Külföldi

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Silan öblítő reklám

*************************

Silan Parfume Essence - 30s +++ Értékelés: 4,6/10

Tudom, épp egy választási kampány vérzivataros napjait éljük. Tudom, ezért inkább választási kampányfilmek kritikáját kéne itt most prezentálnom. De egyelőre nem nagyon látható ilyesmi a televíziókban. Be kell érniük tehát egy közönséges öblítő reklámmal. Vagy mégse? Öblítse ki, frissítse fel Ön is társadalmát! Szavazzon arra a pártra, amelyik ezt ajánlja! Na, megy ez.

***************


***************

Légiesen suhanó, lila ruhás gyönyörű lány szökell át a palota előcsarnokán. Nevetve, kacagva hátra-hátra néz. Vajon mit üzen ez a szimbolika? Hogy pártunk programja végre felszabadítja sínylődő lelkünket az előző kurzus rabigájából, és arra visszatekintve már csak kacagunk rajta. Vagy ha mi voltunk az előző kurzus, akkor pártunk programja, köszönhetően a tervezett és következetesen végrehajtandó reformfolyamatoknak, immáron végleg felszabadítja sínylődő lelkünket az egzisztenciális gondok rabigájából, és arra visszatekintve már csak kacagunk rajta.

Józsi kérem, mintha megállapodtunk volna valamiben.

Ja bocsánat, félreértettem. Akkor maradunk szigorúan az öblítő témánál. Szóval egy férfi elől fut, pajzán, szerelmetes évődéssel. Fut fel a márványlépcsőn a gyönyörű lány, és ott föntebb tágra nyílt, ragyogó tekintettel és ragyogó fogakkal, csodálattól lenyűgözve néz széjjel.

Józsi kérem, ragyogó fogakkal nem szoktunk körülnézni. Az nem arra való.

Igenis főnök úr, majd korrigálom. Tehát nem csak körülnéz, hanem ragyogó tekintetét elzárva, körül is szimatol. Majd ragyogó tekintett újból bekap, és belebámulunk egy nyíló hatalmas kétszárnyú ajtó által beengedett ragyogásba. A ragyogásból aztán kibontakozik maga a termék, a maga valós megjelenési formájában. Egyértelmű, a nő már nem gondol az őt ?üldöző? szerelmes férfira, szerelmének immáron új tárgya (alanya?) van. Egy öblítő. Rohannak is egymás felé, az érzelmek fokozódnak, amint az egy nagy lilás rubint formájában szinte kézzelfoghatóan érzékletessé is tevődik, majd jön az egyesülés pillanata, és az orbitális orgazmusban szinte feloldódik egymásban nő és illat, nő és öblítő, amint azt képileg az ezer lila pillangóként szanaszét röppenő ruhafoszlányok is demonstrálják. A férfi már későn érkezik, a nő addigra túl van rajta. De azért barátok maradnak.

Nagyon jó Józsikám, ezt vártam tőled. Kérném a szöveget.

Ez ott kezdődne, ahol nyílik az ajtó. Azt mondja, hogy fedezze fel az új Silan Parfüm Essence illatait, melyet vezető parfümtervezők alkottak meg. Itt arra gondoltunk főnök, hogy tanácsoljuk a cégnek, ne sereghajtó parfümtervezőkkel dolgoztassanak, hanem a legjobbakkal. Azt mondták, köszönik az ötletet, ők erre nem is gondoltak. Aztán úgy folytatnánk, hogy a hosszan tartó különleges illatok és a ruhák csodálatos puhasága a ragyogás érzésével varázsolják el önt. Mert ön is bizonyára érezte már főnök, hogy amikor belebújt valami puha ruhába, akkor a ragyogás érzése töltötte el a főnök urat. Ez ugyebár közismert effektus. Hogy nem tetszik tudni miről beszélek? Hogy mi az a ragyogásérzés? Tessék arra gondolni, hogy mondjuk nagyon kell - hogy is mondjam csak - székelnie a főnök úrnak, mert hasmenése tetszik lenni a főnök úrnak. De valami oknál fogva nincs hol ennek teret engedni sokáig. És akkor már nagyon be van szűkülve a tudata a főnök úrnak, csak egyvalamire tetszik tudni koncentrálni. Ekkor hirtelen, pont mielőtt... szóval már majdnem, egyszer csak támad egy lehetőség, mondjuk egy egyszerű falusi budi személyében akár, és ahogy a főnök úrnak meg tetszik könnyebbülni, hirtelen meg tetszik hallani a madarak énekét, a lombok susogását a lágy tavaszi szellőben, és észre tetszik venni a deszkák rései közt beszüremkedő napsugarat. Na ez a ragyogás érzése. És tetszik tudni mi ebben a hasonlatban a legszebb? Az, hogy ha a főnök úr éppen ezzel az öblítővel öblögetett előtte, akkor nemhogy a hangulathoz nem, de a helyszínhez illő szagot nem érez a főnök úr, hanem egyenesen mennyei illatkavalkád öleli körbe a főnök urat alul, felül.

Jól van Józsikám, ezt most add oda Bélának, ő majd kalapál rajta még egy kicsit, téged meg mégiscsak áthelyezlek a politikai osztályra. Látom van érzéked hozzá.

*******************************************************************************

Értékelés: 4,6/10 pont (ISTCT szám)

A BRAND bevésése (Imprinting) - 4/10

A forgatókönyv és/vagy a történet (Script) - 3/10

Az igazság faktor és/vagy a valós érték (Truth) - 5/10

A látvány (Scene) - 6/10

A technika (Technology) - 5/10

{mxc}

Hozzászólások   

# Diószegi Szabina 2012-07-20 10:11
Szeretnék egy kis segítséget kérni ha már itt a reklámokról van szó! Keresnék egy reklámot, de sehol sem találom. Egy régi öblítő reklám, a nevét sajnos nem tudom. A reklámban az öblítőből kirepült egy tündérke virágokkal és minden hasonlóval, majd egy kislánnyal beszélgetett. Létezik valahol ez a reklám az interneten??
Válasz

Ki van itt?

Oldalainkat 64 vendég és 0 tag böngészi

Utolsó hozzászólások

 • Anyu üzemképtelen
  BacitraciN 30.09.2017 19:22
  Jo napot kivanok! Nekem csak egy hozzaszolasom lenne, butasag, de nagyon bantja a fulemet. A reklamban ...

  Bövebben...

   
 • Az összetartó elixír
  Sutyi83 27.09.2017 16:31
  Nekem is a zene volt fura. Bátyóval szeretkezne..?

  Bövebben...

   
 • Az összetartó elixír
  anonim 20.08.2017 15:46
  Nem eset szó a zenéről. A nagy családi összetartás alatt szóló zene eredeti szövege: "Ha esik test a ...

  Bövebben...

   
 • Szupergyors ötlet
  Bendegúz 09.08.2017 12:12
  Ráadásul eléggé félrevezető is a reklám. Azt persze elfelejtették hozzátenni, ha van egy viszonylag régi ...

  Bövebben...

   
 • Bénázás
  Bendegúz 09.08.2017 11:51
  Azt nem tudtam eddig még felfogni, mi a francnak ekell internet ahhoz, ha le akarok fényképezni ...

  Bövebben...

Legutóbb olvasottak

Olvasottsági sorrend az elmúlt félévben

Olvasottsági sorrend 2008 február 9 óta

És még ezek is:

Forgalom

2.png9.png3.png3.png9.png5.png
Ma100
Tegnap460
Ezen a héten100
Ebben a hónapban8221
2014.10.25 óta293395

Látogató infó

 • IP: 54.91.38.173
 • Böngésző: Unknown
 • Verzió:
 • Operációs rendszer: Unknown

Itt és most

1
Online

2017. december 18. hétfő, 06:17

És még ezek is: