Magyar

Olvasóink értékelése: 2 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Walurinal reklám

*************************

Walurinal MEDICAL tabletta – 15s +++ Értékelés: 3,6/10

Mint már sokszor utaltunk rá, kétféle módon tehetjük kívánatossá a terméket. Pozitív és negatív motivációval. Pozitív, vagyis sokféle jóság, ha használod, negatív, sokféle rosszság, ha nem használod, úgy vigyázz. Persze terméke válogatja, melyik alkalmasabb. Lehetnek olyanok, amelyekre mindkét módszer alkalmazható. Jaj de szép a cipőd, ha ez a cipőkrém, jaj de csúnya a cipőd, ha nem ez a cipőkrém. Gyógyügyekben inkább a negatív tűnik hatékonyabbnak. Rögtön meghalsz, ha nem kapsz be. Jó, azért nem ennyire…

***************

***************

15 másodperc. Nem kell több fiam. Ennyi idő alatt oldja meg a kezelőorvosos farokkal együtt. Világos? Hogy miről van szó? Ez itt egy orvostechnikai eszköz alsó húgyúti fertőzések kezelésére és kiújulásuk megelőzésére. Vagyis felfázás. Tipikusan női. Ijesszük meg őket, de alaposan.

Esetleg, jaj de kínos, hogy felvonás közben ki kellett mennem a sor közepéről? Gyenge fiam, tudsz te jobbat is. Esetleg, bocsánat, nem tudtam koncentrálni a tárgyaláson, nagyon csípett a hugyutam? Uréterem? Persze, hugyuta, maga bugyuta, nem beszél így senki. Ijesztőbbet kolléga. Esetleg, ha elhanyagolja húgyúti fertőzését, felülfertőződhet, és a veséi is károsodhatnak! Ha nem hiszi, kérdezze meg kezelőorvosát és gyógyszerészét! Na? Ez is baromság, ez nem reklám. Esetleg, jaj, ne haragudjanak, ez a folt itt, nem, szóval a mosdóban véletlenül lefröcsköltem magam… ön is így járhat, ha nem… Ugye maga nem hozzám járt az egyetemen? Na jó, akkor esetleg, tudod drágám, most nem lehet, mert megint felfáztam, nem, nem direkt, esküszöm, jó, majd szedni fogom… Baromság! Akkor esetleg, tudod drágám ez nem az, van olyan, hogy közvetlenül a teherbeesés után már elfolyik a magzatvíz, vagyis… Na ebből elég volt. Nem tudna valami iszonyúan ijesztőt? Nem atomháború, az nem jó, és a zombis sem. Ezektől már nem parázik senki. Erősebbet! A jó édesanyját magának, hát ennyire gyenge a fantáziája?

Megvan! Heuréka megtaláltam! Azannyja! Vagyis az anyja! Na, ez már valami, gratulálok. Ez tényleg ijesztő. Hogy is nézne ki? Figyeljen főnök! Ül a fiatal szép nő… persze hogy fiatal szép nő, hát ki más? Fiatal szép nőknek még a húgyútai is szépek és fiatalok, és így nem lesznek a kedves rétegnézőknek gusztustalan gondolatai, meg különben is a fiatal szép nő az előírás egy reklámban, nem, főnök? Szóval ül ez a szép fiatal nő valami kávézóban, és azon morfondírozik, hogy már megint felfázott, és ez nagyon rosszkor jön, a lehető legrosszabbkor, mert pont most találkozik az anyjával, ó irgalom atyja ne hagyj el! Ugye milyen ijesztő? Felfázva találkozni a saját anyánkkal, ez valami borzasztó! És persze jő ez az anya befelé, és mosolyog, és egyre csak jő, picit elkomolyodik, és nagyon ijesztően halljuk, amint mondja, na igen, ez hólyaghurut, de azt hiszem ennyi elég is lesz a célcsoportnak, ennyi beijesztés talán még sok is, szerintem meg fogják rohanni a lelőhelyeket.

Most kilépve a dramatizálásból saját hangon folytatnám (ugye milyen nagyszerű és vicces volt?), lehet, eltúlzom egy picit, hiszen anyákkal találkozni, amikor már nem velük élünk, és már szinte a barátnőnk, és jól elbeszélgetni mindenfélékről, gondról, örömről, szerelmi bánatról, férjről, gyerekről, ruhákról, miegymásról az egy nagyon kellemes tevékenység, amibe igenis csúnyán belerondíthat egy hólyaghurut, úgyhogy kár volt neked ezen gúnyolódnod. Jaj, bocsánat, tényleg. Meg hát végül is 15 másodperc. Mit akarsz?

Semmit. Végül is nem bevezetni kellett valami nagyon új terméket, csak finoman jelezni, itt van neked ez is. Meg ott a kávézóban biztosan van vécé, hát egy kicsit gyakrabban megy ki beszélgetés közben. Anyánál meg biztosan ott van ez az orvostechnikai eszköz. Ad belőle szegény gyerekének. Egyáltalán nem ijesztő az anyája neki. Jóságos neki az anyája. Mert ez nem egy drága csilivili reklám, ócsóba vót. De lehetett volna még ócsóbba. Például ha kihagyjuk ezt a lüke pont ma, amikor találkozom anyuval részt, és csak mondjuk és mutatjuk. Hurutos a hólyagod, legyél ezzel jóllakott. A képen meg a doboz, és hogy kérdezze meg akit kell. Na jó a rigmust te is megfogalmazhatod. Vagy csinálj csilivilit, de valami jó ötlettel, és könyörgöm, el a pisivel a jó nőktől!

Vegyél fel kreatívnak, majd én súgok neked ötleteket…

*******************************************************************************

Értékelés: 3,6/10 pont (ISTST szám)

A BRAND bevésése (Imprinting) – 4/10

A forgatókönyv és/vagy a történet (Script) – 2/10

Az igazság faktor és/vagy a valós érték (Truth) – 6/10

A látvány (Scene) – 3/10

A technika (Technology) – 3/10

Hozzászólások   

# sandor 2015-02-02 22:01
Hogy hivjak a szinesznot?
Válasz

Ki van most itt?

Oldalainkat jelenleg 7 vendég és 0 tag böngészi

Utolsó hozzászólások

Képtalálat a következőre: „kövess minket a facebookon”

Legutóbb olvasottak

Olvasottsági sorrend egy évre visszamenőleg

Olvasottsági sorrend 2008 február 9 óta

És még ezek is:

Forgalom - különböző IP címekről

1.png1.png4.png8.png9.png5.png2.png
Ma89
Tegnap170
Ezen a héten553
Ebben a hónapban553
2014.10.25 óta1148952

Látogató infó

  • IP: 3.235.11.178
  • Böngésző: Unknown
  • Verzió:
  • Operációs rendszer: Unknown

Itt és most

2
Online

2021. március 04. csütörtök, 17:02