Magyar

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 

Dove reklám

*************************

Dove skin fragrance illatfürdő - 15s +++ Értékelés: 5,2/10

Mert sosem tudhatod. Sosem tudhatod mikor ébredsz halálod napjára. Na ezen most jól elgondolkoztatok, ugye? És sosem tudhatod mikor jön el a végítélet. Ez se kutya. És sosem tudhatod mikor jön a busz. Ez már jobb? És sosem tudhatod hova vezet mindez. Talányos. És persze sosem tudhatod, hova kapsz csókot.

***************


***************

Na ezért füröggyé má le. De teljesen. Mert ugyebár egy csók támadási pontja a teljes testfelület lehet az összes kijáratával és bejáratával együtt. Ezért fontos a testi - és nem utolsó sorban a lelki - higiénia, hogy a mindenkori csókoló csókszerve tiszta felülettel érintkezhessék. Ez a lelki aspektusra is vonatkozik, azt épp így tisztán kell tartani, bár lehet, a reklámozott termék nem feltétlenül alkalmas erre.

Még akkor is fel kell készülnünk egy esetleges csók fogadására, ha pillanatnyilag úgy hisszük, nincs olyan csókforrás a közelünkben, amely felől egy hirtelen csókbecsapódás fenyegethet. Egyrészt bármikor felbukkanhat egy ilyen ismerős alany, de joggal feltételezhetjük, hogy idegen forrásból is bekövetkezhet egy támadás. Például a kéz vonatkozásában ez könnyen elképzelhető, de manapság már nem lehetünk elég körültekintőek. Jó, igaz, talán nem életszerű feltételezés, hogy valakit váratlanul pucérseggen csókol egy idegen a villamoson, de mint tudjuk, az élet a legjobb forgatókönyvíró. Arról se feledkezzünk meg továbbá, hogy ki-ki hajlamától függően akár saját magát is csókolgathatja, s bár ez az aktivitás értelemszerűen nem terjedhet ki a testfelület teljes egészére, a fennmaradó rész is épp elég lehet ahhoz, hogy tisztátalanság esetén saját magunktól kapjunk el valamiféle csúnya betegséget.

Azt hiszem elég szemléletesen megvilágítottam, mennyire résen kell lennünk (felejtsd el), hogy elkerülhessük a különféle kórságok ránk ragadását, illetve másokra való ráragasztását. Mi persze csak annyit tehetünk, hogy a lehető leggyakrabban, és a lehető legalaposabban tetőtől talpig az adott termékkel lefürdünk, és mi magunk pedig kerüljük a fürdetlen személyek csókolgatását. Természetesen nem mindig könnyű megállapítani egy adott személy csókolgathatósági mutatóját, ehhez nem árt, ha némi gyakorlatra teszünk szert. Kezdők talán mindenekelőtt az orrukat használják. Próbálják megtanulni az adott termék illatspektrumát, és aki nem így illatozik, azt csak nagy körültekintéssel csókoljuk meg, és lehetőleg kerüljük a nyílásokat. Ha ez nem megoldható, igyekezzünk inkább a felsőbb nyílásokat használni. Természetesen, ha valaki büdös, mint a rohadt élet, annak még kezdőként is megállapíthatjuk csókolásra való alkalmatlanságát. Egyébként a szemünkre is sokszor bátran támaszkodhatunk, különösen, ha ismerjük a következő fogalmakat: piszkosszürke, szakadt, rongyos, csimbókos, ragacsos, gennyes, szaros. Ökölszabály: ne csókolgassunk utcán, bokor tövében, híd alatt, aluljáróban heverő hontalannak látszó egyéneket.

Ismerős személyek esetében, házastárs, gyermek, ilyesmi, alkalmazhatunk bizonyos mértékű kényszert is a csókoláskészre való formálás érdekében. Sokszor elég a verbális ráhatás is, mint például na takarodjál a fürdőszobába te büdös kölök, vagy apukám, bűzlesz, mint egy disznó, meddig feküdtél benyomva a szarban, engem addig nem látsz, amíg nem lesz olyan a pofád, mint a baba segge, de ha ez nem elég, használjuk bátran a terméket bármilyen porlasztó alkalmatosság töltőanyagaként. Például tűzoltókészülék.

Ha találkára megyünk, az óvszer mellett mindig legyen nálunk a termékből is egy flakonnal, ma már a biztonságos szexnek, mint láttuk, ez is szükséges feltétele.

Viszont fel kell hívnom a figyelmet egy különösen veszélyes csapdahelyzetre. Ha például egy olyan nő fekszik előttünk meztelenül, mint akinek mértékkel felfedett fedetlen vonulatain pásztáz e klipben a kamera, akkor hajlamosak vagyunk elveszíteni a fejünket, és gondolkodás nélkül össze-vissza csókolgatnánk teljes testfelületén az alanyt, mit sem törődve annak esetleges terméktől való intaktságával. Vagyis lehet, hogy nem, vagy más termékkel mosakodott előtte. Óriási az egészségügyi kockázat!

Be kell vallanom, én sokszor kockáztattam. Szeretek veszélyesen élni.

*******************************************************************************

Értékelés: 5,2/10 pont (ISTCT szám)

A BRAND bevésése (Imprinting) - 4/10

A forgatókönyv és/vagy a történet (Script) - 6/10

Az igazság faktor és/vagy a valós érték (Truth) - 5/10

A látvány (Scene) - 7/10

A technika (Technology) - 4/10

{mxc}

Ki van most itt?

Oldalainkat jelenleg 54 vendég és 0 tag böngészi

Utolsó hozzászólások

 • Anyu üzemképtelen
  BacitraciN 30.09.2017 19:22
  Jo napot kivanok! Nekem csak egy hozzaszolasom lenne, butasag, de nagyon bantja a fulemet. A reklamban ...

  Bövebben...

   
 • Az összetartó elixír
  Sutyi83 27.09.2017 16:31
  Nekem is a zene volt fura. Bátyóval szeretkezne..?

  Bövebben...

   
 • Az összetartó elixír
  anonim 20.08.2017 15:46
  Nem eset szó a zenéről. A nagy családi összetartás alatt szóló zene eredeti szövege: "Ha esik test a ...

  Bövebben...

   
 • Szupergyors ötlet
  Bendegúz 09.08.2017 12:12
  Ráadásul eléggé félrevezető is a reklám. Azt persze elfelejtették hozzátenni, ha van egy viszonylag régi ...

  Bövebben...

   
 • Bénázás
  Bendegúz 09.08.2017 11:51
  Azt nem tudtam eddig még felfogni, mi a francnak ekell internet ahhoz, ha le akarok fényképezni ...

  Bövebben...

Legutóbb olvasottak

Olvasottsági sorrend az elmúlt félévben

Olvasottsági sorrend 2008 február 9 óta

És még ezek is:

Forgalom - különböző IP címekről

3.png3.png3.png3.png2.png3.png
Ma367
Tegnap503
Ezen a héten870
Ebben a hónapban8961
2014.10.25 óta333323

Látogató infó

 • IP: 54.158.241.146
 • Böngésző: Unknown
 • Verzió:
 • Operációs rendszer: Unknown

Itt és most

3
Online

2018. március 20. kedd, 18:32

És még ezek is: