Magyar

Olvasóink értékelése: 3 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

OTP Személyi kölcsön

*************************

OTP Személyi kölcsön – Vachó Ildikó, budafoki fiók – 35s +++ Értékelés: 4,0/10

Ha ő mondja, neki hiszek, mert olyan, és úgy él, ahogy én. Ő is csak egy hétköznapi ember, akárcsak én, de ő ott dolgozik, tudja mi a dörgés, és mivel azt is tudja, én is olyan vagyok, mint ő, szóval mi egyformán olyanok vagyunk, hát biztosan a legjobbat akarja nekem. Ráadásul szép is. Olyan, mint én? Na jó, itt azért van egy kis eltérés, de szép ide, szép oda, mégiscsak olyan életet él, mint én.

***************

***************

Tök jó módszer, persze, mutass egy valódi embert, egy színésznek amatőrt, mert te is az vagy, a különbség pusztán annyi, hogy ő ott a bankban dolgozik, ahhoz ért, te meg a gyógyszertárban, te ahhoz értesz, de különben azonos gondokkal küszködtök a mindennapi életetekben. Ennél fogva abszolút bizalommal lehettek egymás iránt, vagyis te elhiszed neki, ez a személyi kölcsön piszok jó ügylet, ő meg elhiszi neked, az ő székrekedése nem gond többé, ha azt veszi, amit te adsz neki. Kölcsönös előnyök, kölcsönös bizalom. Jó módszer, máshol is alkalmazni kéne.

Például Kovács II. rendőrőrvezető mindig korán kell, megfőzi a kávét a feleségének, reggelit készít a gyerekeinek, aztán hamar szolgálatba indul, és láthatjuk, ugyanolyan ember ő is, mint mi, ugyanazokkal a gondokkal küzd, őhozzá is betörtek az éjjel, ahogy hozzánk, kölcsönös előnyök, kölcsönös bizalom, fordulj a rendőrséghez, ha bajod van. Vagy itt van ez a nőgyógyász bácsi fehér köpenyben, aki javasolja, járj szűrésre, mert különben meghalsz, és látod, ő is ember, saját kezűleg nyírja a füvet a villája kertjében, meg a balatoni nyaralója kertjében, meg a horvát tengerparti nyaralója kertjében… ja, ez nem jó… mindegy…

Iskolakezdéskor hirtelen egyszerre van szükség sok mindenre. Ezt mondja a kedves szép Vachó Ildikó Budafokról, és így igaz. Látjuk is őt szép kisfiával, ahogy éppen nagyon boldogok, miközben nekik is egyszerre van szükségük hirtelen sok mindenre. Mosoly, kacagás, gond egy szál se. Pedig a nagyobbik fiának már komolyabb dolgokra is szüksége van, úgymint íróasztalra és laptopra. És lám apuka már szereli is össze az íróasztalt boldogan mosolyogva, és mosolyog boldogan a gyerek is. Nagyon fontos Robikám, legyen permanens boldogságsugárzás végig, ahány tizedmásodpercet kihagysz, annyiszor tízezer forinttal kevesebb a jutalékod. Értetted?

De ő persze a focifelszerelésének örült a legjobban. Na persze. Ezt most nem tudom, miért tettem hozzá, miért ez az enyhe politikai célozgatás, miért ne örülhetne egy fiúgyermek a focifelszerelésének legjobban? De miért nem tenisz, vagy vívó, vagy kosár? Miért pont foci? Hát azért a fiúk többsége mégiscsak focizni szeret a legjobban. Nem? Na persze…

Kétgyermekes anyukaként, jól tudom, milyen az iskolakezdés. Ezért ha ügyfeleimnek segítségre van szüksége, az OTP Személyi kölcsönét ajánlom.

Milyen kedves. Megértő. És milyen szerencse, hogy őhozzá sodort a sors a sorszám kiadó gép képében, hisz ha a szomszédos ablakban ülő unszimpatikus fiatalemberhez kerültem volna kétgyermekes anyukaként, ő bizony egyszerűen csak szemen köpött volna, nemhogy ezt a nagyszerű lehetőséget ajánlaná. Tökre nem értené meg, milyen egy ilyen iskolakezdés, és azt mondaná, ahhoz nem kell pénz, menjek én inkább a fenébe.

Ejnye már no! Először is Vachó Ildikó csak egy példa, különben is ez egy kampány több hasonló filmből áll, ahol más és más banki dolgozó szólal meg, és képzeld, mindről kiderül, ők is olyan emberek, mint te. És ők is csak mintegy véletlenszerűen kiragadott példák, és véletlenszerűen mind nő, és véletlenszerűen mind szép. De hát már bocsánat, egy öreg bibircsókos bácsi mégis hogyan építhetné a bizalmat? Illetve hm… nem is rossz ötlet… de legjobban a focifelszerelésének örült az unokám… na persze…

Ismerjük egymást. Megbízunk egymásban. Mert hogy ez a szlogen. Ehhez kell a kampánynak is igazodnia, ezzel kell a bizalmat építeni, érezd úgy, tőlünk kölcsönkérni, vagyis kölcsönt kérni pont olyan, mintha a legjobb barátodtól kérnéd. Bizalmad van irántunk, bizalmunk van irántad.

Ok, akkor ahogy megbeszéltük. Tényleg nagyon rendes vagy, hogy nem kérsz kamatot, igazán nem kéne ezt tenned, de persze nem akarlak megsérteni, ha máskor fordítva alakul, te is számíthatsz rám. Ja és kösz, hogy nem bánod, még nem tudom pontosan megmondani, mikor fizetem vissza. De igyekezni fogok, megígérem…

*******************************************************************************

Értékelés: 4,0/10 pont (ISTST szám)

A BRAND bevésése (Imprinting) – 4/10

A forgatókönyv és/vagy a történet (Script) – 2/10

Az igazság faktor és/vagy a valós érték (Truth) – 4/10

A látvány (Scene) – 5/10

A technika (Technology) – 5/10

Ki van itt?

Oldalainkat 83 vendég és 0 tag böngészi

Utolsó hozzászólások

 • Anyu üzemképtelen
  BacitraciN 30.09.2017 19:22
  Jo napot kivanok! Nekem csak egy hozzaszolasom lenne, butasag, de nagyon bantja a fulemet. A reklamban ...

  Bövebben...

   
 • Az összetartó elixír
  Sutyi83 27.09.2017 16:31
  Nekem is a zene volt fura. Bátyóval szeretkezne..?

  Bövebben...

   
 • Az összetartó elixír
  anonim 20.08.2017 15:46
  Nem eset szó a zenéről. A nagy családi összetartás alatt szóló zene eredeti szövege: "Ha esik test a ...

  Bövebben...

   
 • Szupergyors ötlet
  Bendegúz 09.08.2017 12:12
  Ráadásul eléggé félrevezető is a reklám. Azt persze elfelejtették hozzátenni, ha van egy viszonylag régi ...

  Bövebben...

   
 • Bénázás
  Bendegúz 09.08.2017 11:51
  Azt nem tudtam eddig még felfogni, mi a francnak ekell internet ahhoz, ha le akarok fényképezni ...

  Bövebben...

Legutóbb olvasottak

Olvasottsági sorrend az elmúlt félévben

Olvasottsági sorrend 2008 február 9 óta

És még ezek is:

Forgalom

3.png0.png7.png5.png4.png1.png
Ma19
Tegnap202
Ezen a héten1588
Ebben a hónapban7910
2014.10.25 óta307541

Látogató infó

 • IP: 54.234.65.78
 • Böngésző: Unknown
 • Verzió:
 • Operációs rendszer: Unknown

Itt és most

2
Online

2018. január 21. vasárnap, 03:40

És még ezek is: