Magyar

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

OTP reklám

*************************

OTP HozamDuo Olimpia - 20s

Befektetésialapvásárlásávalkombináltmagaskamatozásubetétlekötés. Ez a hívószó. Ez a mézesmadzag. Ennek kéne beugrani már a klip első kockáját meglátva. Ennek kéne bevésődnie. Ez után kéne vágyakoznunk, ennek kéne heves érdeklődést kiváltania minden potenciális ügyfélben. Hogyan is lehetne ezt ügyesen megcsinálni?

Nézzük!

***************

***************

Egy apuka passzolgat két iker fiával egy kis betonozott kosárlabdaplaccon, vélhetőleg a saját házuk kertjében. Anyuka a kerti hintaágyon ül, mellette a család kutyája hever. Anyuka tehát nem vesz részt a játékban, csak boldogan legelteti szemét szép családján. Idill. Nekem persze, mint különösen intelligens egyednek, azonnal asszociációs rohamom támadt, valahogy ilyenformán: ikrek, ikrek, ez egy duó. Duó, duó, lássuk csak... igen, megvan, OTP! Persze volt segítség, hamar érkezett, a kedves női hang ugyanis rámutatott, miszerint egy ilyen párossal ön is csak nyerhet. És mivel ilyen párosom nekem nincs, azaz mivel nincsenek ikreim, csak az OTP Duó izé ugorhatott be. És ha már a duó, mint olyan megvan, erre zománcként égethető rá a termék egy lélegzetvételre megfogalmazható lényege: befektetésialapvásárlásávalkombináltmagaskamatozásubetétlekötés. És azért duó, mert ha kitalálod, hol kell kettévágni, akkor voltaképp két terméket kapsz egybecsomagolva. Persze az üzenet befogadása történhet fordított sorrendben is azok számára, akiknek esetleg az ikrek láttán nem azonnal az OTP Duó termék jut az eszükbe. Először tehát ikrek, még nem jut semmi az eszünkbe, majd hogy egy ilyen párossal én is csak nyerhetek, ez mintegy előfeszít, hiszen fogalmam sincs hogyan, mivel nincsenek ikreim, majd ebben a befogadásra kész állapotban ér a közlés, hogy befektetésialapvásárlásávalkombináltmagaskamatozásubetétlekötés. Na most akinek ennél a pontnál nem gyúl világosság a fejében, azt lökje ki a befektetésre képes populációból a természetes kiválasztódás, mint továbbszaporodásra alkalmatlan egyedet. Az ilyeneken már az az információ sem segít, miszerint ha növeljük a megtakarításainkat, akkor az olimpiát már új LCD tévén nézhetjük. Tehát azt sem fogjuk imigyen elárulni ezen életre alkalmatlan személyeknek, hogy ha van pénzed LCD tévére, akkor vehetsz egyet. Mert az ugyebár minden marketingkommunikátor számára triviális, hogy az olimpiát mostanában mindenbe bele kell tenni, mert olyan ez, mint egy vivőhullám, csak modulálni kell. Függetlenül attól, van-e értelme. Persze többnyire nincs.

Azért az oktatófilm nyújt egy utolsó szalmaszálat azok számára, akiknek végig nem jött le ez a duo dolog. A végén kiírják nagybetűkkel. Ekkor rájöhetnek a csököttek, miszerint valahol ketté kell vágni azt, hogy befektetésialapvásárlásávalkombináltmagaskamatozásubetétlekötés. De hogy hol, abban sajnos már nem segíthetünk.

Megint túlkombináltam. Miért nem elég nekem csak ennyi: valami kellemes hangulat, szép család, utána valami OTP. Slussz passz. Irány az OTP, ott majd megmondják mi volt ez a kellemes. És csinálni fogják nekem megint. És az olyan jó lesz, hogy elfúló hangon fogom könyörögni, mond még egyszer nekem azt hogy befektetésialapvásárlásávalkombináltmagaskamatozásubetétlekötés, te állat!

**************************************

Értékelés: 3,6/10 pont (ISLCT szám)

A BRAND bevésése (Imprinting) - 1/10

A forgatókönyv és/vagy a történet (Script) - 3/10

A hazugság faktor és/vagy a valós érték (Lie) - 5/10

A látvány (Scene) - 4/10

A technika (Technology) - 5/10

{mxc}

Ki van most itt?

Oldalainkat jelenleg 42 vendég és 0 tag böngészi

Utolsó hozzászólások

 • Anyu üzemképtelen
  BacitraciN 30.09.2017 19:22
  Jo napot kivanok! Nekem csak egy hozzaszolasom lenne, butasag, de nagyon bantja a fulemet. A reklamban ...

  Bövebben...

   
 • Az összetartó elixír
  Sutyi83 27.09.2017 16:31
  Nekem is a zene volt fura. Bátyóval szeretkezne..?

  Bövebben...

   
 • Az összetartó elixír
  anonim 20.08.2017 15:46
  Nem eset szó a zenéről. A nagy családi összetartás alatt szóló zene eredeti szövege: "Ha esik test a ...

  Bövebben...

   
 • Szupergyors ötlet
  Bendegúz 09.08.2017 12:12
  Ráadásul eléggé félrevezető is a reklám. Azt persze elfelejtették hozzátenni, ha van egy viszonylag régi ...

  Bövebben...

   
 • Bénázás
  Bendegúz 09.08.2017 11:51
  Azt nem tudtam eddig még felfogni, mi a francnak ekell internet ahhoz, ha le akarok fényképezni ...

  Bövebben...

Legutóbb olvasottak

Olvasottsági sorrend az elmúlt félévben

Olvasottsági sorrend 2008 február 9 óta

És még ezek is:

Forgalom - különböző IP címekről

3.png3.png4.png4.png2.png5.png
Ma494
Tegnap489
Ezen a héten1972
Ebben a hónapban10063
2014.10.25 óta334425

Látogató infó

 • IP: 54.92.172.79
 • Böngésző: Unknown
 • Verzió:
 • Operációs rendszer: Unknown

Itt és most

4
Online

2018. március 22. csütörtök, 22:16

És még ezek is: