Magyar

Olvasóink értékelése: 4 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag inaktív
 

Erste reklám

*************************

Erste Személyi Kölcsön - 30s +++ Értékelés: 4,4/10

Én tulajdonképpen elnézést szeretnék kérni. Elnézést, amiért itt össze-vissza gúnyolódtam e bank reklámkoncepcióján, amelyben mindenféle közismertségek mennek be hozzájuk, mert nem tudnak jobbat. Ugyanis lám, már a tizenegyedik írást szentelem a témának, tehát én is függővé váltam, hat rám, vagyis elérte célját. És szerintem ebből a szempontból elhanyagolható részletkérdés, hogy nem az ő ügyfelük vagyok.

***************


***************

És most nem is azzal a szándékkal ragadtam pennát (virtuálisan), hogy azon poénkodjak, milyen már, hogy Toldi Miklós edzőgépet akar venni, mert indulni akar az erős emberek versenyén, és ehhez kell neki a személyi kölcsön, hanem most az egyszer segíteni szeretnék. Tényleg. Nem akarom, hogy ez a gyönyörű sorozat megszakadjon, úgyhogy inkább hozzátennék még néhány ötletet, ha nem veszik sértésnek.

Napkirály. XIV. Lajos azt mondja, hogy az állam én vagyok. De mintha valamilyen intézmény még mindig hiányozna. Igen, egy abszolút jó bank. Ugye értik? Egy abszolutista uralkodóról van szó. Ez egy szójáték. És akkor már csak ki kell hozzá találni az Abszolút Befektetés nevű terméket.

János vitéz alias Kukorica János. Hej az én Iluskámnak nem kéne egy fertály órányival sem tovább szenvednie a gonosz mostoha albérletében, ha már megvolna a pénzem a közös lakásunkra! Most erre gyűjtök. Mondták is nekem, hogy ide jöjjek, ebbe a bankba, melyből az élet vize árad. Add vissza, vissza ó, szép szerelmes Iluskámat ? énekli János vitéz. Iluska betét és kölcsön, akár pénzfelvételi lehetőséggel is.

Alexander Fleming a penicillin feltalálója. Hej hányszor mondtam már a bejárónőmnek, hogy mosogasson rendesen! Tessék, itt van ez a Petri csésze is. Tiszta penész! Bezzeg ha volna pénzem egy korszerű mosogatógépre, biztos soha nem fedezném fel a penicillint! Kamatbiztos betétlekötési háztartási gép kölcsön. Itt a pénzem biztos nem penészedik meg! Vagy várjál, azt hiszem itt valamit rosszul futtattam ki...

Hannibál. Szeretek utazni. Mondtam is az elefántomnak, nem lesz nekünk soha pénzünk arra, hogy meglássuk az Alpok hófödte csúcsait, hacsak nem találunk egy jó bankot kedvező hitelfeltételekkel. Igaz-e Trombi? Hannibál hadikölcsön.

Kiszel Tünci. Most hogy már igazi celeb vagyok, bizony nagy problémám nekem ezzel a rengeteg pénzzel bánni. Annyi, de annyi rosszindulatú ember vesz körül, akik nem csak a testemet, de a pénzemet is akarják. Mondtam is Donatellácskámnak, ha nem találunk egy jó bankot nagyon gyorsan, aki tudja, hogy kell a pénzt szaporítani, anyukádnak is el kell menni majd dolgozni. Biztos lefektetésű betéti kamatmegtakarítás.

Na most az a helyzet, hogy átolvasva előző, ugyanerre a koncepcióra vonatkozó írásaimat, látom, hogy tettem én már kísérletet újabb ötletek beajánlására, de nem nagyon volt foganatja. Akkor meg minek strapálom magam. Azt kell inkább megbeszélnem magammal, hogyan tudnék leszokni ezen sorozat fogyasztásáról, hogyan tudnám egyfajta elvonókúrára kényszeríteni magam? Mert higgyék el, józan pillanataimban már sokszor elhatároztam, nem fogok többet ehhez a témához nyúlni. Az nekem árt. Azt hiszem, csatlakozom egy anonim erstebankreklámfikázó csoportterápiás szeánszhoz. Szervusztok. Kritikus Jenő vagyok és erstebankreklámfikázó. Már két hete tiszta vagyok. Két hete nem nyúltam erstebankreklámhoz. Az egész úgy kezdődött, hogy megnéztem egy erstebankreklámot. Igen, tudom, mindig így kezdődik, az első pohár ital, az első marihuánás cigaretta. Azt nem kellett volna. Igen, gyenge voltam. Nem akartam kilógni. Ismerős képlet. De azt mondták, itt segítenek nekem tisztának maradni. Nagyon nagy szükségem van rá, mert még mindig érzem az örvény szívását. Például állítólag a jövő héten lesz egy olyan, hogy a Tenkes kapitánya bemegy a várdiszkóba...

*******************************************************************************

Értékelés: 4,4/10 pont (ISTCT szám)

A BRAND bevésése (Imprinting) - 4/10

A forgatókönyv és/vagy a történet (Script) - 3/10

Az igazság faktor és/vagy a valós érték (Truth) - 5/10

A látvány (Scene) - 5/10

A technika (Technology) - 5/10

{mxc}

Ki van most itt?

Oldalainkat jelenleg 43 vendég és 0 tag böngészi

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Utolsó hozzászólások

 • Gusztustalan Zsolt sörözik
  Stéger László Károly 08.08.2018 11:53
  Sajnálom a Soproniakat , hogy ilyen szeméttel hozzák össze Őket , mint ez a " reklám " Mostanában ...

  Bövebben...

   
 • Nehogymá unatkozzá...
  Sandor 01.08.2018 01:20
  Egyet értekaz előttem szólóval. ( A cikkszerzővel) Eddig is voltak bugyuta, 60-as iq-hoz ...

  Bövebben...

   
 • Az összetartó elixír
  Eszter Kádár 16.07.2018 15:05
  Tóth Ildikó - színésznő

  Bövebben...

   
 • CBA Saga
  Radó Pál 13.06.2018 00:12
  Hozzászóltam, leírtam, de ki lettem dobva az utolsó soroknál! Meglátásom szerint érdekes és jó a ...

  Bövebben...

   
 • Darabos vasaló
  Radó Pál 12.06.2018 22:55
  A reklám, mint megjelenés elemzése, hellyel közzel fedi az "élmény" átélésének kritikáját, de az ...

  Bövebben...

Legutóbb olvasottak

Olvasottsági sorrend az elmúlt félévben

Olvasottsági sorrend 2008 február 9 óta

És még ezek is:

Forgalom - különböző IP címekről

4.png0.png1.png7.png4.png7.png
Ma6
Tegnap409
Ezen a héten2257
Ebben a hónapban7871
2014.10.25 óta401747

Látogató infó

 • IP: 54.161.49.216
 • Böngésző: Unknown
 • Verzió:
 • Operációs rendszer: Unknown

Itt és most

1
Online

2018. augusztus 18. szombat, 00:32

És még ezek is: