Magyar

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Allegra reklám

*************************
Allegra allergia elleni tabletta ? 30s +++ Értékelés: 4,6/10
Allegra még egészen kicsiny kislány volt, amikor egyszer az erdőben találkozott a gonosz Pollen herceggel. Nagy trauma volt ez Allegrának, no nem azért, mintha a gonosz Pollen herceg akár csak egy ujjal is hozzányúlt volna, hanem azért, mert éppen nagyon durván nyomta az ipart a ledér Parlagfű kisasszonnyal. És ezt látta meg Allegra e zsenge és ártatlan korában.

***************

***************
És akkor örökre megfogadta, hogy egész életében minden erejével azon lesz, hogy az ilyen és ehhez hasonló gonoszok soha többet ne csinálhassanak efféle csúnyaságokat. Mert az ő csúnyaságaik szüleményei csupa olyan csúnyaság, amely nagyon sok embernek okozhat szenvedést. És akkor ennél a pontnál látnánk mindenféle taknya-nyála összefolyt embereket kóvályogni ide-oda. Én ezt így oldanám meg. Mert ugyebár direkt ilyesmit nem lehet reklámozni, mert milyen volna, ha csak úgy egyszerűen felhívnánk a figyelmet a pollenszezonra ehhez megfelelő képek mutogatásával és a mi szerünk előnyös tulajdonságainak ecsetelésével. Nem lenne semmi hatása. Ugyanis az allergiás emberek könnyen elfelejtik a pollen szezonon kívül, hogy milyen is allergiásnak lenni, hogy milyen is, amikor az ember tényleg se lát, se hall, se nem ízlel a takonytól, amikor már a feje is szétdurran a sok tüsszögéstől, amikor szabályosan megnyúzza saját magát a viszketéstől. Ezeket az emberek nem tudják felidézni a pollen szezonon kívül. Ezért kell a körítés. De az sem elég, amit itt legutóbb láttam, hogy egy nő azt mondja, hogy örül, hogy a gyógyszerésze az Allegrát ajánlotta, mert újra szervezhet szabadtéri programokat a családjával. Ugyanis ez nagyon konkrét tetszik tudni. Ez nem szól azoknak az embereknek, akik nem akarnak szabadtéri programot szervezni a családjuknak, de mégis allergiásak. Meg az a srác, akinek az a heppje, hogy kihordja a nappaliját a szabadba, hogy ott készüljön a vizsgákra, de ezt eddig nem tudta az allergia miatt. Ja, persze értem, hogy lebontja a nappalija falát szimbolice ez a mi készítményünk, de akkor is, csak felbosszantja azokat az allergiásokat, akik szerint nem lehet a szabadban készülni, mert ott mindenféle elvonja a figyelmet, egy tehén például. Ja és az a hapsi, akinek szintén szimbolice bontjuk a falát a készítménnyel, miért ne sportolhatna rendszeresen egész évben allergiásan is, mondjuk egy fittness-ben, ahol sose fúj a parlagfű. Na meg az a csaj, aki ujjatlan akármit is felvehet, mert a szer segítségével elmúltak az allergiás kiütései, de ha én egy vén bibircsókos nyanya vagyok ugyanezzel a kínnal, akkor tuti felbosszant, hogy én még a szer használata után sem vehetek fel ujjatlan akármit, mert akkor is elhányják magukat tőlem az emberek.

Na szóval ezért nem szabad ennyire konkrétnak lenni, mert konkrétan úgyse tudjuk az összes allergiásat a maga kínjában bemutatni. Na persze, értem én, ezek csak jellemző példák, csak emlékeztetők, hogy az allergia milyen kínos, nem akart itt senki konkrét lenni, csak bemutatni, hogy lehet koncentrálni is a szedés közben, meg egész évben szedhető, meg kiütésre (bőr, nem knock out) is jó, meg ilyenek. Csak hát az ilyen példák mindig nagyon hülyék és idétlenek. Mi? De hogy a célnak pont megfelel? Ja, meg hát. De miért ne alkossunk nagyot? Azért gondoltam, hogy olyan mesésre kéne venni a figurát, mert az nem konkrét, és akkor mindenki saját élményként idézheti fel az ő külön bejáratú allergiakínját, ahogy nekik tetszik. Tetszik tudni.

De hát, mint tudjuk, muszáj dramatizálni ilyenkor, kis valóságszagú jeleneteket kell írni, hogy mindenki pontosan megértse, miről is van szó. Belátom, az én mesém ehhez képest már túl elvont. Az embereknek képeskönyv kell. Esetleg kifestő, hogy még ki is színezhessék. Hogy a családommal lehetek tetszik tudni innentől kezdve, és ez két dolognak köszönhető. Egyszer a gyógyszerészemnek, az én gyógyszerészemnek, meg a szernek, amit ajánlott. A szernek köszönhetem a családi boldogságot. Nagyon fontos. És ennek örülök most, hogy ezt ajánlotta. Örülök, hogy az én gyógyszerészem egy olyan szert ajánlott, ami hat. Tényleg kivételes eset. Anyád…
*******************************************************************************

Értékelés: 4,6/10 pont (ISTCT szám)

A BRAND bevésése (Imprinting) – 4/10
A forgatókönyv és/vagy a történet (Script) – 3/10
Az igazság faktor és/vagy a valós érték (Truth) – 5/10
A látvány (Scene) – 5/10
A technika (Technology) – 6/10
{mxc}

Ki van most itt?

Oldalainkat jelenleg 368 vendég és 0 tag böngészi

Utolsó hozzászólások

 • A király az szent
  ekszvájzed 13.10.2018 21:17
  A magam részéről megjegyezném ugyanekkor, amit már régóta gondolok az ilyen termékekről, hogy nagyon ...

  Bövebben...

   
 • A király az szent
  ekszvájzed 13.10.2018 21:16
  Már megint a hazaival van a baj, értem én ... Megint a magyar nem teccik, Az az "egy csepp Magyarország" ...

  Bövebben...

   
 • Azanyád az anyád!
  GRóna 03.09.2018 12:30
  azon nem csodálkozom hisz a hölgy az egyik legszebb pornószínésznő hasonmása! =))

  Bövebben...

   
 • Gusztustalan Zsolt sörözik
  Stéger László Károly 08.08.2018 11:53
  Sajnálom a Soproniakat , hogy ilyen szeméttel hozzák össze Őket , mint ez a " reklám " Mostanában ...

  Bövebben...

   
 • Nehogymá unatkozzá...
  Sandor 01.08.2018 01:20
  Egyet értekaz előttem szólóval. ( A cikkszerzővel) Eddig is voltak bugyuta, 60-as iq-hoz ...

  Bövebben...

Képtalálat a következőre: „kövess minket a facebookon”

Legutóbb olvasottak

Olvasottsági sorrend egy évre visszamenőleg

Olvasottsági sorrend 2008 február 9 óta

És még ezek is:

Forgalom - különböző IP címekről

4.png2.png6.png4.png9.png8.png
Ma100
Tegnap456
Ezen a héten997
Ebben a hónapban9331
2014.10.25 óta426498

Látogató infó

 • IP: 54.92.163.105
 • Böngésző: Unknown
 • Verzió:
 • Operációs rendszer: Unknown

Itt és most

1
Online

2018. október 24. szerda, 05:54

És még ezek is: