Magyar

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 

Chio reklám

*************************

Chio Földimogyoró - 30s +++ Értékelés: 5,0/10

Élelmi anyagok hirdetésénél kézenfekvőnek látszik kihasználni azok amúgy is meglévő, lényegükből fakadó vágykeltő hatását, hiszen ha nem volna nekik ilyesmi, ab ovo senki sem akarná megenni őket. Sokszor azonban ez nem elegendő, például ha más hasonló terméktől kell megkülönböztetnünk pártfogoltunkat. Más esetekben előfordulhat, azért nem nyúlunk a magától értetődőhöz, mert annál nekünk sokkal jobb ötletünk van.

***************


***************

A sokkal jobb lehet valami nagyon frappáns, valami nagyon meghökkentő, valami nagyon vicces, ami mégis valahogy a termék körül történik. És mivel ekkor nagyon meglepődünk és/vagy nagyon kacagunk, majd jól megjegyezzük, mi volt a történek "kelléke". Aztán veszünk magunknak ilyen kelléket, hogy picit mindig elmosolyodjunk és vidámabbak legyünk a hétköznapok szürke masszájában. Legalább addig, amíg esszük ezt a kelléket.

Hogy mire gondolok? Mit tudom én, mondjuk X ételízesítővel a sült galamb is gyorsabban repül. És akkor lenne egy sült galamb repülőverseny, ahol a célban állnának tátott szájú emberek, és a többi sült galamb mindenféle másik ételízesítővel volna bekenve, és akkor az X-el bekent győzne. Na ilyesmire gondolok. Ilyen nagyon frappáns, nagyon vicces dolgokra.

De lássuk, mire gondoltak a mellékelt klip szerzői?

Egy bárban vagyunk, a pultnál jócsaj ül, és két jócsajvadász fickó. A lúzerebbre néz előbb a jócsaj, aki már a külsejénél fogva is lúzerebb, ráadásul egy ócska kártyalappöckölős trükkel próbál operálni. Jócsaj unottan elfordul tőle, és immáron a másik fazonra, sármosgyerekre szegezi tekintetét. Az mélyen, sokatmondóan a szemébe néz, és hanyagul kivesz egy szemet a pulton lévő mogyis tálból. Közben mogyis tál premier plánban, benne gusztusos mogyi tenger. Csávógyerek elkezdi az ujjain táncoltatni a mogyiszemet, majd egy kis fejen-vállon dekázgatás után átpasszolja jócsajnak, aki leesett állal bámulja a mutatványt, majd röptében elkapja a fogaival a mogyi szemet, hogy csak úgy reccsen és hullik a forgács. Ez így kész is, egymásra találtak, karonfogva kisétálnak, lúzer gyerek megsemmisülve néz utánuk. A csajnak hátul bozontos, szőrös farok nő ki a seggéből. Ezzel később még gondok lesznek - gondolom én. Chio földimogyoró. A mókusok is ezt választják.

Ja, hogy a mókusok is. Ja, ja, ja. Szóval az egy mókus farok. A csaj igazából egy mókus. Vagyis nyilván csak lélekben. Olyan mókuslelkű. Egy mókuscsaj. Ha állat lennél mi lennél? Én mondjuk lepényhal. Ő meg nyilván mókus. Érted? Tehát igazából nincs is ott az a farok, illetve ott van, mert ha ez egy poén, akkor a srác voltaképp nem tudja, hogy csak azért jött be a mogyis trükk, mert ez egy mókus, illetve ez rímel a szlogenre, mert akkor te megkérdeznéd, hogy hát akkor ez a csaj miért szereti, ha nem is mókus, pedig nem is biztos, hogy szereti, mert ha csak poénból kapta el azt az egy szemet, abból még nem következik, hogy szereti, de tegyük fel hogy igen, és az a nagyon vicces, hogy de mégis mókus, csak a srác nem láthatta eddig a mókusfarkát a csajnak, mert azon ült, mármint a csaj, és akkor a lúzer csávó mégsem lúzer, mert ő már látja a csaj farkát, és tudja, hogy lesz majd itt nagy pofára esés, különösen akkor, amikor a csaj majd teljesen visszaváltozik mókussá az ágyban pont.

