Magyar

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 

Meglepetés magazin reklám

*************************

Meglepetés magazin - 20s +++ Értékelés: 4,0/10

Na kedves kollégák, megint itt a vizsgaidőszak, tegyék meg tétjeiket, illetve mit is? Ja igen, húzzák meg tétjeiket? húzzák ki tételeiket, vagy mi az ördög. Igen, persze, máris jöhet kolléga, nem kell izgulni, csak bátran, én is így kezdtem, maga is így végezheti. Lássuk csak: készítsen reklámfilmet az adott színes magazin példányszám növelésének támogatását segítendő. Tessék kolléga, kezdjen hozzá, figyelek.

***************


***************

Azzal kezdeném, hogy elemezném, mik is a jellemzői egy ilyen színes bulvármagazinnak, úgyis mint kapaszkodási fogódzók, tehát kapaszkodók a storyboard megragadásának ötleteléséhez. Értem ez alatt, hogy mint gombolyagból kilógó szálvég, aminél fogva fel lehet fejteni az egész rejtélyt, nem tudom professzor úr, szabad-e ilyen metaforákkal dolgoznom, vagy inkább...

Eddig nem értek egy szót se, úgyhogy jó úton halad kolléga, bátran tovább!

Azt akarom kifejezni csak általam, naná, majd a professzor úr által hehehe... hogy, mit is? Ja igen, hogy a sok rovatának egyikét kell nagyon frappánsan kiválasztani egy ilyen magazinnak, és már meg is van az ötlet. Mintegy húzza magával az asszociációs bázisunkat. Na most például ugyebár mint minden ilyen típusú magazinban, itt is meglelhetjük a fogyókúrás témával foglalkozó oldalt, vagy oldalakat. Én most ezt választanám.

Szóval a kolléga nem elég bátor. Nem mer az orvos válaszol, vagy mit tudom én itt hogy hívják rovat szaftos témáihoz nyúlni mi? Vagy tán nem akar öreg professzorának néhány kellemes pillanatot szerezni? Azt akartja, hogy elaludjak? Ébredéskor mindig elégtelent adok, nem tudta?

De hogyne professzor úr, persze hogy tudtam, csak arra gondoltam, a vén kecske is megnyalja, már úgy értem nem nyalja meg már, illetve dehogy a professzor úr nem vén kecske, nagyon is fiatal kecske, illetve nem kecske... igen én vagyok egy kecske, de ha már úgy is mindegy, akkor úgy tessék képzelni, már hogy a professzor úrnak is tessék, mert megoldom én ezt. Szóval fekszik a jó nő az ágyon...

Na fiam, tudsz te, ha akarsz. Folytasd. Most már figyelek.

Fekszik az ágyon és persze pont ezt a lapot lapozgatja a lapot amit lapozgat pont ezt. És akkor a fürdőszobából egyszer csak előjön egy olyan nagyon macsó macsó, szóval egy igazi férfi, mint amilyen a professzor úr... nem dehogy, nem nyalizok... úgy értem amilyen a professzor úr is lehetett fiatal kecske korában... nem, nem kecskét mondtam, kecsest mondtam... szóval csak alsógatya van rajtam, rajta, és olyan nagyon jó teste van, mert most fogyott le. Nem, ezt nem tudjuk, sőt még azt sem tudjuk, mire megy ki a játék, azt hisszük, lesz szex...

Miért nem lesz?

Talán elkerülte a professzor úr figyelmét, hogy nem pornó, csak bulvár, ami talán még rosszabb, illetve úgy értem... szóval a férfi csak úgy áll ott az ajtófélfának dőlve, és a nő kedvtelve legelteti rajta a szemét... nem ez nem egy durva metafora amit senki sem ért, ez egy közkeletű szókapcsolat, tudom, hogy a szem nem egy növényevő állat, nem legel igazából... szóval akkor a férfi olyan oroszlánosan horkant egyet, a nő meg csábítóan visszacsücsörít.

Visszacsücsörít? Megmutatná ezt kolléga? Igen? Mit csinál vizsga után? Vagyis nem maga, a feleségem. Na folytassa csak.

Na most a szlogenbe lenne a csavar. Úgy szólna az első mondat, hogy önnek is sikerülhet. Persze ekkor mindenki azt gondolja, hogy sikerülhet ilyen jó pasit szereznie, ugyanis ez egy női magazin, azt hiszem, és várják, hogy erre kapjanak valamiféle receptet. Tehát máris feszül a figyelmük. Mondhatjuk is mindjárt utána a magazin címét, hogy ugyebár persze csak ezzel. Na és aztán lecsapunk.

Szóval nincs recept. Nem lesz ebből inkább csalódás kolléga?

Nem, mert épp a professzor úrtól tanultuk, hogy az ilyen kis átverés szinte felüdülésként hat az élet nagy pofonjaihoz viszonyítva, tehát kellemes. És akkor fellapozódna ez a magazin, ahol látjuk, hogy voltaképp mondjuk a 7 diétás kérdés című cikkről van szó, és mondaná is a szlogenmondó, hogy például 7 út, hogy békét köthessünk a testünkkel. És akkor mindenkinek hazamenne az a mondanivaló, hogy ha ilyen szépre le akar fogyni, akkor feltétlenül ezt a magazint kell megvennie, hogy megtudja, mi az a hét út, amit ehhez végig kell járnia, hogy garantáltan lefekhessen azzal a nővel. Vagy a professzor úrral... val... nak mi a véleménye erről a befejezésről? - akarom mondani.

Szóval befejezte kolléga? Na, adok még egy lehetőséget. Húzzon egy másikat. Illetve nem is. Tényleg, hogyan reklámozna egy pornómagazint? Nehezítés, a szlogen marad.

Hét út, hogy békét köthessünk a testünkkel.

*******************************************************************************

Értékelés: 4,0/10 pont (ISTCT szám)

A BRAND bevésése (Imprinting) - 3/10

A forgatókönyv és/vagy a történet (Script) - 4/10

Az igazság faktor és/vagy a valós érték (Truth) - 2/10

A látvány (Scene) - 6/10

A technika (Technology) - 5/10

{mxc}

Ki van most itt?

Oldalainkat jelenleg 80 vendég és 0 tag böngészi

Utolsó hozzászólások

Képtalálat a következőre: „kövess minket a facebookon”

Legutóbb olvasottak

Olvasottsági sorrend egy évre visszamenőleg

Olvasottsági sorrend 2008 február 9 óta

És még ezek is:

Forgalom - különböző IP címekről

4.png6.png7.png8.png4.png8.png
Ma9
Tegnap112
Ezen a héten439
Ebben a hónapban2758
2014.10.25 óta467848

Látogató infó

  • IP: 54.91.41.87
  • Böngésző: Unknown
  • Verzió:
  • Operációs rendszer: Unknown

Itt és most

1
Online

2019. május 24. péntek, 06:05

És még ezek is: