Magyar

Olvasóink értékelése: 3 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

LactoProtect reklám

*************************
LactProtect Pre- és Probiotikum – 30s +++ Értékelés: 4,6/10
Mert kérem én mindent elhiszek. Nem vagyok én olyan okos ember, hogy kétségbe vonjam nálamnál okosabb emberek állításait. Ha egyszer azt mondják, ezt kell leküldeni odabentre, hát azt küldöm le. És persze ahhoz sem veszem a bátorságot, hogy összemerjem hasonlítgatni egymással az okos emberek leküldendőit. Én mindet leküldöm kérem, egytől egyig.

***************

***************

Szerintem sok okos ember nem lehet egymásnak ellensége, csak a buta emberek mennek ölre mindenféle mondvacsinált lényegtelen okoknál fogva. Ha az egyik okos ember azt mondja, ezt kell leküldeni, a másik meg azt, hogy azt, hát én leküldöm mindkettőt. Vagy mindhármat. Vagy mindnégyet. Ahogy meglátom egy új szer reklámját, nem ám, hogy kidobom az előzőleg javasoltat, hanem ihajst csatlakozik az új a többihez. Például egy ilyen kapszulát remekül be lehet venni valamelyik varázs joghurttal. Nálam olyan rend van odabent, hogy enni lehetne a beleimből.

Itt van például ez a probiotikus prebiotikum, vagy prebiotikus probiotikum. Hát ilyen okosságot már régen hallottam kéremszépen. Illetve dehogy. Szerencsére nagyon gyakran hallok ilyen okosságokat a jó kis reklámoknak köszönhetően. Teli is van a hűtőm az ilyen okosságokkal. Egyébként ez egy nagyon takarékos megoldás is, mert mire mindet beveszem, nem kívánok én már azontúl enni semmi mást.

De visszatérve ehhez a proprebiotikumhoz, azonnal nagyon megtetszett nekem. Ugyanis ez több, mint probiotikum. Ez prebiotikum is egyben. Persze nekem fogalmam sincs, mit jelentenek ezek a szavak, de ha több, akkor csak jobb lehet. Nem, dehogy fogom kidobni azokat a mindenféléket amik csak probiotikumok. Isten ments! Ugyanis hazudtam az előbb, mert valamit már tudok ezekről a szavakról, illetve nem hazudtam, mert az előbb még nem tudtam, de aztán megnéztem ezen az interneten, ahol minden tudás rajta van, és most már tudom, azért nem kell kidobnom a csak probiotikumokat, mert van köztük olyan, amelyik simán ellenáll az emésztő enzimeknek, és így épségben odaérnek a belekbe, hogy javítsák a bélflórát és faunát. Viszont ha utánuk tolom ezt a kapszulásat, akkor ennek a prebiotikum része is ellenáll az enzimeknek, és így van lehetősége serkenteni az ellenálló probiotikumok szaporodását a belekben, akik eddig azért nem szaporodtak nagyon, mert kifáradtak az emésztő enzimekkel vívott harcban. Nem tudom világos-e önöknek, mert nekem még nem annyira, de mivel ezeket mind nálamnál sokkal okosabb emberek találták ki, hát én hiszek nekik, és tudom, ha teljesen megérteném, akkor én lennék az okos ember és nem ők, és akkor én keresnék annyit és nem ők.

Na most persze az a szerencsétlen nő ebben a reklámban nem ilyen szerencsés, mert neki csak egy terméket ajánlottak, és így fogalma sem lehet, hogy van másik, és ha ezeket együtt nyomatná, akkor atom biztos lenne a bele odabent. Így most csak imádkozhat, hogy ha csak ezt az egy prebiotikumot a probiotikummal használja az antibiotikum ellen, akkor ez elég lesz-e. De azért az vicces mi, hogy az antibiotikum kúra úgy cakkundpakk agyonvágja a jó és rossz bacikat egyaránt, de mégis szedni kell, hogy életben maradjunk, és akkor utána a preprobiotikumot kell szedni, hogy életben maradjunk. De ha így van, hát így van. És szerencsére a reklámok a hetvenhétféle prepro közül nem jelölik ki azt az egyetlenegyet, ami a legjobb, ahogy ez is csak ezt az egyet említi, ezért megadja az embernek a szabad választás lehetőségét. Vagyis olyan, mintha egyáltalán nem reklámoznának ilyesmit. De hát ilyen a kapitalizmus, verseny van. De rajtam nem fognak ki. Én mindet szedem. Akkor biztos köztük van a legjobb. És a béltisztító hatás is így a legjobb. Tudják miért?

Mert rendszerint beszedés után, úgy ahogy van, kihányom az egészet.
*******************************************************************************

Értékelés: 4,6/10 pont (ISTCT szám)

A BRAND bevésése (Imprinting) – 4/10
A forgatókönyv és/vagy a történet (Script) – 4/10
Az igazság faktor és/vagy a valós érték (Truth) – 5/10
A látvány (Scene) – 5/10
A technika (Technology) – 5/10
{mxc}

Ki van most itt?

Oldalainkat jelenleg 44 vendég és 0 tag böngészi

Utolsó hozzászólások

 • A király az szent
  ekszvájzed 13.10.2018 21:17
  A magam részéről megjegyezném ugyanekkor, amit már régóta gondolok az ilyen termékekről, hogy nagyon ...

  Bövebben...

   
 • A király az szent
  ekszvájzed 13.10.2018 21:16
  Már megint a hazaival van a baj, értem én ... Megint a magyar nem teccik, Az az "egy csepp Magyarország" ...

  Bövebben...

   
 • Azanyád az anyád!
  GRóna 03.09.2018 12:30
  azon nem csodálkozom hisz a hölgy az egyik legszebb pornószínésznő hasonmása! =))

  Bövebben...

   
 • Gusztustalan Zsolt sörözik
  Stéger László Károly 08.08.2018 11:53
  Sajnálom a Soproniakat , hogy ilyen szeméttel hozzák össze Őket , mint ez a " reklám " Mostanában ...

  Bövebben...

   
 • Nehogymá unatkozzá...
  Sandor 01.08.2018 01:20
  Egyet értekaz előttem szólóval. ( A cikkszerzővel) Eddig is voltak bugyuta, 60-as iq-hoz ...

  Bövebben...

Képtalálat a következőre: „kövess minket a facebookon”

Legutóbb olvasottak

Olvasottsági sorrend egy évre visszamenőleg

Olvasottsági sorrend 2008 február 9 óta

És még ezek is:

Forgalom - különböző IP címekről

4.png2.png5.png4.png1.png3.png
Ma420
Tegnap423
Ezen a héten2962
Ebben a hónapban8246
2014.10.25 óta425413

Látogató infó

 • IP: 54.196.26.1
 • Böngésző: Unknown
 • Verzió:
 • Operációs rendszer: Unknown

Itt és most

3
Online

2018. október 21. vasárnap, 19:42

És még ezek is: