Magyar

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Cofidis reklám

*************************

Cofidis fapados kölcsön – 30s +++ Értékelés: 4,2/10

Na jó, akkor most átadom magam megint a hatásnak, becsukom a szemem, hagyom átjönni az üzenetet, megnyitom, mi több, kiüresítem a lelkemet, hogy legyen helye benne e terméknépszerűsítőnek. Tettem én ezt már máskor is, jó módszer. Relax, indián izzasztó sátor, joint, pia, fű, lengőhorog, mindmegannyi eszköz a státuszon kívülre helyeződésnek, azaz az extatikus állapotba kerülésnek. Csináld te is, figyeld meg, ripsz-ropsz kiváló reklámblogger lesz belőled…

***************

***************

Tehát kérdés, vajon lelkesít-e engem ez a reklám annyira, hogy éppen kölcsönforrás után kutatva éppen ezt a megoldást válasszam? Illetve vajon lehet-e olyan hatással rám eme filmecske, hogy pont ettől kapjak kedvet egy eddig elérhetetlennek hitt vágyálmom megvalósítására?

Egy kérdést hallok először: A fapados kölcsönnek miért ilyen alacsony a THM-e? Ezek szerint baromi alacsony. Ez még akkor is hatna rám, ha nem tudnám, mi az a THM. (Egyébként tényleg homályos kicsit. Te tudod. Jó neked.) Ha valami alacsony, valami olyan, ami arról szól, mennyivel többet kell visszafizetni, mint amennyit kaptál (idáig jutottam a THM-el), akkor az csak jó lehet. Ugye?

Na, gondolom én ekkor, most jön valami racionális magyarázat, mi azért tudjuk ilyen alacsonyan tartani ezt, mert figyelembe vesszük az aktuális izéket, és mindig a legjobb hogyhívjákokat alkalmazzuk a micsodák generálásánál. Szóval valami meggyőző duma, ami persze nem megy bele a részletekbe, csak érzékelteti, vagy az se baj, ha hazudja, itt komoly szakmai megfontolások, üzleti, stratégiai jó ötletek nyomulnak a háttérben, tessék csak a bizalmat ide belevetni. De e helyett, jő a viccesség.

Kern András hangja szólal meg, közben fekete táblán kiírva: teória #59. Vagyis ez már a sokadik teória. Misztikum. Valami varázslat tehát, kitalálandó talány, vajon miért ilyen alacsony ez a THM? Nem, nem ismétlem el azt a gyermekded baromságot, ami itt elhangzik szépen illusztrálva animációval, a lényeg, hogy te is érzed, biztos nem így van, ez csak egy újabb gyenge próbálkozás a megfejtésre, vagyis ez egy nagy viccességesség. És mondja is a bácsi: lehet, de végül is mindegy.

Na de nekem, mint potenciális ügyfélnek, mindez mit jelent? Talán hogy egy ilyen jó kedélyű pénzintézetben meg lehet bízni a jó kedélység mián, vagy mert biztosan nem hazudnak, derék emberek ezek, vagy inkább na de akkor hol van itt a kutya elásva? Tehát akár a gyanakvás is felütheti a fejét a bensőmben. Mitől ilyen olcsó ez a THM? De a reklám nem ad magyarázatot, azt mondja, ne foglalkozz vele, te csak kacagj a viccességen, az való neked, igen, ez a te színvonalad, és hidd el a bácsinak, velünk jársz a legjobban, mert ez tény. Nézd meg az összehasonlító táblázatunkat a honlapon. Csak kicsivel kevesebb mint a felével többet kell majd visszafizetned. De ez még mindig kevesebb, mint amennyit a konkurenciánál kéne. Tudod? Hogy miért nyomhatjuk így le a konkurenciát? Azzal te ne foglalkozz. Lenyomjuk és kész. Kisbaba.

Na de tényleg olcsóbbak ebben a vonatkozásban bácsi kérem, mi a baj ezzel? Mert biztos van valami turpisság a dologban. Azért. Illetve ha pont ebben, ilyen feltételekkel nincs, akkor mi a fenének tesz fel egy ilyen provokatív kérdést? Hogy gondolkodjunk el, valóban különös, mitől ilyen olcsó? Ráadásul jön rá egy nyilvánvalóan nem igaz magyarázat (Nekem igenis már az első percben nyilvánvaló volt, hogy nem igaz. Tudod?), olyan butácska szőke nő célcsoportos, és akkor te tudod, bíznod kell bennük. Te még kicsi vagy, és hülye.

Ez egy olyan elviccelődős reklám. Mindegy is. Ahogy ők is mondják. Azért mindegy, mert épeszű ember talán mégsem ezen információ szerint fog dönteni, hanem bemegy a különböző bankokba, vagy az ő honlapjukra, és tüzetesen áttanulmányozza a kondíciókat. Egy épeszű ember így tesz. Nekem például most egy nagyobb karosszériajavítást kéne elvégeztetnem az autón. Nincsen nekem erre momentán pénzem. Akkor honnan kapok majd gyorsan, egyszerűen, egy kis kölcsönt? Most ki akarod találni a poénomat?

*******************************************************************************

Értékelés: 4,2/10 pont (ISTST szám)

A BRAND bevésése (Imprinting) – 4/10

A forgatókönyv és/vagy a történet (Script) – 3/10

Az igazság faktor és/vagy a valós érték (Truth) – 5/10

A látvány (Scene) – 4/10

A technika (Technology) – 5/10

{mxc}

Ki van most itt?

Oldalainkat jelenleg 43 vendég és 0 tag böngészi

Utolsó hozzászólások

 • Anyu üzemképtelen
  BacitraciN 30.09.2017 19:22
  Jo napot kivanok! Nekem csak egy hozzaszolasom lenne, butasag, de nagyon bantja a fulemet. A reklamban ...

  Bövebben...

   
 • Az összetartó elixír
  Sutyi83 27.09.2017 16:31
  Nekem is a zene volt fura. Bátyóval szeretkezne..?

  Bövebben...

   
 • Az összetartó elixír
  anonim 20.08.2017 15:46
  Nem eset szó a zenéről. A nagy családi összetartás alatt szóló zene eredeti szövege: "Ha esik test a ...

  Bövebben...

   
 • Szupergyors ötlet
  Bendegúz 09.08.2017 12:12
  Ráadásul eléggé félrevezető is a reklám. Azt persze elfelejtették hozzátenni, ha van egy viszonylag régi ...

  Bövebben...

   
 • Bénázás
  Bendegúz 09.08.2017 11:51
  Azt nem tudtam eddig még felfogni, mi a francnak ekell internet ahhoz, ha le akarok fényképezni ...

  Bövebben...

Legutóbb olvasottak

Olvasottsági sorrend az elmúlt félévben

Olvasottsági sorrend 2008 február 9 óta

És még ezek is:

Forgalom - különböző IP címekről

3.png2.png1.png8.png6.png3.png
Ma141
Tegnap423
Ezen a héten2048
Ebben a hónapban9985
2014.10.25 óta321863

Látogató infó

 • IP: 54.144.73.205
 • Böngésző: Unknown
 • Verzió:
 • Operációs rendszer: Unknown

Itt és most

2
Online

2018. február 23. péntek, 09:23

És még ezek is: