Magyar

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Allegra reklám

*************************
Allegra allergia elleni tabletta ? 30s +++ Értékelés: 4,6/10
Allegra még egészen kicsiny kislány volt, amikor egyszer az erdőben találkozott a gonosz Pollen herceggel. Nagy trauma volt ez Allegrának, no nem azért, mintha a gonosz Pollen herceg akár csak egy ujjal is hozzányúlt volna, hanem azért, mert éppen nagyon durván nyomta az ipart a ledér Parlagfű kisasszonnyal. És ezt látta meg Allegra e zsenge és ártatlan korában.

***************

***************
És akkor örökre megfogadta, hogy egész életében minden erejével azon lesz, hogy az ilyen és ehhez hasonló gonoszok soha többet ne csinálhassanak efféle csúnyaságokat. Mert az ő csúnyaságaik szüleményei csupa olyan csúnyaság, amely nagyon sok embernek okozhat szenvedést. És akkor ennél a pontnál látnánk mindenféle taknya-nyála összefolyt embereket kóvályogni ide-oda. Én ezt így oldanám meg. Mert ugyebár direkt ilyesmit nem lehet reklámozni, mert milyen volna, ha csak úgy egyszerűen felhívnánk a figyelmet a pollenszezonra ehhez megfelelő képek mutogatásával és a mi szerünk előnyös tulajdonságainak ecsetelésével. Nem lenne semmi hatása. Ugyanis az allergiás emberek könnyen elfelejtik a pollen szezonon kívül, hogy milyen is allergiásnak lenni, hogy milyen is, amikor az ember tényleg se lát, se hall, se nem ízlel a takonytól, amikor már a feje is szétdurran a sok tüsszögéstől, amikor szabályosan megnyúzza saját magát a viszketéstől. Ezeket az emberek nem tudják felidézni a pollen szezonon kívül. Ezért kell a körítés. De az sem elég, amit itt legutóbb láttam, hogy egy nő azt mondja, hogy örül, hogy a gyógyszerésze az Allegrát ajánlotta, mert újra szervezhet szabadtéri programokat a családjával. Ugyanis ez nagyon konkrét tetszik tudni. Ez nem szól azoknak az embereknek, akik nem akarnak szabadtéri programot szervezni a családjuknak, de mégis allergiásak. Meg az a srác, akinek az a heppje, hogy kihordja a nappaliját a szabadba, hogy ott készüljön a vizsgákra, de ezt eddig nem tudta az allergia miatt. Ja, persze értem, hogy lebontja a nappalija falát szimbolice ez a mi készítményünk, de akkor is, csak felbosszantja azokat az allergiásokat, akik szerint nem lehet a szabadban készülni, mert ott mindenféle elvonja a figyelmet, egy tehén például. Ja és az a hapsi, akinek szintén szimbolice bontjuk a falát a készítménnyel, miért ne sportolhatna rendszeresen egész évben allergiásan is, mondjuk egy fittness-ben, ahol sose fúj a parlagfű. Na meg az a csaj, aki ujjatlan akármit is felvehet, mert a szer segítségével elmúltak az allergiás kiütései, de ha én egy vén bibircsókos nyanya vagyok ugyanezzel a kínnal, akkor tuti felbosszant, hogy én még a szer használata után sem vehetek fel ujjatlan akármit, mert akkor is elhányják magukat tőlem az emberek.

Na szóval ezért nem szabad ennyire konkrétnak lenni, mert konkrétan úgyse tudjuk az összes allergiásat a maga kínjában bemutatni. Na persze, értem én, ezek csak jellemző példák, csak emlékeztetők, hogy az allergia milyen kínos, nem akart itt senki konkrét lenni, csak bemutatni, hogy lehet koncentrálni is a szedés közben, meg egész évben szedhető, meg kiütésre (bőr, nem knock out) is jó, meg ilyenek. Csak hát az ilyen példák mindig nagyon hülyék és idétlenek. Mi? De hogy a célnak pont megfelel? Ja, meg hát. De miért ne alkossunk nagyot? Azért gondoltam, hogy olyan mesésre kéne venni a figurát, mert az nem konkrét, és akkor mindenki saját élményként idézheti fel az ő külön bejáratú allergiakínját, ahogy nekik tetszik. Tetszik tudni.

De hát, mint tudjuk, muszáj dramatizálni ilyenkor, kis valóságszagú jeleneteket kell írni, hogy mindenki pontosan megértse, miről is van szó. Belátom, az én mesém ehhez képest már túl elvont. Az embereknek képeskönyv kell. Esetleg kifestő, hogy még ki is színezhessék. Hogy a családommal lehetek tetszik tudni innentől kezdve, és ez két dolognak köszönhető. Egyszer a gyógyszerészemnek, az én gyógyszerészemnek, meg a szernek, amit ajánlott. A szernek köszönhetem a családi boldogságot. Nagyon fontos. És ennek örülök most, hogy ezt ajánlotta. Örülök, hogy az én gyógyszerészem egy olyan szert ajánlott, ami hat. Tényleg kivételes eset. Anyád…
*******************************************************************************

Értékelés: 4,6/10 pont (ISTCT szám)

A BRAND bevésése (Imprinting) – 4/10
A forgatókönyv és/vagy a történet (Script) – 3/10
Az igazság faktor és/vagy a valós érték (Truth) – 5/10
A látvány (Scene) – 5/10
A technika (Technology) – 6/10
{mxc}

Ki van itt?

Oldalainkat 50 vendég és 0 tag böngészi

Utolsó hozzászólások

 • Anyu üzemképtelen
  BacitraciN 30.09.2017 19:22
  Jo napot kivanok! Nekem csak egy hozzaszolasom lenne, butasag, de nagyon bantja a fulemet. A reklamban ...

  Bövebben...

   
 • Az összetartó elixír
  Sutyi83 27.09.2017 16:31
  Nekem is a zene volt fura. Bátyóval szeretkezne..?

  Bövebben...

   
 • Az összetartó elixír
  anonim 20.08.2017 15:46
  Nem eset szó a zenéről. A nagy családi összetartás alatt szóló zene eredeti szövege: "Ha esik test a ...

  Bövebben...

   
 • Szupergyors ötlet
  Bendegúz 09.08.2017 12:12
  Ráadásul eléggé félrevezető is a reklám. Azt persze elfelejtették hozzátenni, ha van egy viszonylag régi ...

  Bövebben...

   
 • Bénázás
  Bendegúz 09.08.2017 11:51
  Azt nem tudtam eddig még felfogni, mi a francnak ekell internet ahhoz, ha le akarok fényképezni ...

  Bövebben...

Legutóbb olvasottak

Olvasottsági sorrend az elmúlt félévben

Olvasottsági sorrend 2008 február 9 óta

És még ezek is:

Forgalom

2.png9.png3.png3.png9.png5.png
Ma100
Tegnap460
Ezen a héten100
Ebben a hónapban8221
2014.10.25 óta293395

Látogató infó

 • IP: 54.91.38.173
 • Böngésző: Unknown
 • Verzió:
 • Operációs rendszer: Unknown

Itt és most

1
Online

2017. december 18. hétfő, 06:16

És még ezek is: