Magyar
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

UPC reklám

*************************
UPC Internet Fiber Power 10 ? 30s +++ Értékelés: 4,4/10
Na nézzük, mi kell a stabil párkapcsolathoz? Nos, ha eddig nem tudtad volna, ehhez jó Internet kell. Épp ezért csak az Internet létezése óta beszélhetünk stabil párkapcsolatról. A vonatkozó reklám vélhetőleg ugyanazon alkotók munkája, akik teljesítményéről már szólandó voltam például itt. Már nem emlékszem, fikáztam-e, vagy dicsértem. De nem is baj, legalább így nem fogom befolyásolni saját magam.

***************

***************

Tehát visszatérve, az alapállítás szerint, ha nincs jó Internet kapcsolatod, akkor ne is álmodj stabil párkapcsolatról. Feladat: mutassuk be, miért nem lehet stabil a párkapcsolat, ha vacak az Internetünk.

Az első képen az a bajuszos srác, a Winkler – azt hiszem, nagyot nyújtózik az ágyán, mellén keresztbe egy minigitár, feje mellett valami sárgászöld majomfigura, és egyáltalán az egész ágy nagyon trendisen, fiatalosan jópofás. Miközben nyújtózik, egy szemüveges csaj megkérdezi, hogy hol ez a srác? A következő fél másodpercben egy srác, nem a Winkler, azt mondja, hogy ez a csaj?! Ja és egy laptop van előtte. Következő negyed másodpercben csaj a fejéhez kap, és szól, hogy tökre bírom. Na erre nagyon büszke vagyok, hogy sikerült megfejtenem. Már hogy mit mond. Szerintem hétnél többször nem tekertem vissza. Az persze kérdés, hogy melyik srácot bírja tökre a csaj, a laptoposat, vagy a gitárosat? Most egy meglepően hosszú monológ következik a laptopos csávótól. Így szól: Suliban mosolyog, adja a lapot, flörtöl, ha meg elkapom cseten, akkor meg kussol. Húsz percenként tol egy szmájlit. Az mi? Ezt szólja igen hosszan. Közben, hogy ne unatkozzunk, azaz ne kelljen a hosszú monológ alatt végig a srác pofáját bámulnunk, néhány vágóképpel szórakoztat el bennünket az alkotó. Ezek rendre: barátja egy pemzli szőreit szálazgatja, csaj testbeszél – elnézést, de nem tudtam lefordítani, majd az egész szobát látjuk felülről, ahol festői rendetlenség van, talán épp azért, mert valami festéssel kapcsolatos tevékenységre van berendezve, de ez nem biztos. Az viszont biztos, hogy a rendelkezésre álló időben pont semmit sem tudunk kifigyelni. Igaz, én még úgyse, hogy megállítom a felvételt. Viszont valószínűleg mégis a laptopos srác a csaj pasija.

Na és a második részben jön a termékismertetés. Először Winkler hangon kimondatik az alaphülyeség, miszerint a stabil párkapcsolathoz jó Internet kell. De ha ezt viccességnek fogjuk fel, akkor meg nem vicces. Aztán végre elmondják, hogy mi a lényeg. Ezt viszonylag értelmesen teszik, úgyhogy az ember nem is érti, minek az az állatság az elejére. Az állatságot ugyanis először fel sem fogod a túlzásba vitt klipszerűség miatt. Konkrétan először én egy szót sem értettem abból, amit a szereplők hadartak. De miután megfejtettem, azután meg azt nem értettem, miért igazolja ez kézenfekvően, hogy íme, ezért nem lehet tartós a párkapcsolatod, ha lassú az Interneted. Olyan lassú net már a világon nincs, hogy a csajnak mondjuk annyit kell várnia a srác válaszára, hogy feltételezze, a srác már el is tűnt. Vagy a cset olyan lassú, hogy egyenesen szándékos hallgatásnak tűnik a csaj érthetetlen nem válaszolása. Nem volt ötlet? Például a srác bosszankodik, hogy hosszú másodpercekre meg-megakad, a csajának a webkamerás – hogy is mondjam csak – ruhátlan magamutogatása. Ja, bocsánat, ez csak este 11 után mehetne. Vagy együtt szeretnének valami jó kis HD-s on-line pornót nézni, és többnyire csak álló képekben (nem úgy értem) gyönyörködhetnek.

Most mit izé, a zavaros klipetek helyett ez akkor is sokkal korszerűbb, a mai Internet fejlettségét, vagyis a sávszélesség elégtelenség kellemetlenségét jobban bemutató hozzáállás. Egyébként, ha jól tudom, nem csak pornót lehet nézni HD a neten. Az más kérdés, hogy én csak azt nézem, de meg fogsz lepődni. Nem azért nézem, mert felizgat. Ellenkezőleg. Megnyugtat. Semmi klipszerűség. Azok a szép hosszú snittek! Minden könnyen felfogható, nincsenek váratlan fordulatok, amit mondanak, az kevés, és világosan érthető.

Tehát tessék szépen minden kreatívnak elmenni legalább félévre egy pornóstúdióba tanulmányútra!
*******************************************************************************

Értékelés: 4,4/10 pont (ISTCT szám)

A BRAND bevésése (Imprinting) – 5/10
A forgatókönyv és/vagy a történet (Script) – 2/10
Az igazság faktor és/vagy a valós érték (Truth) – 5/10
A látvány (Scene) – 5/10
A technika (Technology) – 5/10
{mxc}

Ki van most itt?

Oldalainkat jelenleg 50 vendég és 0 tag böngészi

Utolsó hozzászólások

Képtalálat a következőre: „kövess minket a facebookon”

Legutóbb olvasottak

Olvasottsági sorrend egy évre visszamenőleg

Olvasottsági sorrend 2008 február 9 óta

És még ezek is:

Forgalom - különböző IP címekről

4.png4.png7.png8.png1.png1.png
Ma75
Tegnap292
Ezen a héten733
Ebben a hónapban6851
2014.10.25 óta447811

Látogató infó

  • IP: 34.204.11.236
  • Böngésző: Unknown
  • Verzió:
  • Operációs rendszer: Unknown

Itt és most

1
Online

2018. december 19. szerda, 15:36

És még ezek is: