Magyar

Olvasóink értékelése: 2 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Medosan reklám

*************************

Medosan Fahéj Plus tabletta – 40s +++ Értékelés: 4,0/10

Na és hogyan reklámozzunk csodaszert? Csodaszerből ugyanis végtelen fajta létezik, szinte belefullad a föld a sok csodaszerbe. Mondhatnám, ahová lépek, ott csodaszer terem. Ebből következően már nem létezik betegség a földön, és mindenki halhatatlan. Kivéve azok, akik nem hisznek a csodaszereknek, és bedőlnek a gonosz, népírtó, pénzéhes gyógyszergyárak hazug propagandájának. De hát ugyebár hadd hulljon a férgese…

***************

***************

Na jó, persze, vannak mindenféle jótékony hatású ez meg azok, kamilla, meg más ilyesmik, épp ezért csodaszernek inkább azon készítményeket nevezzük, amelyek univerzális és átütő hatást ígérnek. Az örök élet ígéretétől persze óvakodnak, de kicsit örökebbet ígérnek, mint ami most van neked.

De itt nem is ez a dolgunk, hogy igazoljuk, a csodaszerek ígérete káprázat csupán, hanem a reklámfogásokra vagyunk kíváncsiak, amelyek feledtetik a kedves potenciális felhasználóval az előző csodaszerben való csalódást.

Természetesen kérdéssel kezdünk, amelyre csak igen lehet a válasz. Például, szeretne-e örökké élni? Ja, nem, ez túl erős, lehet, ennek kevesen adnának hitelt, bármilyen hiszékenyek is az emberek. Vagy nem is tudom. Néha azt hiszem, ha becsöngetnék 1000 lakásba, elnézést, szükségem volna 100 000 forintra, de soha nem adnám vissza, akkor legalább 100 000 forinttal biztosan gazdagabb lennék. Esetünkben viszont kicsit óvatosabb a kérdésfeltevés: Szeretné újra fiatalnak érezni magát? Én mondjuk most is fiatalnak érzem magam addig, amíg nem kell felmennem a lépcsőn, és itt éppen a testi mivoltra gondolnak, amiképp ez a fiatalok társaságában szobakerékpározó idősebb hölgy boldog mosolyából kiderül.

És most jelenik meg az idős biokémikus professzor bácsi, aki elmondja, miben is rejlik a vonatkozó csodaszer varázsa. Egyrészt jó antioxidáns, mert antioxidálni mindig kell, továbbá hatóanyagai révén vírus, baktérium és bélféreg candida gomba ölő hatása is ismert. A bélféreg candida gombát kerestem a Google-ban, de ügyetlen voltam, nem találtam, külön igen, de végül is egy bélféreg is lehet candida gombás, nem? Szerintem elég széles potenciális ügyfélkör, érdemes foglalkozni velük.

No de természetesen a bizalomépítést a fő összetevő dicsőítésével kell folytatni, a fahéjjal. És máris látunk egy fahéjazó bennszülöttet, aki éppen héjaz egy fát, és eléggé ősin néz ki ahhoz, hogy elmondhassuk, ez a világ egyik legősibb gyógy- és fűszernövénye, amelynek mindenféle szív- és érrendszeri pozitív hatásai vannak és így megelőzhetők vele a szív- és érrendszeri negatív hatások. Úgy ámblokk. Zusammen. Illusztráció: mindenekelőtt szívecskét formáló kezekbe foglalt lemenő napocska, ez nagyon hat, szeretet energiákat sugároz feléd, és ez voltaképp a termék üzenete, ha nem tudnád, vagy nem éreznéd te falelkű, érzéketlen tuskó. Ja és persze idősebb emberek jófejkednek, mert éppen fiatalnak érzik magukat. Mi persze látjuk, nem azok, de elhisszük, hogy az animációban is látható helyeken, ott belül, már teljesen azok. Kívül még hátravan a vonatkozó kenőcs szedése a brand termékcsaládból. De ki is mondatik, a termék megelőzheti a korai öregedést. Ezt most jól jegyezd meg reklám technikailag. Ugyan a következő év anyaga lesz a valótlan állítás átvitele legális megfogalmazásban, de ha már itt van, megmutatom neked. Ugyanis felületes reklámszemlélőként neked az megy át abban a néhány másodpercben, miszerint ez a dolog megelőzi a korai öregedést. Még felületesebben, megelőzi az öregedést. Megelőzi, öregedés. Ezek a kulcsszavak. De persze jogilag tök rendben van, hiszen csak megelőzheti, vagyis ha nem öregszel már 40 éves korodban, akkor lám, megelőzte, és persze csak a korai öregedést előzi meg, tehát ha normálisan öregszel, akkor is megelőzte.  Csak kontroll csoport vizsgálatot ne végezz, mert nem lesz különbség, hisz az emberek általában az átlagéletkornak megfelelően öregszenek, azért annyi az átlagéletkor.

Egyébként a hosszabb, 1 perces verzióban a bácsi ezt is kimondja, miszerint ez egy kiváló szer az öregedés lassítására a magas fenoltartalma miatt. Jó meglátás volt a költségtakarékossági okokból kivágandó részek meghatározásánál, hogy ezt talán mégsem az idős professzor bácsinak kéne mondania, hacsaknem írjuk alá, a professzor úr 130 éves. Nem írták alá, mert lehet, nem annyi, és ez egy becsületes népség.

Viszont ott virít a svájci billog. Mert hogy ott lesz ez nagyobbrészt van ottan csinálva, és ez iszonyú bizalomépítő erővel bír. Ez speciel nekem a nemzeti lelkületembe egy picit belegázol, nem is kicsit, nagyon, úgyhogy ezért, és csakis ezért vagyok szíves kizuhanni a potenciális vásárlók köréből, és csakazértis már holnap megöregszem…

*******************************************************************************

Értékelés: 4,0/10 pont (ISTST szám)

A BRAND bevésése (Imprinting) – 4/10

A forgatókönyv és/vagy a történet (Script) – 3/10

Az igazság faktor és/vagy a valós érték (Truth) – 3/10

A látvány (Scene) – 5/10

A technika (Technology) – 5/10

Ki van most itt?

Oldalainkat jelenleg 34 vendég és 0 tag böngészi

Utolsó hozzászólások

Képtalálat a következőre: „kövess minket a facebookon”

Legutóbb olvasottak

Olvasottsági sorrend egy évre visszamenőleg

Olvasottsági sorrend 2008 február 9 óta

És még ezek is:

Forgalom - különböző IP címekről

4.png6.png0.png0.png1.png5.png
Ma76
Tegnap114
Ezen a héten325
Ebben a hónapban2362
2014.10.25 óta460015

Látogató infó

  • IP: 54.226.175.101
  • Böngésző: Unknown
  • Verzió:
  • Operációs rendszer: Unknown

Itt és most

2
Online

2019. március 20. szerda, 19:11

És még ezek is: