Magyar

Olvasóink értékelése: 4 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag inaktív
 

Ovestin reklám

*************************

Ovestin krém - 30s +++ Értékelés: 3,6/10

Szóval hiába beszélek. Többször kifejtettem már, hogy a válogatott undorítóságok ellenszereit népszerűsítő reklámfilmekben talán nem kéne arcot adni a válogatott undorítóságokban szenvedőknek. Mondhatnók, hogy de hisz épp így tesszük emberközelivé a problémát, így tesszük lehetővé a minél könnyebb azonosulást a gonddal, így segítjük elő a segítséget kívánó szituációra való ráismerést. Ember kér segítséget embertől. Nem szép?

***************


***************

Nem. Szerintem nem szép. Mi több, csúnya. Azt sem értem, miért vállalkozik valaki egy ilyen reklámban való szereplésre, hisz szűkebb környezete ezután nyilván megértőleg ugyan, de picit szánakozva fog rá nézni, és ha olyanja van az arcát a termék népszerűsítéséhez adónak, még a potenciális szexuális partnert is elriaszthatja. Na meg az emberi méltóság ugyebár. Szóval nem értem miért? Esetleg pénzért? Na erre nem is merek gondolni. Na meg talán a szűkebb környezet tudja, hogy nem is. Vagy mégis?

Persze lehet, én kicsit konzervatív vagyok, de nem igen vágyom szexuális partneremet pisilés, kakilás közben látni, sőt e folyamatok közben még csak elképzelni se szeretném. Gondolom, mi vagyunk többségben. Kivéve persze a vészhelyzeteket, illetve bizonyos devianciákat.

Jelen filmecskénk készítői azonban a bevezetőnkben említett elveket vallják, és egy elgondolkoztató kérdéssel indítanak. Tudta, hogy a menopauza intim tünetekkel is jár? Ugye te se tudtad. Én például azt hittem, a hatóságok értesítik az embert bizonyos életkor elérése után, hogy tisztel asszonyom, értesítjük, hogy önnél hivatalosan megkezdődött a menopauza, az alábbi intim tüneteket köteles nyolc napon belül észlelni magán... Jelen határozatunkkal szemben harminc napon belül élhet fellebbezéssel, melyet hivatalomhoz nyújthat be tízezer forint illeték megfizetése mellett.

Aztán egy szomorú, de csinos, úgymond érettebb hölgyet látunk egy íróasztal mögött, vélhetőleg valamiféle vezető pozícióban, aki lehangoltan mondja a szemünkbe, hogy a változó kori intim tünetek az ő életét is megnehezítették. No ez idáig még rendben is volna, csak könyörgöm, ne tessék részletezni! De részletezi. Ki is van írva mindjárt alája, hogy húgyúti és nőgyógyászati fertőzések. De szerencséjére, volt egy barátnője, akinek a tanácsára elkezdte használni a terméket. Orvosa úgy látszik nem volt. Vagy volt, de nem volt neki tanácsa. Vagy volt, de nem használt. Vagy használt, de azért egy barátnő mégiscsak hitelesebb.

Megint aztán látjuk és mondja is, hogy azóta gondtalanul élvezi a barátnőivel töltött időt. Alant meg kiíratik, azelőtt miért nem élvezte gondtalanul. Mert például inkontinencia, azaz - hogy is mondjam csak - kávézgatás közben néha bepisilt kissé. Na meg a hüvelyszárazság. Tessék elképzelni milyen kellemetlen, ha a barátnőkkel való társalgás közben hirtelen valakinek kiszárad a hüvelye. Igaz, a hüvelyszárazság felirat átnyúlik a következő képbe, ahol egy őszülő halántékú, joviális úriember is kompromittálja magát a tiszteletdíjért. Róla tehát megtudjuk, hogy ezzel az immáron nem szomorú nővel szexszel, bár volt egy hosszabb szünetük, mert a bácsi már elfelejtette, mi az hogy síkosító.

Félreértés ne essék, én nem az efféle és hasonló bajban szenvedőkön gúnyolódom, csak e sajátos "coming out" bornírtságán elmélkedem. Igen emberek, én vagyok az személy szerint aki néha bepisilek, száraz a hüvelyem, lóg a bőröm, zubognak a beleim, hasmenésem van, másnap meg székrekedésem, a prosztatám akár egy léggömb, a gyomromat szétmarja a sav, a fogaim kihullanak, szájszagom mint egy oroszláné, szédülök, mint egy részeg pedig nem ittam semmit, arra sem emlékszem, mi a nevem, öreg vagyok, holnap meg fogok halni. De amióta ezzel a krémmel kenem a gyomrom, úgy kefélek, mint az álom.

Szóval gyerekek, minek ez? Nekem ne nézzen a szemembe egy hüvelygombás nő. Engem ne avasson be az intim szférájába, mert ezzel beavatkozik az intim szférámba. Nekem elég annyi, ha gombás a hüvelye, ezt kenje majd jól bele. Hunyadi János keserűvíz. És kész. Akinek inge, úgyis magára veszi.

És az is milyen szép mondás a végén, hogy mert a nő örök. Igen, érzéseiben mindenképpen. De ha ezt a krémet szedi, ismét nővé válik testileg is, gyönyörű nővé, akárcsak Margarita Azazello krémétől az Ördög báljában. Most sírom el magam.

Te figyelj, és a pornó színészek? Azok is adják az arcukat a disznózáshoz.

Hát izé... Ott legalább nem kell ez a kenőcs...

*******************************************************************************

Értékelés: 3,6/10 pont (ISTCT szám)

A BRAND bevésése (Imprinting) ? 3/10

A forgatókönyv és/vagy a történet (Script) ? 2/10

Az igazság faktor és/vagy a valós érték (Truth) ? 5/10

A látvány (Scene) ? 4/10

A technika (Technology) ? 4/10

{mxc}

Ki van most itt?

Oldalainkat jelenleg 115 vendég és 0 tag böngészi

Utolsó hozzászólások

Képtalálat a következőre: „kövess minket a facebookon”

Legutóbb olvasottak

Olvasottsági sorrend egy évre visszamenőleg

Olvasottsági sorrend 2008 február 9 óta

És még ezek is:

Forgalom - különböző IP címekről

4.png5.png2.png5.png4.png9.png
Ma45
Tegnap160
Ezen a héten45
Ebben a hónapban2807
2014.10.25 óta452549

Látogató infó

  • IP: 107.21.16.70
  • Böngésző: Unknown
  • Verzió:
  • Operációs rendszer: Unknown

Itt és most

2
Online

2019. január 21. hétfő, 13:50

És még ezek is: