Magyar

Olvasóink értékelése: 4 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag inaktív
 

 

 

 

Cillit Bang reklám

*************************

Cillit Bang - 45s +++ Értékelés: 3,6/10

Tisztítószert úgy kell reklámozni, hogy megmutatjuk, amint éppen tisztít. Ehhez szükségeltetik valami tisztítani való, amiről megmutatjuk, hogy koszos. És aztán jöhet az ilyen volt, ilyen lett demo. Azt gondolnánk, minél markánsabb a tisztulás látványa, annál kelendőbbnek tűnik majd az áru. Istállóból steril műtő, vámszedőből igehirdető szentember. Csak minél markánsabb legyen az a tisztulás.

***************


***************

Nos, itt téved Ön. Egyszer már megbeszéltük ezt ugyanezen tisztítószer kapcsán, de nem figyeltél eléggé. Mi több, még rá is teszel egy lapáttal. Mi magyar kreatívok ugye sokkal tökösebbek vagyunk holmi zsenge külföldi szárnypróbálgatóknál. Mert ugyebár a külföldi változatban bepróbálkoztak egy pár enyhén koszos zoknival, egy majdnem tiszta padlóval, és - na jó - egy tényleg eléggé mocskos tűzhellyel. De az a tűzhely akár egy szerencsétlenül sikerült főzés után is ilyen lehet. De nézd meg öcsi ezt a magyar kádat! Ettől biztosan beájulsz! Ilyen redvát nem lehet csak egy lubickolással felhordani! De nem ám! Ehhez igazi magyar mocsok kell és kitartás. Szorgalom. Helytállás. Mert tudod a mi célcsoportunk a magyar átlagcsalád. És a magyar átlagcsaládnak így néz ki a kádja. Büszkén mutogatjuk hát. De azért mi szeretjük a tisztaságot is. És ha néha napján kedvet kapunk hozzá, hát lespricceljük a koszt a termékkel, és lám az dolgozik helyettünk. Csak jelzésértékűen kell a tisztítandó felület fölött elhúzni a szivacsot, hogy megmutassuk az okos tisztítószernek, hol kell munkálkodni. Eddig csak súrolt és súrolt a jóasszony meg öblítgetett, de a keménytökű magyar kosz rá se rántott. De ennek most vége. Ez az igazán markáns tisztulás.

Aztán nálunk magyaroknál ha a férfiember kivételesen nekiáll kotyvasztani valamit a konyhában, hát abban sincs köszönet. Csak úgy ömlik lefelé az olajos szar a kredenc oldalán. Mert mi magyar férfiak ilyen macsósan, karakteresen szeretünk főzni. Hogy látsszon, itt dolgoznak. És ugyebár ott hullik a forgács. De szerencsére a termék segítségével még ezek az olajos foltok is eltűnnek. Hogy azelőtt mi volt? Mint a Napkirály udvarában. Az úri közönség a függönyök mögé intézte a dolgát. Ha már megtelt, hát átköltöztek a kastély másik szárnyába, ahonnan egyszerűen kisöpörték az előző ottlét immáron elszáradt, inaktív nyomait. Gazdag nép vagyunk mis is. Ha már az egész lakás megtelt mondjuk olajos foltokkal, hát átköltöztünk egy másikba, ahol már leszáradt. De ennek ugyebár most vége.

Aztán itt van ez a bájos kislány, akinek a legkorszerűbb nevelési elveket követve a világért sem korlátoznánk egészséges gyermeki kreativitását. Hogy micsoda? Két méretes frász kiutalása? Te jó ég! Hova tetszik gondolni? Hisz itt van nekünk a mi áldásunk, tisztítótüzünk, nagyszerű szerünk a Bang. Csak egy mozdulat, és az ifjú művész máris újra alkothat.

Nos hát kedves magyar kreatív csapat, gratulálok. Le tetszettek főzni a gyengécske idegen bandát. Tényleg markánsabban látszik így a hatás.

Ja értem. Azért kell túlozni, hogy bemutassuk az erőt. Így a potenciális vevő egészen biztos lehet, az ő normál koszosságú lakásában vitán felüli lesz az eredmény, és még könnyebb a takarítás. Vagy azt mondja, az én lakásom soha nem ilyen koszos. Nem kell ilyen erős tisztítószer. Minek váltsak. Maradok a réginél. Annál is inkább, mert ez az egyhúzásos súrolásnélküliség nyilvánvaló baromság.

De valószínűleg ők vannak kevesebben.

******************************

Értékelés: 3,6/10 pont (ISTCT szám)

A BRAND bevésése (Imprinting) - 4/10

A forgatókönyv és/vagy a történet (Script) - 2/10

Az igazság faktor és/vagy a valós érték (Truth) - 2/10

A látvány (Scene) - 5/10

A technika (Technology) - 5/10

 

{mxc}

 

Ki van itt?

Oldalainkat 38 vendég és 0 tag böngészi

Utolsó hozzászólások

 • Anyu üzemképtelen
  BacitraciN 30.09.2017 19:22
  Jo napot kivanok! Nekem csak egy hozzaszolasom lenne, butasag, de nagyon bantja a fulemet. A reklamban ...

  Bövebben...

   
 • Az összetartó elixír
  Sutyi83 27.09.2017 16:31
  Nekem is a zene volt fura. Bátyóval szeretkezne..?

  Bövebben...

   
 • Az összetartó elixír
  anonim 20.08.2017 15:46
  Nem eset szó a zenéről. A nagy családi összetartás alatt szóló zene eredeti szövege: "Ha esik test a ...

  Bövebben...

   
 • Szupergyors ötlet
  Bendegúz 09.08.2017 12:12
  Ráadásul eléggé félrevezető is a reklám. Azt persze elfelejtették hozzátenni, ha van egy viszonylag régi ...

  Bövebben...

   
 • Bénázás
  Bendegúz 09.08.2017 11:51
  Azt nem tudtam eddig még felfogni, mi a francnak ekell internet ahhoz, ha le akarok fényképezni ...

  Bövebben...

Legutóbb olvasottak

Olvasottsági sorrend az elmúlt félévben

Olvasottsági sorrend 2008 február 9 óta

És még ezek is:

Forgalom

3.png0.png6.png5.png9.png2.png
Ma261
Tegnap378
Ezen a héten639
Ebben a hónapban6961
2014.10.25 óta306592

Látogató infó

 • IP: 54.242.115.30
 • Böngésző: Unknown
 • Verzió:
 • Operációs rendszer: Unknown

Itt és most

2
Online

2018. január 16. kedd, 23:53

És még ezek is: