Külföldi
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

*************************

1782 WAP tartalomszolgáltató - 15s +++ Értékelés: 4,2/10

A tartalomszolgáltató valamilyen tartalmat szolgáltat. De ebből még nem következik, hogy mindig tartalmas tartalmat. Sőt! Jelen esetben például fing hangot is szolgáltat. Pénzért. Tudom, ilyet ingyen te is tudsz, de képtelen vagy feltölteni a mobilodra. Akárhova dugod is a készüléked. Ehhez tartalomszolgáltató kell. Ja és persze megfelelő reklám.

***************

***************

Ami a reklámot illeti, túl sok fantázia nem kellett egy megfelelő helyzet kitalálásához. Aminthogy az ilyetén termék megvásárlójáról sem tételezzük fel azonnal, hogy fantáziája kivételes távlatokat képes megnyitni. Később persze kiderülhet, félreismertük az illetőt.

Az úr ír. Apa dolgozik, anya főz. A gyerek játszik. A fiatal bulizik. A bulizás egyenlő ökörködés, arénázás, önmagunkból kivetkőzés. Idiotizmus. A fiatallal nem lehet két értelmes szót sem váltani. Ezért csak az ő nyelvükön, a bulizós, ökörködős nyelvükön lehet hozzájuk szólni. Itt például fingós csengőhangot kínálunk nekik. Merthogy ez a reklám főleg fiataloknak szóló zenecsatornákon megy.

Na látszik, te már nem vagy fiatal. Nem tudsz egy kicsit lazítani. Nem tudod elengedni magad. Felnőttként sem tilos egy kis lazaság. Ne álszenteskedj itt nekem. Csak ti úgy hívjátok mulatozás. Lakodalmas rock, meg cigányzene. Az jobb? Abból is van csengőhang. És különben is. Itt a liftben csupa joviális úriember áll, üzletemberek. Komoly, tekintélyes családapák minden bizonnyal. Aztán mégis fingik a telefon.

Azért ez érdekes. Gondolj bele. Tegyük fel, a liftben csupa laza fiatal tartózkodik. Röhögnek, poénkodnak. Csak úgy röpködnek a hülyébbnél hülyébb beszólások. Ekkor az egyiküknél megszólal a fingós telefon. Tán még jól le is szólják a gyenge ötletért. Szóval fele annyira sem ütős, mint a polgárpukkasztó környezetben. Ez jó meglátás a kreatív oldalon. Az persze más kérdés, ki mer egy ilyen nyakkendős társaságban is nyomulni az altesti csengőhanggal. Ott áll kisfőnök, nagyfőnök, a dögös Gizike az iktatóból és Lajos, aki csak azt lesi, hol és mikor fúrhatna ki a pozíciódból. Na akkor fingjon a te telefonod.

Meg hát ne nézzél te ilyen fiatalos zenecsatornákat. Vagy legalább ne egyél közben. Akkor nem fog zavarni a fingós, meg a pattanás kinyomós klip. Mássz át a te csatornádra, és nézd a hüvelygombádat, a szárnyas betétedet, az ásókádat, a mocskos klotyódat és lásd be, hogy mennyivel őszintébb egy becsületes fing, mint egy kék színű pisi.

******************************

Értékelés: 4,2/10 pont (ISTCT szám)

A BRAND bevésése (Imprinting) - 6/10

A forgatókönyv és/vagy a történet (Script) - 3/10

Az igazság faktor és/vagy a valós érték (Truth) - 2/10

A látvány (Scene) - 5/10

A technika (Technology) - 5/10

 

{mxc}

 

Ki van most itt?

Oldalainkat jelenleg 123 vendég és 0 tag böngészi

Utolsó hozzászólások

Képtalálat a következőre: „kövess minket a facebookon”

Legutóbb olvasottak

Olvasottsági sorrend egy évre visszamenőleg

Olvasottsági sorrend 2008 február 9 óta

És még ezek is:

Forgalom - különböző IP címekről

4.png8.png2.png7.png1.png2.png
Ma134
Tegnap142
Ezen a héten1071
Ebben a hónapban2367
2014.10.25 óta482712

Látogató infó

  • IP: 3.80.4.76
  • Böngésző: Unknown
  • Verzió:
  • Operációs rendszer: Unknown

Itt és most

2
Online

2019. szeptember 15. vasárnap, 20:59

És még ezek is: