Külföldi

Olvasóink értékelése: 1 / 5

Csillag aktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Perwoll reklám

*************************

Perwoll black magic - 30s +++ Értékelés: 5,0/10

Valami fényességes bálteremben őrjítően erotikus, vad táncot lejt (tangó?) egy őrjítően összeillő, őrjítően szép pár. Őrjítően macsó krapek közelről is nézhető őrjítően fekete szerkóban. Fekete haj, fekete borosta, fekete nadrág és fekete ing. Különösen az ing őrjítően fekete. Feketébb, mint a te bűnös lelked.

***************

***************

Hűha, igazi férfi lett - mondja egy néző. Egy fekete nő. Gáz lesz, egy fekete nője már van a macsónak. Ühüm, és milyen szexi. - teszi hozzá egy szexi szöszi szexi hangon búgva. Közben őrjítő pár tovább ropja. Mm, csak az új fekete inge miatt - cikiz a fekete bige, és mi sejtjük már, talán mégsem szexuális alapú a vonzódása a vad táncos iránt. Ekkor rövid vitába bonyolódik a két fél, a szőke és a fekete. Nem új - hajol oda ellenkezve a feketéhez a szőke, némi cinkos, erotikus huncutsággal a hangjában. Olyan fekete és remekül áll rajta. Biztosan új - jelenti ki ellenmondást nem tűrő hangon a fekete. Na és mi az, amit egy feltűnően csinos, lenge vékony ruhába öltözött nő mindig magánál hord, ha egy ilyen exkluzív helyen megjelenik? Valamilyen különleges ékszer? Valamilyen különleges óvszer? Nem dehogy. Hanem felkészülve az ilyen típusú, igen gyakran előforduló vitákra, mindig található nála egy nagy flakon vonatkozó mosószer. Hogy úgy elővehesse végső érvként, és a vitapartner orra alá tudhassa dugni. Te például milyen tárgyakat szoktál magaddal vinni a társaságba a vitákban való alulmaradás elkerülése véget? Semmilyent? Gyenge vagy Lajos.

Fogja tehát a végső érvet a szőke, átnyújtja és mondja: Nem, csak Perwollal van mosva. A Perwoll black magic-kel a fekete, fekete marad. A második mondatot már a narrátor teszi hozzá, miközben osztott képernyőn vizsgálhatjuk, milyen, ha nem marad fekete a fekete a feketéhez képest. Én például elsőre nem is tudtam megállapítani melyik fekete a fekete, de aztán észrevettem a feliratokat, miszerint a baloldali fickó általános márkájú mosóporral lett mosva, szemben a jobboldalival, akihez a nevezett márkát használták. Tehát a jobboldalinak kell örülni.

Aztán a végére kiderül, miért is volt ez az egész. Macsó gyerek valahogy kíméletesen akarta összeismertetni új csaját a szigorú nővérével. Következő volt a terv: macsó gyerek felvesz egy brutál fekete inget, amiben olyan lesz, akár egy fekete lyuk. Ez majd nagyon feltűnik a nővérének, olyannyira, hogy döbbenten fedezi fel, öcsikéje már nem óvódás többé. És mivel figyelme ekképpen mintegy eltűnik az ing, mint fekete lyuk eseményhorizontja mögött, az új csaj feltűnés nélkül megközelítheti a mosószeres flakonnal. Aztán a fentebb már vázolt szópárbaj során jól összeismerkednek. Mennyivel ütősebb így bemutatkozni, mint például így:

Te ki vagy? Joli vagyok. A... a Pista, a Pistával vagyunk, vagyok én vagyok, most mi járunk. A Pistával.

És mennyivel hatásosabb így:

Nem, csak Perwollal mosva. Honnan tudod, én a nővére vagyok. Lehet, de a ruháiról én gondoskodom.

És már bújunk is oda Pistához, akarom mondani macsó csávóhoz, aki puszit nyom szerelmesen az orcánkra.

Az erotika mindenkire hat. Erotika + mosószer. A mosószer mindenkire hat. Ez volt hát mai képletünk.

Túlspiláztam? Hogy csak annyit akart közölni szerencsétlen reklám, ettől a löttytől isti-bizti nem fakul ki a fekete? És hogy próbálja ki asszonyom? Egyébként fekete kombinéra is jó. Bele se merek gondolni.

******************************

Értékelés: 5,0/10 pont (ISTCT szám)

A BRAND bevésése (Imprinting) - 4/10

A forgatókönyv és/vagy a történet (Script) - 3/10

Az igazság faktor és/vagy a valós érték (Truth) - 5/10

A látvány (Scene) - 7/10

A technika (Technology) - 6/10

 

{mxc}

 

Ki van most itt?

Oldalainkat jelenleg 16 vendég és 0 tag böngészi

Utolsó hozzászólások

Képtalálat a következőre: „kövess minket a facebookon”

Legutóbb olvasottak

Olvasottsági sorrend egy évre visszamenőleg

Olvasottsági sorrend 2008 február 9 óta

És még ezek is:

Forgalom - különböző IP címekről

4.png6.png7.png8.png4.png7.png
Ma8
Tegnap112
Ezen a héten438
Ebben a hónapban2757
2014.10.25 óta467847

Látogató infó

  • IP: 54.91.41.87
  • Böngésző: Unknown
  • Verzió:
  • Operációs rendszer: Unknown

Itt és most

1
Online

2019. május 24. péntek, 05:58

És még ezek is: