Külföldi
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

BONUX reklám

*************************

BONUX 3 in 1 mosópor – 30s +++ Értékelés: 4,2/10

Ezen mosópor kalandjairól már több helyen írtunk (jobbra fent kis nagyító, ott van a keresőmező), de hát vannak olyan termékek, amelyek egészen különleges storyboard-ok megalkotására ihletik a kedves kreatívokat. Hogy mi a titkuk, nem tudom. Ezek ilyen termékek és kész. Úgynevezett hülyeség generáló termékek. Márpedig a mosópor az ilyen típusú termékek zászlóshajója, már ha szabad ezzel a képzavarral élnem. Egyébként miért ne volna szabad? Ez az én blogom, azt csinálok, amit akarok. Így veled is. Kényem-kedvem szerint. Frászban vagy most, mi?

***************

***************

Ami engem azonnal elgondolkodtatott, hogyan kerülhetett a fickó keze ügyébe a kutya törülközője? Valahova hátranyúl, onnan szedi elő. Na de amikor szemből látjuk, akkor a háta mögött valóban egy törülközőtartó látható, mégpedig egy zöld törülközővel. Azon lett volna a kutya törülközője is? Kicsit furcsa. Lehet, az a leveles zuhanyfüggöny van a háta mögött, de akkor hol volt azon a kutya törülközője? A jobb oldalán pedig az ajtó van, onnan nem jöhetett a kutya törülközője. És egyáltalán, most akkor hol van a zuhany? És egyáltalán, akkor hogyan kell elképzelni ezt a fürdőszobát? Nyilván van benne egy szárító valahol, ahol együtt szárad a kutya törülközője a család többi tagjának törülközőjével (de rohadt sokszor kell leírnom, hogy törülköző), de hol?

Szóval én itt leragadtam, úgyhogy csak ismételt megtekintések után voltam képes felfogni, miről is szól ez a reklám. Pedig egy ilyen rövid kis reklám filmecskének igenis sűrítenie kell, nincs idő mindent képileg a szájába magyarázni a kedves rétegnézőnek, főleg azt nem, ami jelentésileg elhanyagolható. Ottan valahogy a kezébe került a kutya törülközője, és azt ő ottan menten szagolgatni kezdte. Mondjuk nem típusos fetisiszta, mert azok inkább a használt ilyesféle dolgokat szeretik szagolgatni, de gondolom fejlődőképes, vagy lehet, egy új irányzatot indít el ezzel.

Jaj, vagy éppen most értem tetten egy zseniális mélylélektani koncepciót? Beviszünk egy kis erotikus felharmonikust, ki tudja, kinek milyen húrjával rezonál? Ártani nem árt, szagolgassa hát a jóember azt a kutyatörülközőt, ahogy esetleg a neje használt bugyiját szokta. Lehet, a cég az illatanyagba ilyen izéket, hogy is hívják, nemi feromonokat, vagy miket kevert? Lehet az asszonyra nem is lenne ilyen hatással? Vagy ez unisex? Már hogy ez a feromon buli.

Na de kérem, micsoda hozzáállás ez? Magának iszonyú perverz a fantáziája. Ja, és a nej azért figyelmezteti a férjet a kutyás törülköző szagolgatására, mert féltékeny, mi?

Bocsánat, elnézést, én csak egy kiváló kreatív vagyok (hogy ezt miért nem ismeri el senki?), és mint ilyen, a célcsoport minden lehetséges percepcionalitásába beleképzelem magam… szóval hogy mi mindenre asszociálhatnak ők, és ezt is kidobta a gép. Igen, most ezt a közhelyet dobta ki a gép például. Reklámról van szó, közhelyekből építkezünk, már ha neked ezt még nem dobta volna ki a gép. Ha nem, dobd ki a gépet.

Mondjuk a férjet nem zavarja a felvilágosítás, mert aminek egyszer jó illata van, annak jó illata van. És ezt nem zavarhatja meg semmi, még ha azt a törülközőt a kutya fenekéből is húzták volna elő. Például a pénznek sincs szaga. Nem tudom, ez most hogy jött ide, ne is törődj vele. Egyébként a kutya meséli el a történetet, mint autentikus megfigyelő. Persze erre elsőre nem jöttem rá, csak másodikra, amikor azt mondja, hogy hej, ami az enyém, az a tiéd is, de hát nem éppen a gyors felfogásomról vagyok híres. Mondjuk másról sem, de ez történetünk szempontjából nem érdekes.

Tehát a lényeg, olyan fantasztikus ez a mosószer, hogy még a kutya által használt törülközőt is képes újszerűvé, és nagyon illatossá mosni. A hatást tesztelni pedig úgy kell, hogy belekeverjük az adott törülközőt a család többi… nem akarom még egyszer leírni azt, hogy törülköző, törülköző, törülköző, törülköző, törülköző, törülköző, törülköző, törülköző, törülköző… (copy/paste) törülközője közé, és kíváncsian várjuk, hogy a nemileg kissé deviáló férjecske mit tesz vele. Itt például pozitív eredményt kaptunk.

Azért kíváncsi lennék arra is, vajon az edényeiket is keverve tartják a kutyával, és időnként az egymáséiból esznek? Vagy az egy másik reklám?

*******************************************************************************

Értékelés: 4,2/10 pont (ISTST szám)

A BRAND bevésése (Imprinting) – 4/10

A forgatókönyv és/vagy a történet (Script) – 3/10

Az igazság faktor és/vagy a valós érték (Truth) – 5/10

A látvány (Scene) – 4/10

A technika (Technology) – 5/10

Ki van most itt?

Oldalainkat jelenleg 81 vendég és 0 tag böngészi

Utolsó hozzászólások

Képtalálat a következőre: „kövess minket a facebookon”

Legutóbb olvasottak

Olvasottsági sorrend egy évre visszamenőleg

Olvasottsági sorrend 2008 február 9 óta

És még ezek is:

Forgalom - különböző IP címekről

5.png3.png1.png3.png8.png4.png
Ma84
Tegnap152
Ezen a héten1095
Ebben a hónapban5940
2014.10.25 óta531384

Látogató infó

  • IP: 3.235.75.174
  • Böngésző: Unknown
  • Verzió:
  • Operációs rendszer: Unknown

Itt és most

2
Online

2020. május 30. szombat, 13:39