Magyar
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

CIB Bank reklám

*************************

CIB Bank - 45s

Régóta figyeljük már a szimpatikus állatorvos és lelkes asszisztense különös kalandjait, amelyekről mindig valahogy a CIB bank kéne hogy az eszünkbe jusson. Nálam egyébként fordítva szokott lenni. Inkább a bankról jut eszembe a jópofa állatorvos. Hátha tud kölcsön adni.

***************

***************

Most például jelmezben korcsolyáznak a Műjégpályán, ahol épp jótékonysági bál van a Koriza menhelyért. Később mások felvilágosítanak, hogy ilyen nevű menhely nincs, hanem a rendezvény szlogenje szól így: korizz a menhelyért. Persze nyilván valamiféle állatmenhelyért. Gondolom a belépők árát utalják majd át. A jól összeszokott gyógyító team most jelmezben van, a doki Elvisben, az asszisztens valamiféle baroness figuráját hozza. A doki ügyetlenkedik, nagyot esik, a baroness felsikkant, segítségére siett. A baroness letekint az alant heverő dokira és a következő, általam értelmezhetetlen párbeszéd zajlik le közöttük: Doki, maga nem tigris? Miért maga flamingó? A CIB bank helyett nekem erre régi rossz kémfilmek ugrottak be, ahol valamiféle előre egyeztetett párbeszéd alapján ismerik fel egymást a konspirátorok. De azoknak általában volt valami értelmük. Ja, hogy lehet, úgy tudták, a doki tigrisnek, az asszisztens flamingónak fog öltözni és most meglepődtek? Vagy esetleg... de biztos, hogy egy reklámfilm láttán ezen kéne nekem eltöprengenem?

De várjunk csak! A hangosbeszélő Elvist szólítja a színpadra. És tessék elképzelni, ez a mi dokink lesz! Mert most jön a nagy szám! De nem ez a nagy szám ám! Milyen pontosan eltalálta a kreatív munkatárs, hol a leggyengébb a védelmi vonalunk, hol kell elhelyezni a lényegi üzenetet, hogy az rendesen célba érjen és egy életre bevésődjön. Szóval várjuk a nagy számot, és megtudjuk, hogy ez nem más, minthogy valakik harmincvalahány új fiókot nyitottak valahol. Ettől kezdve másra sem tudunk gondolni, minthogy kik és hol, de addig is, a kínzó másodpercek múlatását segíti a doki fantasztikus Elvis imitációja. Az én főnököm! - kiáltja büszkén a baroness is.

Aztán az utolsó két másodpercben, mintegy mellékesen feltűnik és elhangzik a brand is. Ezentúl ha állatorvost látok, biztosan mutatni fogom az ujjammal, hogy milyen bankba kell pénzért menni.

**************************************

Értékelés: 4,2/10 pont

A BRAND bevésése (Imprinting) - 2/10

A forgatókönyv és/vagy a történet (Script) - 5/10

A hazugság faktor és/vagy a valós érték (Lie) - 5/10

A látvány (Scene) - 5/10

A technika (Technology) - 4/10

{mxc}

Hozzászólások   

# abluxirum 2008-12-02 23:27
Én szeretem ezeket a reklámokat. Legalább kedvesek a figurák és sármos a bácsi.
Válasz

Ki van most itt?

Oldalainkat jelenleg 57 vendég és 0 tag böngészi

Utolsó hozzászólások

Képtalálat a következőre: „kövess minket a facebookon”

Legutóbb olvasottak

Olvasottsági sorrend egy évre visszamenőleg

Olvasottsági sorrend 2008 február 9 óta

És még ezek is:

Forgalom - különböző IP címekről

4.png7.png8.png3.png1.png5.png
Ma9
Tegnap135
Ezen a héten9
Ebben a hónapban2545
2014.10.25 óta478315

Látogató infó

  • IP: 34.236.190.216
  • Böngésző: Unknown
  • Verzió:
  • Operációs rendszer: Unknown

Itt és most

2
Online

2019. augusztus 19. hétfő, 02:34

És még ezek is: