Külföldi
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Silan öblítő reklám

*************************

Silan Parfume Essence - 30s +++ Értékelés: 4,6/10

Tudom, épp egy választási kampány vérzivataros napjait éljük. Tudom, ezért inkább választási kampányfilmek kritikáját kéne itt most prezentálnom. De egyelőre nem nagyon látható ilyesmi a televíziókban. Be kell érniük tehát egy közönséges öblítő reklámmal. Vagy mégse? Öblítse ki, frissítse fel Ön is társadalmát! Szavazzon arra a pártra, amelyik ezt ajánlja! Na, megy ez.

***************


***************

Légiesen suhanó, lila ruhás gyönyörű lány szökell át a palota előcsarnokán. Nevetve, kacagva hátra-hátra néz. Vajon mit üzen ez a szimbolika? Hogy pártunk programja végre felszabadítja sínylődő lelkünket az előző kurzus rabigájából, és arra visszatekintve már csak kacagunk rajta. Vagy ha mi voltunk az előző kurzus, akkor pártunk programja, köszönhetően a tervezett és következetesen végrehajtandó reformfolyamatoknak, immáron végleg felszabadítja sínylődő lelkünket az egzisztenciális gondok rabigájából, és arra visszatekintve már csak kacagunk rajta.

Józsi kérem, mintha megállapodtunk volna valamiben.

Ja bocsánat, félreértettem. Akkor maradunk szigorúan az öblítő témánál. Szóval egy férfi elől fut, pajzán, szerelmetes évődéssel. Fut fel a márványlépcsőn a gyönyörű lány, és ott föntebb tágra nyílt, ragyogó tekintettel és ragyogó fogakkal, csodálattól lenyűgözve néz széjjel.

Józsi kérem, ragyogó fogakkal nem szoktunk körülnézni. Az nem arra való.

Igenis főnök úr, majd korrigálom. Tehát nem csak körülnéz, hanem ragyogó tekintetét elzárva, körül is szimatol. Majd ragyogó tekintett újból bekap, és belebámulunk egy nyíló hatalmas kétszárnyú ajtó által beengedett ragyogásba. A ragyogásból aztán kibontakozik maga a termék, a maga valós megjelenési formájában. Egyértelmű, a nő már nem gondol az őt ?üldöző? szerelmes férfira, szerelmének immáron új tárgya (alanya?) van. Egy öblítő. Rohannak is egymás felé, az érzelmek fokozódnak, amint az egy nagy lilás rubint formájában szinte kézzelfoghatóan érzékletessé is tevődik, majd jön az egyesülés pillanata, és az orbitális orgazmusban szinte feloldódik egymásban nő és illat, nő és öblítő, amint azt képileg az ezer lila pillangóként szanaszét röppenő ruhafoszlányok is demonstrálják. A férfi már későn érkezik, a nő addigra túl van rajta. De azért barátok maradnak.

Nagyon jó Józsikám, ezt vártam tőled. Kérném a szöveget.

Ez ott kezdődne, ahol nyílik az ajtó. Azt mondja, hogy fedezze fel az új Silan Parfüm Essence illatait, melyet vezető parfümtervezők alkottak meg. Itt arra gondoltunk főnök, hogy tanácsoljuk a cégnek, ne sereghajtó parfümtervezőkkel dolgoztassanak, hanem a legjobbakkal. Azt mondták, köszönik az ötletet, ők erre nem is gondoltak. Aztán úgy folytatnánk, hogy a hosszan tartó különleges illatok és a ruhák csodálatos puhasága a ragyogás érzésével varázsolják el önt. Mert ön is bizonyára érezte már főnök, hogy amikor belebújt valami puha ruhába, akkor a ragyogás érzése töltötte el a főnök urat. Ez ugyebár közismert effektus. Hogy nem tetszik tudni miről beszélek? Hogy mi az a ragyogásérzés? Tessék arra gondolni, hogy mondjuk nagyon kell - hogy is mondjam csak - székelnie a főnök úrnak, mert hasmenése tetszik lenni a főnök úrnak. De valami oknál fogva nincs hol ennek teret engedni sokáig. És akkor már nagyon be van szűkülve a tudata a főnök úrnak, csak egyvalamire tetszik tudni koncentrálni. Ekkor hirtelen, pont mielőtt... szóval már majdnem, egyszer csak támad egy lehetőség, mondjuk egy egyszerű falusi budi személyében akár, és ahogy a főnök úrnak meg tetszik könnyebbülni, hirtelen meg tetszik hallani a madarak énekét, a lombok susogását a lágy tavaszi szellőben, és észre tetszik venni a deszkák rései közt beszüremkedő napsugarat. Na ez a ragyogás érzése. És tetszik tudni mi ebben a hasonlatban a legszebb? Az, hogy ha a főnök úr éppen ezzel az öblítővel öblögetett előtte, akkor nemhogy a hangulathoz nem, de a helyszínhez illő szagot nem érez a főnök úr, hanem egyenesen mennyei illatkavalkád öleli körbe a főnök urat alul, felül.

Jól van Józsikám, ezt most add oda Bélának, ő majd kalapál rajta még egy kicsit, téged meg mégiscsak áthelyezlek a politikai osztályra. Látom van érzéked hozzá.

*******************************************************************************

Értékelés: 4,6/10 pont (ISTCT szám)

A BRAND bevésése (Imprinting) - 4/10

A forgatókönyv és/vagy a történet (Script) - 3/10

Az igazság faktor és/vagy a valós érték (Truth) - 5/10

A látvány (Scene) - 6/10

A technika (Technology) - 5/10

{mxc}

Hozzászólások   

# Diószegi Szabina 2012-07-20 10:11
Szeretnék egy kis segítséget kérni ha már itt a reklámokról van szó! Keresnék egy reklámot, de sehol sem találom. Egy régi öblítő reklám, a nevét sajnos nem tudom. A reklámban az öblítőből kirepült egy tündérke virágokkal és minden hasonlóval, majd egy kislánnyal beszélgetett. Létezik valahol ez a reklám az interneten??
Válasz

Ki van most itt?

Oldalainkat jelenleg 144 vendég és 0 tag böngészi

Utolsó hozzászólások

Képtalálat a következőre: „kövess minket a facebookon”

Legutóbb olvasottak

Olvasottsági sorrend egy évre visszamenőleg

Olvasottsági sorrend 2008 február 9 óta

És még ezek is:

Forgalom - különböző IP címekről

4.png5.png6.png1.png2.png6.png
Ma13
Tegnap110
Ezen a héten751
Ebben a hónapban2090
2014.10.25 óta456126

Látogató infó

  • IP: 54.235.55.253
  • Böngésző: Unknown
  • Verzió:
  • Operációs rendszer: Unknown

Itt és most

5
Online

2019. február 17. vasárnap, 03:48

És még ezek is: