1.5 of 5 (2 Votes)

Audispray eklám

*************************

Audispray - 10s

Akkor viszont az a kérdés, hogyan lehetne egyáltalán egy fülzsíroldó sprayt reklámozni? Szerintem sehogy. Mert elijeszti az embereket a reklámnézéstől.

Inkább nem nézünk oda, nehogy a következő pillanatban valami még gusztustalanabb boruljon ki a dobozból. Horrorfilm kedvelők előnyben. A többi reklámozónak pedig tiltakozni kéne a degusztáló klip velük egy blokkban való vetítése ellen. Ahogy a szeméttároló, vagy égető építése ellen szoktak tiltakozni a környéken élők, mondván, a dolog értékcsökkentő hatású ingatlanjaikra nézve. Egy szemétégetőnek a holdon a helye. Minden gyerek tudja. Amiképp a fülzsíroldó spray reklámnak is.

***************

***************

Az ilyen terméket ki lehet tenni a polcra, fel lehet rá hívni a figyelmet a patikában, vagy mit tudom én, kerüljön elő az utazó ügynök aktatáskájából egy higiénés kollekció egyik legszebb ékköveként. Vagy esetleg lehetne tematikus reklámblokkokat is csinálni. Intim betét, pelenka, élénk bélműködést imitáló kézzel érzékeltetett hashajtóhatás, lábgomba, és ráadásként fülzsíroldás. Persze előtte figyelmeztető felirat, csak erős idegzetűeknek. Korhatárkarikával. Csak hat éven aluliaknak.

Filmünkben épp egy fiatalember tunkol hagyományosan, nekünk ezt persze belülről is megmutatja az animáció, közben egy női hang mondja, hogy változtassuk meg a szokásainkat. Kezdjük mondjuk azzal, hogy használjunk audispray-t. Csinos feleségünk mindjárt át is nyújtja nekünk. Gondolom ez amolyan mitesszer kinyomós kapcsolat lehet. És láss csodát, ha nem látnánk a saját szemünkkel, nem is hinnénk el, a spray hatására a fülzsír csakúgy kifolyik a fülünkből.

Szerintem ezután szeretkezni fognak.

Ja és van gyerekeknek való is.

**************************************

Értékelés:3,4/10 pont

A BRAND bevésése (Imprinting) - 4/10

A forgatókönyv és/vagy a történet (Script) - 2/10

A hazugság faktor és/vagy a valós érték (Lie) - 4/10

A látvány (Scene) - 2/10

A technika (Technology) - 5/10