Magyar

Olvasóink értékelése: 1 / 5

Csillag aktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Zeatax reklám

*************************

Zeatax - 20s +++ Értékelés: 4,0/10

Általában nem szoktam úgynevezett B kategóriás reklámokkal foglalkozni (ne haragudj, de ezen a szinten... igen, egy beképzelt állat vagyok), de ennek annyira megkapó, és gyermekien ártatlan a hazugsága, hogy komolyan megérintett. Szinte elérzékenyültem. Gyermekkorom szép meséi jutottak eszembe, amikor már gyermeki ésszel is tudván tudtuk, hogy valami nem stimmel a sztoriban, de már megtanultuk, hogyan kell engednünk hatni a varázst.

***************


***************

És itt is pontosan erre a gyermekkori képességre van szükség. Ha képes vagy felidézni e régi készségedet, ha képes vagy a varázst magadra hatni hagyni, akkor talán most is megízlelheted a katarzis felemelő érzését. Mit törődtél te gyermekként azzal, hogy a mesék zömében hülye és értelmetlen szabályok betartása, valamint eszetlen szívatós próbatételek végrehajtása árán juthatott csak hozzá a főhős a fele királyságot, továbbá a király lányát tartalmazó kompenzációs csomaghoz, te csak a jó győzelmét és a gonosz bukását ünnepelted tiszta szívvel. Igen a róka megbeszélte a nyuszikával, hogy most meg fogja enni, és igenis a nagymama pedig életben maradt a farkas hasában, mert az egyben nyelte le. És így már érthető.

Ha tehát megnyitod a lelked az üzenet, mondhatni a jó hír előtt, ha engeded átjönni a tanítást, akkor egy cseppet sem fog zavarni, hogy adott reklámunkban a fiatalember nyilvánvalóan nem fogyott egy dekát sem. Mert itt nem az a lényeg, hogy ő fogyott-e vagy sem, hanem az a lényeg, hogy te mennyire vagy képes szembeszállni önmagaddal, az átkozott kilókkal, amelyek - nem túlzás ha azt mondom - magát az ördögöt, a gonoszt testesítik meg előtted. Mert ha a külsőségek elvakítják a tisztánlátásodat, ha inkább hiszel a szemednek, mintsem a szívednek, akkor talán mondhatod, tiszta röhej, hogy begombolja a fekete bőrmellényét, fehér inget vesz alá, hátraköti a haját és ripsz-ropsz, ezzel már le is adott 21 kilót. Ami nem látszik rajta még e slankító vizuális effektusok alkalmazása ellenére sem. Mondom tehát néked, akkor talán mondhatod ezeket, ha bedőlsz szemed csalárdságának, de ha megőrzöd lelked tisztaságát, ha megőrzöd lelki szemeid tisztánlátását, akkor meg fogod érteni, miért lehet őszinte ennek az embernek a köszönete.

Igen a hit. Ez a kulcsszó. Ennek az embernek töretlen volt hite a termékben, és feltétlen a bizalma a termék iránt. Ugyanis a hitnek ereje van. Erőt adó ereje. Mert kérdezem én, mi volt ez az ember annak előtte? Egy túlsúlyos, magas vérnyomásos, depressziós, önbizalom hiányos, rövid életű pária. (Lásd szemléltető ábra.) És mivé lett? Egy túlsúlyos, magas vérnyomásos, rövid életű, de egy életigenlő, önbizalommal rendelkező boldog lélekké. Köszönöm Zeatax!

Nos tehát kedves barátaim. Mi is ebből a tanulság? Hazudott-e nekünk ez a reklám? Semmiképpen sem. Noha igenis elképzelhető, az eredeti szándék szerint tényleg ezt a fiatalembert szerették volna lefogyasztani, bemutatandó az előtte - utána hatást, de mivel ez nem sikerült, hát eggyel magasabb szintre emelkedtek. A lelki hatást mutatták be. Hogy miért nem jelentkezett a testi hatás, ne firtassuk, mert nem érdekel minket miért hatástalan valójában ez a szer és/vagy miért ilyen akaratgyenge ez a fiatalember, mondom ezt ne firtassuk, ugyanis ennél lényegesen fontosabb, hogy a szer segít megszabadulnunk a lelki kilóinktól, a lelki túlsúlyunktól. Megmutatja, ha begomboljuk életünk fekete mellényét, ha alávesszük lelkünk fehérségét, ha hátrakötjük zabolátlan földi gondjainkat, kínjainkat, akkor szabadok, és ennélfogva boldogok lehetünk. De ez elsősorban rajtunk múlik. Segíts magadon, a Zeatax is megsegít. Ehhez tartsd magad!

Hogy ezzel az erővel akár egy c vitamin tabletta is megtenné? Hülye vagy? Hát láttál már valakit, aki c vitamintól fogyott le? Most azt az esetet kizárva, ha semmi mást nem eszik azon kívül. Ugye nem láttál. Senki nem mondta, hogy köszönöm c vitamin, mert leadtam 21 kiló háztartási sertészsírt. Ez a fiatalember viszont mondta ennek a terméknek. És ő mondta először. És aki először mondja, annak stipi-stopi. Hát már te sem emlékszel gyermekkorod meséire?

*******************************************************************************

Értékelés: 4,0/10 pont (ISTCT szám)

A BRAND bevésése (Imprinting) - 7/10

A forgatókönyv és/vagy a történet (Script) - 3/10

Az igazság faktor és/vagy a valós érték (Truth) - 2/10

A látvány (Scene) - 4/10

A technika (Technology) - 4/10

{mxc}

Hozzászólások   

# vg62 2010-08-24 18:18
1.Figyeljük csak meg a kameraállást.Az első reklámban egészen közelről mutatják,utána messzebbről,azt án még messzebbről.Ezé rt mindig kisebbnek látszik.Ez a szakállas titok,már 50 éve ismerik a bűvészek.
2.Honnan tudjuk,hogy nem fordítva történt?Hogy először sovány volt,majd meghízott.Ekkor csak fel kell a fotók sorrendjét cserélni,és meg is van a "fogyás".
Válasz

Ki van most itt?

Oldalainkat jelenleg 376 vendég és 0 tag böngészi

Utolsó hozzászólások

 • A király az szent
  ekszvájzed 13.10.2018 21:17
  A magam részéről megjegyezném ugyanekkor, amit már régóta gondolok az ilyen termékekről, hogy nagyon ...

  Bövebben...

   
 • A király az szent
  ekszvájzed 13.10.2018 21:16
  Már megint a hazaival van a baj, értem én ... Megint a magyar nem teccik, Az az "egy csepp Magyarország" ...

  Bövebben...

   
 • Azanyád az anyád!
  GRóna 03.09.2018 12:30
  azon nem csodálkozom hisz a hölgy az egyik legszebb pornószínésznő hasonmása! =))

  Bövebben...

   
 • Gusztustalan Zsolt sörözik
  Stéger László Károly 08.08.2018 11:53
  Sajnálom a Soproniakat , hogy ilyen szeméttel hozzák össze Őket , mint ez a " reklám " Mostanában ...

  Bövebben...

   
 • Nehogymá unatkozzá...
  Sandor 01.08.2018 01:20
  Egyet értekaz előttem szólóval. ( A cikkszerzővel) Eddig is voltak bugyuta, 60-as iq-hoz ...

  Bövebben...

Képtalálat a következőre: „kövess minket a facebookon”

Legutóbb olvasottak

Olvasottsági sorrend egy évre visszamenőleg

Olvasottsági sorrend 2008 február 9 óta

És még ezek is:

Forgalom - különböző IP címekről

4.png2.png6.png4.png9.png9.png
Ma101
Tegnap456
Ezen a héten998
Ebben a hónapban9332
2014.10.25 óta426499

Látogató infó

 • IP: 54.92.163.105
 • Böngésző: Unknown
 • Verzió:
 • Operációs rendszer: Unknown

Itt és most

1
Online

2018. október 24. szerda, 05:56

És még ezek is: