Magyar
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Sperti reklám

*************************
Sperti preparation H. végbélkúp és végbélkenőcs ? 20s +++ Értékelés: 3,6/10
Drótszamár az a kerékpár neve máshogy. A szinonimája. Azért mondom, te mai fiatal, mert néha döbbenetes szókincstelenséget tapasztalok köztetek. Na jó, a múltkor találkoztam egy fiatallal, mondtam neki ezt, és rögvest mondott három olyan magyar szót, amiről fogalmam sem volt, mit jelent. Ő viszont tudta. Ellenőriztem. Nem ő találta ki. Gáz? ennyit erről. Egyébként nekem már volt aranyerem. Gratulálsz?

***************

***************
Szóval volt nekem ilyen, igaz, nem kellett operálni, de nagyon kellemetlen. Minden nagyon kellemetlen azon a környéken, ha valami eltérés van. Mondhatni aránytalanul kellemetlen. Tehát mindenféle enyhítő írnak erős létjogosultsága van. Úgy is mondhatnám, ha jelentkezik ez a fajta bántalom, páratlanul jól reklámozza a vonatkozó termékfajtát. Azonnal rohansz a patikába, és mondod a kedves fiatal nőnek, hogy mit tetszik ajánlani aranyérre? Egyébként nem jó csajozós szöveg. Még nem fordult elő, hogy erre a patikus csinosság zavartan elpirulva lesütötte volna a szempilláit, jelezve, hogy hatással voltam rá. De ez fordítva is igaz. Ha egy fiatal, csinos nő azzal örvendeztetne meg, hogy beszámol aranyeres kínjairól, azonnal pszichés impotenciával reagálnék rá. Én hülye, tán épp azért beszélne róla, mert nem férfinak, sokkal inkább valamiféle bizalomgerjesztő, apaszerű bácsinak látna.
De mégiscsak, és erről már sokat beszéltünk korábban, tessék mondani, tényleg jobban eladható az aranyeres kenőcs, ha reflexszerűen fiatal csinos nővel reklámozzuk? Mert ha igen, akkor legyen inkább annyira hiányos öltözékű, amennyire ezt a műfaj erkölcsei megengedik.
Ugye itt az történik, hogy jő a csinosság, ráülne a biciklijére, de annak nyergét hirtelen gonosz szögesdrótfonat veszi körül mintegy szimbolizálva, milyen lehet akkut aranyérrel ráülni ilyesféle alkalmatosságra. De szerencsére, épp az utolsó pillanatban, a kenőcs, vagy a végbélkúp hatására a kerékpár meggyógyul, és így nem éri kellemetlenség a fiatal hölgyet. Na most nekem azért elég szabad a szexuális fantáziám, de számomra még egy mégoly szexi fiatal hölgy aranyeres feneke lukába behatoló végbélkúp sem fog szexuális hatás kiváltásával az adott termék fogyasztására ösztönözni. Mert hát mi másért történne épp egy fiatal nő révén a termék reklámozása, mint a férfifigyelem megragadása mián? Ugyanis a férfifigyelmet valóban megragadja a vonzó nő látványa, és odafigyel… mondjuk. És látja, hogy bizony ennek a hölgynek a lába közt szögesdrót virágzik. Illetve virágozna, ha nem volna ez a kúp. Illetve, ha nem volna az az aranyér is azon a tájékon. Csapás, ellencsapás. Kicsi kellemetlen, zavaró érzés. És akkor a hölgy még vidáman szét is tárja a lábait kerékpárzás közben, mintegy jelezve, íme, most már szabad a pálya. Nekem így jön le. Nagyon bornírt.
Egyébként hallottál már a kerékpármosolyról? Nos, hölgyekkel időnként előfordul. Szűk farmer, ergonómiailag éppen illeszkedő kerékpárnyereg, ritmikus mozgás, és jő az öröm. Tehát egyfelől csurog le a reklámról az erotikus jelképrendszer, másfelől aranyérkenőcs és végbélkúp. Jaj de gyengék vagytok fiúk! Olyat miért nem csináltok, hogy mondjuk jönnek fiatal lányok, és akkor hirtelen olyan átlátszó lesz a hasuk, mintegy ablakszerűen, és akkor látnánk, ahogy kicsi vicces figurák, akiknek trikóján valamely hashajtó logója virít, éppen tolják előrefelé a csajok kékesen kígyózó beleiben a fekáliát (gyengébbek kedvéért szart, csak nem akartam ilyen ronda szavakat leírni). Hadd jusson eszedbe legközelebb, midőn is épp a szeretőd márványsimaságú, gyönyörű hasát csodálod, hogy odabent mi történik éppen bizonyos tekervényekben. Bár egyes költők néha ódákat zengtek ezen belsőségekről. De ott azért szó sem volt aranyérről, és végbélkúpról.
Beteg ez a világ gyerekek, én mondom. Nézd meg egy világ reklámjait, és megmondom mennyire beteg. De lehet, én vagyok beteg, és ez a normális. Ha reklám, akkor fiatal csinos nő. Tök mindegy mit reklámozunk. Mert hogy ki tudja, mi izgatja fel manapság a férfiakat. Meg a nőket. Például aranyér, meg végbélkúp. Lehet, én vagyok ókonzervatív. De nem baj, ki fogok halni, mert én nem tudok már végbélkúpos szexet csinálni… talán nemsokára már csak így lehet…
*******************************************************************************
Értékelés: 3,6/10 pont (ISTST szám)
A BRAND bevésése (Imprinting) – 2/10
A forgatókönyv és/vagy a történet (Script) – 2/10
Az igazság faktor és/vagy a valós érték (Truth) – 5/10
A látvány (Scene) – 4/10
A technika (Technology) – 5/10
{mxc}

Ki van most itt?

Oldalainkat jelenleg 60 vendég és 0 tag böngészi

Utolsó hozzászólások

Képtalálat a következőre: „kövess minket a facebookon”

Legutóbb olvasottak

Olvasottsági sorrend egy évre visszamenőleg

Olvasottsági sorrend 2008 február 9 óta

És még ezek is:

Forgalom - különböző IP címekről

4.png6.png7.png8.png4.png7.png
Ma8
Tegnap112
Ezen a héten438
Ebben a hónapban2757
2014.10.25 óta467847

Látogató infó

  • IP: 54.91.41.87
  • Böngésző: Unknown
  • Verzió:
  • Operációs rendszer: Unknown

Itt és most

1
Online

2019. május 24. péntek, 06:03

És még ezek is: