++ Értékelés: 4,4/10

Azért perálló, azaz pereskedést álló a reklám, mert kerüli azokat a megfogalmazásokat, amelyeken különösen a fogkrém reklámok szeretnek elcsúszni. Vagyis nem ajánlja minden fogorvos, és a tudományos vizsgálatok nem azt bizonyítják, hogy ez a legjobb.

***************

***************

Viszont kérdezze fogorvosát. Amiben ugye benne van, hogy lefogadom, ő is ezt ajánlja. Vegyünk tehát egy fiatal és valódi fogorvost, és az beszéljen nagyon világosan és tárgyilagosan. Onnan lehet tudni, hogy igazi fogorvos és nem színész, hogy amatőrösen, iskolásan felmondja, és nem elmondja a szöveget. Vagy nagyon jó színész mégis. Ja és a neve is ott van, vállalja ő a nyilvánosságot. Dr. Doros Csaba, fogszakorvos. Budapest. Nagyon komoly. Ő egy budapesti fogszakorvos. Igyuk hát szavait.

De mit is mond tehát e fogszakorvos, amitől ezentúl csak ezt a fogkrémet fogjuk használni? Első felvonás, nagy a baj. Sok felnőttnél az íngyulladás korai jeleit véli ugyanis felfedezni a derék doktor. Pedig ha nem tudnád az egészséges íny alapfeltétele az egészséges fogaknak. Adunk a testbeszédnek is, a golyóstollat fogó kéz mozgása hitelesíti a mondanivalót. Na most mivel ez így van, ezért ajánlja ő a Colgate Totalt. Ha nem így volna, vagyis ha rohadó ínyben is egészségesek maradnának a fogaink, nem ajánlaná ezt a fogkrémet. Esetleg egy másikat. Ja és képzeld, egyetemi klinikai vizsgálatok is igazolták, hogy e fogkrém egyenesen küzd az íny mentén kialakuló foglepedék ellen. Ugye ebbe belefér, hogy más fogkrémek is küzdhetnek, ha épp kedvük tartja, nem állítjuk, hogy csak ez küzd, nem kell itt pereskedni. De ha megnézed ezt a diagramot, láthatod, hogy az egyik görbe lefelé megy, tehát itt valami csökken. És milyen meredeken! Ha jól látom, -75%-nál is jobban! És oda is van írva, hogy csökkenti az ínyproblémákat. Quod erat demonstrandum. Nagyon piszkosul tudományosan saját szemeddel láthatod itt a tényállást. Kell ennél több? Tehát, összefoglalólak, ha védeni akarod a fogadat, védened kell az ínyedet is. És Colgate Total. Csak úgy megemlítem, nem kizárólagosan. Mert lehet, hogy a te fogorvosod majd mást mond. Csak kérdezd meg. De közben nézd meg a fogát is. Tudod suszternek lukas a cipője, a fogorvosnak meg a foga. De nem a mi dokinké. Látod? És most már te is tudod miért nem.

******************************

Értékelés:4,4/10 pont (ISTCT szám)

A BRAND bevésése (Imprinting) - 5/10

A forgatókönyv és/vagy a történet (Script) - 4/10

Az igazság faktor és/vagy a valós érték (Truth) - 4/10

A látvány (Scene) - 4/10

A technika (Technology) - 5/10

{mxc}

Ki van most itt?

Oldalainkat jelenleg 8 vendég és 0 tag böngészi

Utolsó hozzászólások

Képtalálat a következőre: „kövess minket a facebookon”

Legutóbb olvasottak

Olvasottsági sorrend egy évre visszamenőleg

Olvasottsági sorrend 2008 február 9 óta

És még ezek is:

Forgalom - különböző IP címekről

5.png4.png1.png6.png4.png1.png
Ma23
Tegnap163
Ezen a héten607
Ebben a hónapban898
2014.10.25 óta541641

Látogató infó

  • IP: 3.235.45.196
  • Böngésző: Unknown
  • Verzió:
  • Operációs rendszer: Unknown

Itt és most

3
Online

2020. augusztus 07. péntek, 02:17