Hát ez fergeteges. És hogy csak harmadszorra állt nekem össze ez a mókusfarok poén, ez leginkább az én lelki nyomoromat tükrözi, ne aggódj, neked semmi bajod. Mert hogy túlságosan is rácsodálkoztam a csaj bozontos farkára, hogy mi a tököm akar ez lenni, és miért, és merre, és mikor, és ezért elbambultam kissé. Meg sem hallottam a mókusos kitételt a mókusok sósmogyoró szeretetéről. Így hát nem állt rendelkezésemre a rávezető információ. Tényleg, a mókusok kifejezetten a pörkölt sósmogyorót szeretik? Nem tudom. Én azt a Kalifásat szeretem. Ja bocsánat. De miért is kéne váltanom? Mert nagyon nagyot kacagtam a mókusfarkú nőn? És egyáltalán, kacagtam én egy nagyon nagyot?

*******************************************************************************

Értékelés: 5,0/10 pont (ISTCT szám)

A BRAND bevésése (Imprinting) - 3/10

A forgatókönyv és/vagy a történet (Script) - 3/10

Az igazság faktor és/vagy a valós érték (Truth) - 5/10

A látvány (Scene) - 7/10

A technika (Technology) - 7/10

{mxc}

Hozzászólások   

# Jano5 2009-12-08 23:55
A mókus nem szereti a földimogyorót, mert a mókusfán lakik,a földimogyoró meg a földben. Így nincs is alkalmuk találkozni és ebből adódóan a mókus rá se hederít a számára ismeretlen földimogyoróra, ami natúr, az pirítatlan állapotában kellemetlen ízű.
Vagy mókus tud mogyorót pirítani? Kétlem. A naiv óvódások meg iskolások ezt beszopják, hordják a Népligetbe a mókusnak a földimogyorót és irtóra csodálkoznak, hogy a mókus tojik a Chió mogyoróra, meg a többire is.
Hazugságfaktor 11/10.
Válasz

Ki van itt?

Oldalainkat 59 vendég és 0 tag böngészi

Utolsó hozzászólások

 • Anyu üzemképtelen
  BacitraciN 30.09.2017 19:22
  Jo napot kivanok! Nekem csak egy hozzaszolasom lenne, butasag, de nagyon bantja a fulemet. A reklamban ...

  Bövebben...

   
 • Az összetartó elixír
  Sutyi83 27.09.2017 16:31
  Nekem is a zene volt fura. Bátyóval szeretkezne..?

  Bövebben...

   
 • Az összetartó elixír
  anonim 20.08.2017 15:46
  Nem eset szó a zenéről. A nagy családi összetartás alatt szóló zene eredeti szövege: "Ha esik test a ...

  Bövebben...

   
 • Szupergyors ötlet
  Bendegúz 09.08.2017 12:12
  Ráadásul eléggé félrevezető is a reklám. Azt persze elfelejtették hozzátenni, ha van egy viszonylag régi ...

  Bövebben...

   
 • Bénázás
  Bendegúz 09.08.2017 11:51
  Azt nem tudtam eddig még felfogni, mi a francnak ekell internet ahhoz, ha le akarok fényképezni ...

  Bövebben...

Legutóbb olvasottak

Olvasottsági sorrend az elmúlt félévben

Olvasottsági sorrend 2008 február 9 óta

És még ezek is:

Forgalom

3.png0.png7.png5.png4.png0.png
Ma18
Tegnap202
Ezen a héten1587
Ebben a hónapban7909
2014.10.25 óta307540

Látogató infó

 • IP: 54.234.65.78
 • Böngésző: Unknown
 • Verzió:
 • Operációs rendszer: Unknown

Itt és most

2
Online

2018. január 21. vasárnap, 03:33

És még ezek is: