Magyar

Olvasóink értékelése: 2 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Telenor reklám

*************************

Telenor Internet Flexi - 35s +++ Értékelés: 3,6/10

Professzor úr kérem, nem tetszik megharagudni, ha megkérdezem, hogy hány évesnek tetszik lenni a professzor úrnak kérem? Már csak azért szeretném tudni, mert képtelen vagyok elképzelni a professzor urat ötvennél többnek annak alapján, hogy milyen pontosan tetszik tudni hogyan beszélnek és viselkednek manapság a fiatalok. Ez egyszerűen zseniális professzor úr kérem, hogy mennyire, de mennyire bele tetszik találni a lényeg közepébe.

***************


***************

Hát fiam, ha hiszi, ha nem, én bizony már a hetvenediket taposom. De kolléga tudja ugye, hogy hízelgéssel nem fog belőlem jobb jegyet kicsikarni. Tessék szépen pontosan kimutatni elemzéssel, miben is áll a zsenialitásom. Hiszen mit sem ér az, ha ön, mint jövendő kreatív, nem tudja majd alkalmazni az általam átadott tudást.

Igenis professzor úr, máris kezdem. Szóval az van itt ebben az iskolapéldában is bemutatva a professzor úr által, hogy mivel ilyen huszon-harmincas célcsoporthoz szólunk, mivel nekik akarjuk eladni ezt az internet csomagot, hát az ő nyelvükön, és az ő stílusukban kell megszólalni, hogy hazamenjen nekik a hülye fejükbe az üzenet. Hogy egyáltalán meghallják, mi több megértsék. Elvégre nem lehet mindenki olyan magas fokon kiművelt, mint a professzor úr, meg én meg a professzor úr, meg... illetve szóval ezért. Már persze a reklámba ezt nem tesszük be ezt a hülye szót, csak így egymás közt a professzor úrral, hogy... de nem is ez a lényeg, hanem hogy milyen remekül eltalálta a professzor úr, hogy a fiatalok mennyire szeretnek mindent olyan becézgetős formára lerövidíteni, az nagyon bejön nekik. Különösen ez az i-forma. Azt nagyon szeretik. Azért is Flexi a csomag neve, értem én. És az a kari! Hát az nagyon zsír.

Mi az kérem?

Ja pardon, zsíri. Illetve dehogy profi úr, nem úgy gondoli. Nem nyaliból beszélek így a profi úrral, csak egyszerűen érzem az új idők új szeleit. Nem nem zavar, nekem is szokott mostanában, különösen étkezés után. De ez a kari, hát ez nagyon zsi... szóval nagyon jó. Persze először azt hittem a buta fejemmel, valamilyen Károlyról van szó, de aztán láttam a karifát, meg minden, és rájöttem. És ahogy olyan viccesen talira hívja a fiút a lány, hát én azonnal rájöttem arra is, hogy az találkozót jelent. De az egész dramaturgia, bocsánat drami, honnan tudja a professzor úr ebben a hajlott korában, már úgy értem, jé milyen könnyen hajol még a profi úr ebben a korában, hogy hogyan évődnek a fiatalok egymással? Olyan könnyedén viccesen szellemesen szerelmesen internetesen. Hogy ott vannak szinte egymás mellett, egyik az egyik szobiban, a másik a másik szobiban, és a lapitopijukon nyomatják egymásnak a nagy viccességeket csetiben, hogy aszongya:

Orsi: milyen a kari?

Zoli: hiányzik anyu

Zoli: bejglije

Orsi:

Orsi: megvigasztaljalak? Tali?

Zoli: a szokott helyen

Gyönyörű! Flexi, kari, tali, zoli, orsi. Mintha a profi (nomen est omen) úr is egy mai húszéves fiatal lenne. És az a finom becsapós humor, ahogy egy pillanatra azt hihetnők, a srácnak az édesanyja hiányzik, erre mindenki lefagy, de nem, menjenek az öregek a jó francba, itt csak a bejgliről van szó, de az is menjen a jó francba, azt is utálják a fiatalok legalább úgy, mint az öregeket, jaj dehogy, kivéve a professzor urat, aki örök fiatal ugyebár, ahogy azt a mellékelt tanpélda munkája is mutatja. És a promó szöveg! El kell ájulni!

Mi kell még az ünnephez, ha együtt vagytok? Egy olyan ajándék, amely most és a jövőben is összeköt titeket.

Először azt hittem ezzel a buti fejemmel, hogy az a szerelem, de aztán gyorsan rájöttem, nem, ez a Flexi csomag. Éppen most is összeköti őket ott a lakásban. Persze most egy picit félreteszik a lapitopijukat, de nyilván csak egy pillanatra, hogy úgy pajkosan évődősen etetgessék egymást a kereveten, de mindjárt bekapcsolják a tévét, hogy együtt nézhessék a bariköztöt.

Ragyogó fiatalember, ragyogó. Ezt vártam. Na jó, akkor a tanultak alapján csináljon valamit mondjuk húsvétra. Ötlet?

Hát én tuliképpen, vagyis tulajdonképpen nem sokat változtatnék a profi uri... szóval a professzor úrén, mondjuk apróbb világítási különbségek, meg hát karifa helyet nyuszi, meg toji, ja meg persze egy kis módosítás az első mondatban: milyen a husi?

*******************************************************************************

Értékelés: 3,6/10 pont (ISTCT szám)

A BRAND bevésése (Imprinting) - 2/10

A forgatókönyv és/vagy a történet (Script) - 2/10

Az igazság faktor és/vagy a valós érték (Truth) - 4/10

A látvány (Scene) - 5/10

A technika (Technology) - 5/10

{mxc}

Hozzászólások   

# Belfi 2010-12-21 18:05
Tisztelt Professzor úr!

Talán azért ennyire nem kellene bele menni a fiatalok beszédvilágába hogy még terjesszük is.Lassan így sem lehet érteni hogy miről beszélnek, (oksa;THKSZ;müx ik ;stb)és most itt a kari.Talán egy TV reklámban mégsem kellene lealacsonyítani a karácsonyt karinak.
És a másik, ha valakinek karácsonykor csak az Édesanyja bejglije hiányzik,és az anyukája nem,arról meg van a véleményem.Mind en esetre én ezt sem reklámoznám.
Tisztelettel belfi!
Válasz

Ki van itt?

Oldalainkat 64 vendég és 0 tag böngészi

Utolsó hozzászólások

 • Anyu üzemképtelen
  BacitraciN 30.09.2017 19:22
  Jo napot kivanok! Nekem csak egy hozzaszolasom lenne, butasag, de nagyon bantja a fulemet. A reklamban ...

  Bövebben...

   
 • Az összetartó elixír
  Sutyi83 27.09.2017 16:31
  Nekem is a zene volt fura. Bátyóval szeretkezne..?

  Bövebben...

   
 • Az összetartó elixír
  anonim 20.08.2017 15:46
  Nem eset szó a zenéről. A nagy családi összetartás alatt szóló zene eredeti szövege: "Ha esik test a ...

  Bövebben...

   
 • Szupergyors ötlet
  Bendegúz 09.08.2017 12:12
  Ráadásul eléggé félrevezető is a reklám. Azt persze elfelejtették hozzátenni, ha van egy viszonylag régi ...

  Bövebben...

   
 • Bénázás
  Bendegúz 09.08.2017 11:51
  Azt nem tudtam eddig még felfogni, mi a francnak ekell internet ahhoz, ha le akarok fényképezni ...

  Bövebben...

Legutóbb olvasottak

Olvasottsági sorrend az elmúlt félévben

Olvasottsági sorrend 2008 február 9 óta

És még ezek is:

Forgalom

3.png0.png7.png5.png4.png0.png
Ma18
Tegnap202
Ezen a héten1587
Ebben a hónapban7909
2014.10.25 óta307540

Látogató infó

 • IP: 54.234.65.78
 • Böngésző: Unknown
 • Verzió:
 • Operációs rendszer: Unknown

Itt és most

2
Online

2018. január 21. vasárnap, 03:34

És még ezek is: