tévé

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Sensodyne reklám

*************************
Sensodyne Fluorid + Menta fogkrém ? 30s +++ Értékelés: 4,4/10
Nem szerette a telet. Nem szerette, mert orrsövényferdülése miatt a jeges téli levegőt csak a fogain átszűrve tudta beszívni. Most is, ahogy haladt felfelé a lépcsőkben végződő kis utcán, úgy érezte, mintha ezernyi éles üvegszilánkkal hasogatnák a fogait minden légvételnél. Péter érzékeny ember volt. Különösen a fogaira érzékeny. Na meg persze a lelkére is. A fogorvosához tartott.

***************

***************
Nem, nem azért ment oda ebben a cudar téli időben, mert hallotta valahol, hogy a fogak érzékenysége átmenetileg megszüntethető. Nem, ő a lelke érzékenységét szerette volna a legalább átmenetileg megszüntetni. És ugyebár, mint az köztudott, a fogorvosunk ugyanannyira a pszichológusunk is, mint mondjuk a fodrászunk, vagy a nőgyógyászunk, esetleg az urológusunk, még ritkábban a pszichológusunk. Beszélgettek ők már erről a fogorvosával, akit úgy hívtak, hogy Dr. Szűts Gábor fogorvos, Budapest, de az eddigi beszélgetések nem nyugtatták meg Pétert. Ugyanis Dr. Szűts Pál nem tagadta, hogy ez az érzékenység átmenetileg megszüntethető ugyan, de teljesen nem múlik el. Vagyis ezek szerint átmenetileg elmúlik, de teljesen nem múlik el. Vagyis ismételten kell majd átmenetileg elmúlasztani. Persze ha mindig elmúlasztjuk átmenetileg, akkor mondhatnánk, hogy teljesen elmúlasztottuk, hiszen sohasem lesznek azok a fogak érzékenyek, csak van velük ez a kis strapa, hogy naponta kétszer el kell múlasztani átmenetileg. Dr. Szűts Pál azt sem tagadta, hogy mindez a lélekre is érvényes.

Péter leült a váróba, ahol mindenféle fogakkal kapcsolatos képek, ábrák volta a falon, és óriási fog makettek a recepciós hölgy asztalán. Péter viszonylag hamar bejutott, mert időre, és ennek megfelelően időben jött. Dr. Szűts Pál, miközben azzal a bizonyos fogkrémmel rutinosan elkezdte mosni Péter fogait, beszélni kezdett. A lélekről kezdett beszélni. Imígyen:
A lélek érzékenysége a lélek belsejében lévő apró csatornáknak köszönhető. Átengedik a forró és hideg ingereket a lélekidegek felé. Ez egy hirtelen fellépő éles fájdalmat okoz.

Ekkor Péter mintha maga előtt látta volna ezeket a lélekcsatornákat, látta, ahogy zuhan befelé valamilyen fehér mélységbe ezeken a csatornákon keresztül, miközben pokoli villámok sújtanak le reá. Aztán hirtelen minden eltűnt, és csak egy fehér felirat vált egyre kivehetőbbé Péter lelki szemei előtt: Mit javasol a fogorvos?

Péter felriadt hipnotikus révületéből, és rögtön megérezte, hogy foga és egyúttal lelke érzékenysége átmenetileg megszűnt. Aztán meglátta Dr. Szűts Pál fölé hajló mosolygó arcát, és a dobozkát, amelyet feléje nyújtott. Csak nem? Csak nem az elixír, ami az átmeneti enyhülést okozta? De bizony, erősítette meg Dr. Szűts Pál, és a dobozkát Péter kezébe nyomta. De hiszen ez az a fogkrém, amivel a fogamat mosta! Hát igen, az a bizonyos kettős hatás. Fogra és lélekre egyaránt. Mert mint az közismert, a legrövidebb út a lélekhez a fogakon keresztül vezet. És bár Péter ezt az alapigazságot nem közismerte, fejet kellett hajtania a saját magán tapasztaltak előtt. A jó fogorvos elmondta még, hogy a szer mindennapos védelmet nyújt lélekérzékenység ellen, és hogy aktív összetevői a lélek belsejében hatnak, így nincsenek rá befolyással az elfogyasztott ételek, italok, gondolatok. Így hosszú távú védelmet nyújt a fájdalommal szemben.

Péter boldog volt. Boldog volt, amikor fölkelt a fogorvosi székből, boldog volt, amikor leütötte Dr. Szűts Pált, mert nem akarta odaadni az aznapi bevételt, mondván, azt a recepciós hölgy szedi, és boldog volt, amikor ugyanezt tette a recepciós hölggyel és az összes várakozóval, méghozzá csukott szemmel, hogy ne ismerjék fel a későbbiekben. Boldog volt, hiszen semmiféle lélekérzékenység nem akadályozta meg tettében, és ha vigyázz, hogy mindig időben alkalmazza a szert, a jövőben sem fogja nyugodt álmát megzavarni semmiféle lelkiismeret furdalás. Ahogy kilépett a rendelő ajtaján, a jeges téli szél azonnal belekapott a fogaiba, és a lelkébe, de ő nem érzett semmit. Érzéketlen volt. A szél felé fordította arcát, tágra nyitotta a száját, és csak kacagott, kacagott, kacagott…
*******************************************************************************

Értékelés: 4,4/10 pont (ISTST szám)

A BRAND bevésése (Imprinting) – 4/10
A forgatókönyv és/vagy a történet (Script) – 2/10
Az igazság faktor és/vagy a valós érték (Truth) – 6/10
A látvány (Scene) – 5/10
A technika (Technology) – 5/10
{mxc}

Ki van most itt?

Oldalainkat jelenleg 54 vendég és 0 tag böngészi

Utolsó hozzászólások

 • Anyu üzemképtelen
  BacitraciN 30.09.2017 19:22
  Jo napot kivanok! Nekem csak egy hozzaszolasom lenne, butasag, de nagyon bantja a fulemet. A reklamban ...

  Bövebben...

   
 • Az összetartó elixír
  Sutyi83 27.09.2017 16:31
  Nekem is a zene volt fura. Bátyóval szeretkezne..?

  Bövebben...

   
 • Az összetartó elixír
  anonim 20.08.2017 15:46
  Nem eset szó a zenéről. A nagy családi összetartás alatt szóló zene eredeti szövege: "Ha esik test a ...

  Bövebben...

   
 • Szupergyors ötlet
  Bendegúz 09.08.2017 12:12
  Ráadásul eléggé félrevezető is a reklám. Azt persze elfelejtették hozzátenni, ha van egy viszonylag régi ...

  Bövebben...

   
 • Bénázás
  Bendegúz 09.08.2017 11:51
  Azt nem tudtam eddig még felfogni, mi a francnak ekell internet ahhoz, ha le akarok fényképezni ...

  Bövebben...

Legutóbb olvasottak

Olvasottsági sorrend az elmúlt félévben

Olvasottsági sorrend 2008 február 9 óta

És még ezek is:

Forgalom - különböző IP címekről

3.png3.png3.png3.png2.png4.png
Ma368
Tegnap503
Ezen a héten871
Ebben a hónapban8962
2014.10.25 óta333324

Látogató infó

 • IP: 54.158.241.146
 • Böngésző: Unknown
 • Verzió:
 • Operációs rendszer: Unknown

Itt és most

1
Online

2018. március 20. kedd, 18:36

És még ezek is: