Magyar

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Magne B6 reklám

*************************
Magne B6 tabletta – 25s +++ Értékelés: 5,4/10
Szóval mi van, ha egy kémiai elem hiányzik az ember szervezetéből? Például ha a magnézium hiányzik. Akkor mi van? Erre már láttunk példát ezen a platformon, ahol ezt a hiányt egy szerencsétlen kislány szenvedte meg, mert az anyukája a hiány miatt kifordult önmagából. Na jó, ez kicsit durva volt, lehetne másképpen?

***************

***************
Ötletek, ötletek, ötletek. Ezek kellenek. Már ha jó kreatív akarsz lenni. A kislányos nem volt túl jó, mondj másikat. Az maradhat, hogy egyfajta ideggyógyászati alapképzésben kellene részesíteni a kedves rétegnézőt, hogy tudja, mivé lesz az ember bizonyos kémiai anyagok hiányában. Hogy tudja, ecce homo, de csak akkor, ha a kémiai háztartásból semmi sem hiányzik. Hogy tudja, ha kivonunk ezt-azt a szervezetből, bizony változik a személyiség, eltűnik az addig jól ismert ember. Csökken a szerotonintermelés, és máris itt a depresszió. Elfogy a magnézium, és máris itt az idegbeteg, hisztis pics… bocsánat, nő. Mit kell tehát tenni kedves orvostanhallgató néző? Ha észleli a jelen filmünkben is vázolt tüneteket, hát tessék belenyomni az illetőbe egy kis vonatkozó terméket. És nem kell ide pszichiáter.

De nézzük az ötleteket. Ugye nem csak én érzem úgy, hogy mielőtt meg fog jönni, nem könnyű nőnek lenni? Ezt kérdi egy nő, miközben zokog, egy kisoroszlános jelenetet nézve a tévében. Én mondjuk nem érzem úgy, és nem csak a korom miatt. De hát persze felfogtuk, ez itt az érzelmi labilitás ábrázolása. Nagyon szemléletes, tessék figyelni, ha az asszony elbőgi magát, nem kell strapálni magunkat a szép szavakkal, meg esetleg az okok kutatásával, hiszen biztos csak kifogyott belőle a magnézium. Ide azzal a termékkel. És folytatja a hölgy, miszerint olyankor érzékenyebb vagyok, kicsit túlreagálom a dolgokat, és ok nélkül kiakadok. Mi pedig azt látjuk, hogy majdnem szétver egy másolót, és egy nem megfelelő módon kinyomott fogkrémes tubus láttán valami nagyon durvát vág a párja fejéhez. Nem baj, ilyenkor ne gondoljunk semmi rosszra, hiszen csak egy kis magnéziumhiányról van szó. Szó sincs egyéb, esetleg mélyebben rejlő okokról. Nincs más teendő, mint egy kis terméket tölteni a szerkezetbe, és máris olajozottan működik tovább. Megint mosolyog, megfőzi a vacsorát, karbantartja a gyereket, meg a férjet, és íme, helyreállt a világ rendje. Ugye hogy nem is olyan nehéz szakma ez az ideggyógyászat? Doktor úr, annyira ingerlékeny vagyok az utóbbi időben, a férjem láttán meg egyenesen elhányom magam. Ekkor nincs más hátra, mint eldönteni, hogy a beteg nő-e, vagy férfi, és ha nő, akkor a femina jelzővel ellátott terméket kell neki javasolni. Úgyhogy ezzel a tudással kedves olvasó, már nyugodtan elmehet szigorlatozni.

Vagy bocsánat, lehet, hogy rosszul értelmezem? Mindez kifejezetten a dolog megjövetele előtti, tehát egy konkrét hormonháztartásbeli változás környéki állapotra vonatkozik? Tehát amivel biztos nem kell orvoshoz menni, mert hiszen természetes folyamat, és az is természetes, hogy a magnézium ilyenkor picit hiányzik a szerencsétlen szenvedő alanynak. Vagyis ha menstruálsz, és előtte, közben hülye vagy, na akkor szedd ezt. Azt mondanám, igazad van, ha a már korábban kritizált példánk nem volna teljesen általános, illetve ha egy éppen kissé elviselhetetlen nő láttán mindig meg mernéd kockáztatni a feltevést, á, biztos csak megjött neki.
Vagy tudod mit? Ez is csak egy reklám, nincs különösebb jelentősége mit lehet félreérteni abban a 25 másodpercben. Különben is, 25 másodpercben nem lehet semmit félreérteni, csak úgy-ahogy felfogni, hogy van ez a termék, és ha raplis a nő, akkor lehet, ez kell neki. Hogy akkor mi bajom vele? Nem tudom. De ha a szedésnek az a végeredménye, amit az utolsó jelenetben, a „fogat mos a család, és közben vidáman kacagnak” jelenetben látunk, akkor szerintem inkább ne szedjen a nő semmit, mert előtte sokkal emberibb volt.
*******************************************************************************

Értékelés: 5,4/10 pont (ISTCT szám)

A BRAND bevésése (Imprinting) – 6/10
A forgatókönyv és/vagy a történet (Script) – 6/10
Az igazság faktor és/vagy a valós érték (Truth) – 5/10
A látvány (Scene) – 5/10
A technika (Technology) – 5/10
{mxc}

Ki van most itt?

Oldalainkat jelenleg 95 vendég és 0 tag böngészi

Utolsó hozzászólások

 • A király az szent
  ekszvájzed 13.10.2018 21:17
  A magam részéről megjegyezném ugyanekkor, amit már régóta gondolok az ilyen termékekről, hogy nagyon ...

  Bövebben...

   
 • A király az szent
  ekszvájzed 13.10.2018 21:16
  Már megint a hazaival van a baj, értem én ... Megint a magyar nem teccik, Az az "egy csepp Magyarország" ...

  Bövebben...

   
 • Azanyád az anyád!
  GRóna 03.09.2018 12:30
  azon nem csodálkozom hisz a hölgy az egyik legszebb pornószínésznő hasonmása! =))

  Bövebben...

   
 • Gusztustalan Zsolt sörözik
  Stéger László Károly 08.08.2018 11:53
  Sajnálom a Soproniakat , hogy ilyen szeméttel hozzák össze Őket , mint ez a " reklám " Mostanában ...

  Bövebben...

   
 • Nehogymá unatkozzá...
  Sandor 01.08.2018 01:20
  Egyet értekaz előttem szólóval. ( A cikkszerzővel) Eddig is voltak bugyuta, 60-as iq-hoz ...

  Bövebben...

Képtalálat a következőre: „kövess minket a facebookon”

Legutóbb olvasottak

Olvasottsági sorrend egy évre visszamenőleg

Olvasottsági sorrend 2008 február 9 óta

És még ezek is:

Forgalom - különböző IP címekről

4.png2.png5.png4.png1.png3.png
Ma420
Tegnap423
Ezen a héten2962
Ebben a hónapban8246
2014.10.25 óta425413

Látogató infó

 • IP: 54.196.26.1
 • Böngésző: Unknown
 • Verzió:
 • Operációs rendszer: Unknown

Itt és most

3
Online

2018. október 21. vasárnap, 19:43

És még ezek is: