Magyar

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 

Más is mondja

********************

Idős fejkendős nénike boltba lépve megszólal: "Kérek egy probiotikus kenyeret, cereakolos kekszet, L Cazei Defensises joghurtot, vitafibrines vagy hydro- ureás arckrémet és intelligens mosóport szálkisimító gyöngyökkel." Olyan mindennapi, életszagú jelenet. Vagy nem?

Pedig a televízióból szinte csak ilyen szövegű reklámok zúdulnak ránk. Annak ellenére, hogy akkor hatásos a reklámszöveg, ha rövid, lényegre törő és a célközönség nyelvén  beszél. Esetleg ez már az lenne?

Ritkán nézek televíziót, de valahogy bizonyos blokkokat mindig sikerül elcsípnem. Ezekben azt próbálják nekem meg- és elmagyarázni, hogy puffadok renyhe a bélmozgásom, nem jó az emésztésem. Lassan tényleg így lesz, mert mindig főzés vagy étkezés közben hallom, látom ezeket a gyógymódokat és utána már elmegy az étvágyam. Így aztán tényleg lecsökken bennem a bifidus essensis és a jótékony hatása.

Ha esetleg nem elég az al- és bel testemmel való kéretlen tanácsból, vidáman szárnyalhatok tovább éjjel-nappal, mert ehhez is ajánlanak megfelelő, szárnyakkal ellátott eszközöket és társait Silk Touch szálfátyol borítással. Gondolom, nem csak kék vérűeknek.

Családom férfi tagjai is felvilágosítást kapnak a rájuk váró prosztata gondokról, akadozó folyóügyekről, tálalva nyomban mellé a megoldást nyújtó csodabogyót. No és általam a vacsorát. De már nekik sincs étvágyuk. Bevezethetnénk, mint újfajta fogyókúrás programot.

Ezek után kimaradhatatlan kellék még az intelligens mosópor, lehetőleg szálkisimító gyöngyökkel. Nekem nem igazán sikerült találkoznom velük. Valószínűleg azért, mert se a mosógépem, sem a családom nem elég intelligens, ezért nem fejti ki nálunk maximálisan a beharangozott hatást.

Az is valószínű, nagyon félresikerült nőszemély lehetek, mivel társaságban nem szoktak valamely ruhadarabomra rábökni és nem kérdezik meg: "Új?" Legnagyobb sajnálatomra ezért nem tudom ,táskámból előrántva a mosószeres flakont, válaszolni: "Nem, csak P?-al mosva". Pedig annyira jó lenne! Annyira természetes szituáció!

Biztos az a bajom, nem  haladok a korral, így nem tudom befogadni a reklámok tájékoztatását, emlékeztetését, meggyőzését. Ugyanis amikor kifogy háztartásom élelmiszer-és vegyi áru készlet, a kilométeres bevásárló listával a kezemben se jut eszembe a belém sulykolt  bifidusz essensis, a Multi-Protekt formula,a vitafibrin és aginkgoflavon glikozid Csak az, hogy joghurt, testápoló,gyógy- és fűszernövények. A rövid, lényegre törő, célközönség nyelvén íródott elnevezés. Mégis mindig sikerül bevásárolnom.

Vámosi Kata

{mxc}

Ki van most itt?

Oldalainkat jelenleg 49 vendég és 0 tag böngészi

Utolsó hozzászólások

Képtalálat a következőre: „kövess minket a facebookon”

Legutóbb olvasottak

Olvasottsági sorrend egy évre visszamenőleg

Olvasottsági sorrend 2008 február 9 óta

És még ezek is:

Forgalom - különböző IP címekről

4.png6.png0.png3.png3.png6.png
Ma63
Tegnap114
Ezen a héten646
Ebben a hónapban2683
2014.10.25 óta460336

Látogató infó

  • IP: 54.82.99.169
  • Böngésző: Unknown
  • Verzió:
  • Operációs rendszer: Unknown

Itt és most

1
Online

2019. március 23. szombat, 14:28

És még ezek is: